esra nasılsın...?bebiş nasıl...?herşey yolundamı?
agrılar duzenlı dehıl bu 3,cu bebegım 2sını normal yaptım bı duzen olsa gıdıcem de ıkıde bır vagınal muayne ıstemıyorum
zaten bugün nst de sancım cıktı canım dr takip et,dinlen,hiç bişi yapma bol su iç dedi..senden önce dr korkuttu yani beni,talimliyim merak etmekaydirigubbakcemile3ironic seni korkutmıyayım ama kilo vermek doğumun yaklaştığına işaretmiş...
iyiyiz canım çok şükür kuzumda iyi sen nasılsın az kalmıs
oo sen tecrübelisin canım...bizden daha iii bilirsin...geçmiş olsun...
evet az kaldı...hayırlısıyla bi doğsa...uyuyamıyorum falan, git gide ağırlaşıyorum...
benim de yarın gece eşim yok sehir dışına gidicek tam da böle bi zamandaooooooof of gece nası uyuycam bakalım
zaten sağa sola dönemiyorum bütün gece kurarım da kurarım artık
öf eşim de gelemicek fuarı var diyeooooooooooooooooooooof
erken erken dogurmalarımızdan belli diil mi hızlı oldugumuz :))kızlar çok hızlısınız
benim de yarın gece eşim yok sehir dışına gidicek tam da böle bi zamanda( ben de o yokken bişi olursa die korkuyorum
kızlar şimdilik normal yapan yok dimi?
yok canım hepsinin adını seer koyalım olsun bitsin :)) bu gidişle koca topikte 3-5 kişi normal yapıcak :))kızlar şimdilik normal yapan yok dimi?
kızlar oğlum 15 eylül saat 13 .20 dünyaya geldi sancılarım çok sıklaştı ve acilen sezeryanla aldılar oğlum biraz küçük ama olsun çok güzel sadece haber vermek istedim Allah herkese kolaylık versin
doğuranlardan mı?
1 gece kalıcak ama dr bugün uyardı sancın var die adam yarın izmir e gidiyo işe bakoff yapma ya cok kötü oluyo o bizimki de geçen haftalarda bi gitti ben de korktum o yokken bişi olcak diye. allah korusun be kuzum uzun kalmayacaktır inşallah?
erken erken dogurmalarımızdan belli diil mi hızlı oldugumuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?