2010 Ekim Anneleri

37+5 haftalık hamıleyım sabahtan berı kasıklarıma bıcak saplanır gıbı bı agrı gırıyo aynı haftada olanlar sızdede böle bı agrı var mı mıyde bulantısı ve bel agrısı ek olarak

canım sancıların düzenliyse ve sıksa acile git doktorunu ara bişi yap doğum başlamış olmasın???

37+5 haftalık hamıleyım sabahtan berı kasıklarıma bıcak saplanır gıbı bı agrı gırıyo aynı haftada olanlar sızdede böle bı agrı var mı mıyde bulantısı ve bel agrısı ek olarak

canım anlattıkların biraz doğum başlangıcına benziyor...kendini iyi takip et...bebeğin hareketlerine dikkat et...

iyiyim kızlar sizler için hemen bişeyler yazayım sezeryan oldum biraz zordu normal doğum sancısı çektim oğlum yaklaşık 3 kilo civarı oda tam değil Allaha şükür şimdilik iyi biraz memeyi tutmada zorlanıyor ama çok güzel bir duygu hayatımda tattığım en güzel şey hala ağrılarım var ama yavaş yavaş geçecek kendinize iyi bakın en kısa sürede tekrar yazarım herkese selamlar

canım geçmiş olsun...allah analı babalı büyütsün...kilosu da güzel maşşallahh...

kuşummm baktımmm bulamadımm yaa ama bildiklerim yumurta kaşar peyniri baklagiller peynir ama daha çok gravyer peynirleri he bide manda sütü ve ondan elde edilen herşey benimde mesela hamilelikten beri ultrasonda hep haftasında çıktı bi kaç kez bir gün önde çıktı ben hep bu saydıklarımı yiyorum son 3 aydır kendimd kilo aldım ama kızımda 3 kiloya vardı sayılır

bebiş senin için son bişey yazayım benimde öyle oldu hemen doktoruna git benim sancılarımla açılma 2 cm olmuştu doktor doğum başlamış dedi

canım tekrar gözün aydın maşallah kuzuna görüşürüz iyi bak kendine

lavinya gözünaydın canım Allah analı babalı buyutsun
selam kıslar

selam esracım hosgeldinn

bi cogunu yiyorum cnm saol..ben de kilo vermişim 10 gün öncesine göre...ay inşallah hızlı alır da 3 ü gecer benim kuzu

agrılar duzenlı dehıl bu 3,cu bebegım 2sını normal yaptım bı duzen olsa gıdıcem de ıkıde bır vagınal muayne ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…