ayy oturup aglıcam simdi benim bebiş fındık kadar o zaman size bakarak:gitme:jhonnybrawo ile beraberdik o da ii erken gelme riski onda da yok bebişi 3000gr olmuş 48cm şimdi izmitte ya yazamaz ben haber vereyim dedimmzemuszemus
hımm bu arada nstye bağlandım bişi çıkmadı bebiş yoluna girmiş he şey normal görünüyor normal yapcm inşş bebişimin boyu uzamış bu haftalarda 50cm olmuş kilosu da 3200gr bu hafta daha az almış ama zaten çok da almasın nasıl çıkarırım sonra :))))
maşallah kuzuna canımm haftasıyla uygun olsun geri olmasın da bir haftası iki haftası önemli değildir heralde
ayy maşallah canım tosun gibi,ay benimki cok ufak o zaman ya(
kızlar iyi geceler hepinize.ya bi fikir verin bana ben bekliyim mi sizce normal doğumu doktor çatı muayenesinde sezeryan dedi.ama ben normal istiyodum.başkasına daha muayene olsam mı acaba doktor kolaya mı kaçıyobilmiyorumkismile
ayy oturup aglıcam simdi benim bebiş fındık kadar o zaman size bakarak:gitme:
neyse carsambaya dek rahat olayım o zaman,saol cnm yabenim de hep 1 hafta geri canım 1 hafta ileri geri olabilirmiş hatta bazı durumlarda 2 hafta geri de olması problem olmazmıs ama daha fazla gerilerse veya gelismesi durursa o zaman problemmiş. sağlığı yerindeyse kilosu normal sınırların içindeyse mesele yok. ben takmıyorum geri olmasını falan yeter ki iyi olsunn kuzum
kızlar rep verme olayı nedir? bana editörlerden biri rep vercekmişde. anlamadım. sevindim bide sakın kötü bişe olmasın:kedi:
neyse carsambaya dek rahat olayım o zaman,saol cnm ya
kaydirigubbakcemile5Maşallah kanyat
dedim ya bugün sordum önemli bişi değil dediiigeri olunca noluy cnm?benim 1 hafta geri cıktı bugün,önceden 4 gün ilerde gidiyodu ama bugün sattan da geri cıktı?
sengözlerimebaksanab:1no2:kızlar rep verme olayı nedir? bana editörlerden biri rep vercekmişde. anlamadım. sevindim bide sakın kötü bişe olmasın:kedi:
maşallah canım kuzuna...
çatın uygun değil diye sezeryan dediyse muhtemelen doğru söylüyodur canım ya yeni gittiğin bi doktor mu neden güvenmedin doktoruna? güven vermediyse başka bi doktora görün tabi bence de canım ama o da sezeryan derse normal diye tutturma bebişine zarar verirsin allah korusun
2870 o da üst sınır tahmini daha düşük de olabilir..sağol canım ben zaten çok alsın istemiyorum bu yeter bile
yok canım yaa doğunca nasılsa alacakllar 3 oldu mu yeter ki olur da zaten seninki ne kadardı kii
benim drum da sancı gelince açılma olur erken bakmak için dedi önceden olsa olsa 1 -2 cm olur o da hep azdır zaten
ben de yattıgım yerde yazıyom bu ara malak gibi yatmam gerek :))kızlar ya mayıştım yazamıom kusura bakmayın hee
dr da normal dedi,ama milletin bebeler 3 ü gecmiş bizimkiler minnacık dahakuzum ne ağlıyosun ağlama bakim benimki de fındık kadar 3 hafta once 2300 gramdı bisi olmas saglıklı olsunlar yeter :teselli:
evet ya çatın uygun değil dedi.hep gittiğim doktor.hep güvendim şimdiye kadar ama avustralyada kuzenim var doktor.onlarda son çare oluyo sezeryan.son ana kadar bekle acil bi durum olursa alsınlar sezeryana diyo:umursamaz:öteki yandan doktorum kesiğin fazla olur ve vakum uygulanmak zorunda kalınabilir diyo.bilemedim acaba hakketen önceden kestirilebiliyo mu bu kadar net yoksa gözümü mü korkutmaya çalışıyo sezeryana yönlendirmek için bilemedim
2870 o da üst sınır tahmini daha düşük de olabilir..
ben de yattıgım yerde yazıyom bu ara malak gibi yatmam gerek :))
dr da normal dedi,ama milletin bebeler 3 ü gecmiş bizimkiler minnacık daha(
canım kullanıcı paneline tıklayınca sana verilen rep leri açılan sayfada aşağıda görebilirsin. bi nevi puan gibi bişi işte yazdığına katılıyorum falan anlamında bişii ama bi işe yarıyo mu dersen bilmiyorum :)
ya canım dogumumuz belli diil ama cok kalmadı her an hersey olabilir en azından 1 hafta daha var aksilik cıkmazsa,3 olsa bu arada iyi olurironic yeter be canım şükürr dahja doğuma kadar da lır 3 olsa yeter bence fazlasına gerek yokk
bu arada çok hızlı ilerliyyor topic o yüzden cevap veremediklerim olduysa kaçırdıklarım yani kusura bakmayınnopuyorumnanaktan
vereliniortakkuzum olabilir bunun alt ve üst sınırları var o normal sınırlar içinde olsun kilosu yeter. herkesin bebişi farklı bizimkiler de ince yapılı olacaklar demek kiii sağlıklı olsunlar da doğunca kilo aldırırız biz onlaraaaaaaa yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?