2010 Ekim Anneleri

selam kizlar benim bulantialr 3 haftadir vardi ve
bugün cikarmaya da basladim.cok k ötü durumdayim

TEŞEKKÜREDERİM TATKLIM....opuyorumnanaktan

selam kizlar benim bulantialr 3 haftadir vardi ve
bugün cikarmaya da basladim.cok k ötü durumdayim

ay canım yaa
benim en çok korktuğumda buuu mide bulantısııı kan aldırmak ve aşı vurulmak
çok geçmiş olsun
kraker falan ye tuzlu tuzlu
begümcüm bişe değil tatlım

bende yok mide bulantısı herkez neden yok diye soruyo mide bulansa sorun bulanmasa sorun

ay canım yaa
benim en çok korktuğumda buuu mide bulantısııı kan aldırmak ve aşı vurulmak
çok geçmiş olsun
kraker falan ye tuzlu tuzlu
begümcüm bişe değil tatlım
ahh canim yiyebilsem ilk haftalar suyuda güzel iciyordum.simdi sudan bile tiksinir oldun

dikkat et kendine feyza bende şimdilik çok bişey yok sadec baş dönmesi bakalım.........
bas dönmesi de kötü ya.insallah bir atlatalim su 3 ayi kendimize geliriz insallah

merhaba arkadaşlaşlar hepinize hayırlı cumalar
sanada canim benim

bende de mide bulantısı falan yok ama kasıklarım çok kasılıo
canim kasik agrisi normal rahim genisledigi icinmis.ve bugün doktorumu aradim agriyi cekmek istemiyorsan magnesyuma basla dedi.kasik agrisina iyi gelirmis.

bende iyiyim nevyascığım. benim gerginlikten ve iştah açıklığından başka sıkıntım yok.. ne mide ne baş..
benim randevu ayın 18 i. kalp atışlarını duyacağız inşallah..

O gerginlik bende ilk hafta vardı geçti sonra :)) ıştahımda kaçtı çok şükür :roflol: yeterince kilom var zaten ilk 3 ay alınan kilonunda bebeğe hiç faydası yokmuş almıştım 1,5 kg kadar iştahım gidince eski kiloma döndüm :lepi:

Az kalmış seninde gitmene inşallah duyarsın canım hepimi duyarız..

arkdaşlar kendime çizelge yapmak istiyorum ama link bulamuyorum yardımcı olurmusunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…