2010 Ekim Anneleri

ya kızlar geçmişi tam okuyamadım ama lavinyaa hayırlı olsun canım darısı başımızaa

bi de doktordan geldim 8 buçukta benim bebiş de iki hafta ilerdeydi bu hafta 1 hafta ileride neden dedim öle olur sona doğru kendi haftasını yakalar dedi kötü bişi değilmişş

evet evet canım...

doguranlar hep sezeryan galiba canım. ben normal istiyorum ama ödüm de kopuyo bakalım yarın belli olcak herşey :)

1 gece kalıcak ama dr bugün uyardı sancın var die adam yarın izmir e gidiyo işe bak (

bişi olmas kuzumm kendini pozitif motive et beklesin bebişko bi gececik dahaaa

ben normal ıstıyom ama cok tırsıyom

aynen ben deeeee

hımm bu arada nstye bağlandım bişi çıkmadı bebiş yoluna girmiş he şey normal görünüyor normal yapcm inşş bebişimin boyu uzamış bu haftalarda 50cm olmuş kilosu da 3200gr bu hafta daha az almış ama zaten çok da almasın nasıl çıkarırım sonra :))))

maşallah kuzuna canımm haftasıyla uygun olsun geri olmasın da bir haftası iki haftası önemli değildir heralde

kızlar iyi geceler hepinize.ya bi fikir verin bana ben bekliyim mi sizce normal doğumu doktor çatı muayenesinde sezeryan dedi.ama ben normal istiyodum.başkasına daha muayene olsam mı acaba doktor kolaya mı kaçıyobilmiyorumkismile

ayy maşallah canım tosun gibi,ay benimki cok ufak o zaman ya (

çatın uygun değil diye sezeryan dediyse muhtemelen doğru söylüyodur canım ya yeni gittiğin bi doktor mu neden güvenmedin doktoruna? güven vermediyse başka bi doktora görün tabi bence de canım ama o da sezeryan derse normal diye tutturma bebişine zarar verirsin allah korusun

jhonnybrawo ile beraberdik o da ii erken gelme riski onda da yok bebişi 3000gr olmuş 48cm şimdi izmitte ya yazamaz ben haber vereyim dedimmzemuszemus

kızlar rep verme olayı nedir? bana editörlerden biri rep vercekmişde. anlamadım. sevindim bide sakın kötü bişe olmasın:kedi:

geri olunca noluy cnm?benim 1 hafta geri cıktı bugün,önceden 4 gün ilerde gidiyodu ama bugün sattan da geri cıktı?

benim de hep 1 hafta geri canım 1 hafta ileri geri olabilirmiş hatta bazı durumlarda 2 hafta geri de olması problem olmazmıs ama daha fazla gerilerse veya gelismesi durursa o zaman problemmiş. sağlığı yerindeyse kilosu normal sınırların içindeyse mesele yok. ben takmıyorum geri olmasını falan yeter ki iyi olsunn kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…