benim beta değerim yok şimdilik hiç kan vermedim ben çarşamba tüm testler için gitcem doktora
bu çarşambada doktora gittiğimde kesemi gördüm canım 5+4 günlük hamileyim
sende sat 5ocaksa 5+3 günlük hamilesindir
selam kizlar benim bulantialr 3 haftadir vardi ve
bugün cikarmaya da basladim.cok k ötü durumdayim
bende yok mide bulantısı herkez neden yok diye soruyo mide bulansa sorun bulanmasa sorun
ahh canim yiyebilsem ilk haftalar suyuda güzel iciyordum.simdi sudan bile tiksinir oldun
ay canım yaa
benim en çok korktuğumda buuu mide bulantısııı kan aldırmak ve aşı vurulmak
çok geçmiş olsun
kraker falan ye tuzlu tuzlu
begümcüm bişe değil tatlım
bas dönmesi de kötü ya.insallah bir atlatalim su 3 ayi kendimize geliriz insallahdikkat et kendine feyza bende şimdilik çok bişey yok sadec baş dönmesi bakalım.........
sanada canim benimmerhaba arkadaşlaşlar hepinize hayırlı cumalar
canim kasik agrisi normal rahim genisledigi icinmis.ve bugün doktorumu aradim agriyi cekmek istemiyorsan magnesyuma basla dedi.kasik agrisina iyi gelirmis.bende de mide bulantısı falan yok ama kasıklarım çok kasılıo
canim kasik agrisi normal rahim genisledigi icinmis.ve bugün doktorumu aradim agriyi cekmek istemiyorsan magnesyuma basla dedi.kasik agrisina iyi gelirmis.
bende iyiyim nevyascığım. benim gerginlikten ve iştah açıklığından başka sıkıntım yok.. ne mide ne baş..
benim randevu ayın 18 i. kalp atışlarını duyacağız inşallah..
arkdaşlar kendime çizelge yapmak istiyorum ama link bulamuyorum yardımcı olurmusunuz..
arkdaşlar kendime çizelge yapmak istiyorum ama link bulamuyorum yardımcı olurmusunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?