2010 Ekim Anneleri

maşallah canım kuzuna...

maşallah kuzuna canımm haftasıyla uygun olsun geri olmasın da bir haftası iki haftası önemli değildir heralde

sağol canım ben zaten çok alsın istemiyorum bu yeter bile
ayy maşallah canım tosun gibi,ay benimki cok ufak o zaman ya (

yok canım yaa doğunca nasılsa alacakllar 3 oldu mu yeter ki olur da zaten seninki ne kadardı kii

benim drum da sancı gelince açılma olur erken bakmak için dedi önceden olsa olsa 1 -2 cm olur o da hep azdır zaten

neyse carsambaya dek rahat olayım o zaman,saol cnm ya

kızlar rep verme olayı nedir? bana editörlerden biri rep vercekmişde. anlamadım. sevindim bide sakın kötü bişe olmasın:kedi:

canım kullanıcı paneline tıklayınca sana verilen rep leri açılan sayfada aşağıda görebilirsin. bi nevi puan gibi bişi işte yazdığına katılıyorum falan anlamında bişii ama bi işe yarıyo mu dersen bilmiyorum :)

Maşallah kanyat
kaydirigubbakcemile5
geri olunca noluy cnm?benim 1 hafta geri cıktı bugün,önceden 4 gün ilerde gidiyodu ama bugün sattan da geri cıktı?
dedim ya bugün sordum önemli bişi değil dediii

kızlar rep verme olayı nedir? bana editörlerden biri rep vercekmişde. anlamadım. sevindim bide sakın kötü bişe olmasın:kedi:
sengözlerimebaksanab:1no2:
maşallah canım kuzuna...

sağol canım seninkini de görcez ptesii ayy bugün jhony bi şanslıydı yine gideri gitmez çağırdılar benim randevu 6 daydı 8 buçukta çıktım erkan köpürdü karnı burnunda kadınları nst için saatlerce bekletiyorsunuz dye ama olsun tosunumu görmeye değer

evet ya çatın uygun değil dedi.hep gittiğim doktor.hep güvendim şimdiye kadar ama avustralyada kuzenim var doktor.onlarda son çare oluyo sezeryan.son ana kadar bekle acil bi durum olursa alsınlar sezeryana diyo:umursamaz:öteki yandan doktorum kesiğin fazla olur ve vakum uygulanmak zorunda kalınabilir diyo.bilemedim acaba hakketen önceden kestirilebiliyo mu bu kadar net yoksa gözümü mü korkutmaya çalışıyo sezeryana yönlendirmek için bilemedim

2870 o da üst sınır tahmini daha düşük de olabilir..
kızlar ya mayıştım yazamıom kusura bakmayın hee
ben de yattıgım yerde yazıyom bu ara malak gibi yatmam gerek :))
kuzum ne ağlıyosun ağlama bakim benimki de fındık kadar 3 hafta once 2300 gramdı bisi olmas saglıklı olsunlar yeter :teselli:
dr da normal dedi,ama milletin bebeler 3 ü gecmiş bizimkiler minnacık daha (

canım ben olsam güvenirdim yani yurtdışında da çatısı normal doğuma elverişli olmayanları sezaryanla doğurtuyorlardır ama için rahat edecekse dediğim gibi başka bir doktora daha göster çatını. o da aynı şeyi söylerse bence asla asla normal düşünme. bu vakum makum hoş şeyler değil diye biliyorum. göz göre göre bebeğini riske atma Allah korusun çatısı uygun olmayan birinin illa normal doğurcam diye ısrarcı olması çocuğunu büyük tehlikeye sokar

ironic yeter be canım şükürr dahja doğuma kadar da lır 3 olsa yeter bence fazlasına gerek yokk

bu arada çok hızlı ilerliyyor topic o yüzden cevap veremediklerim olduysa kaçırdıklarım yani kusura bakmayınnopuyorumnanaktan

2870 o da üst sınır tahmini daha düşük de olabilir..

ben de yattıgım yerde yazıyom bu ara malak gibi yatmam gerek :))

dr da normal dedi,ama milletin bebeler 3 ü gecmiş bizimkiler minnacık daha (

kuzum olabilir bunun alt ve üst sınırları var o normal sınırlar içinde olsun kilosu yeter. herkesin bebişi farklı bizimkiler de ince yapılı olacaklar demek kiii sağlıklı olsunlar da doğunca kilo aldırırız biz onlaraaaaaaa yerimseniben

ya canım dogumumuz belli diil ama cok kalmadı her an hersey olabilir en azından 1 hafta daha var aksilik cıkmazsa,3 olsa bu arada iyi olur

editör kallisteden:
merhabalar biz site olarak bir yarışmaya katıldık tüm kazandığımız giyim malzemelerini site yönetimi olarak yaşlılara bağışlayacağız neresi olacağı sonradan belli olacak...

eğer konumuza destek vermek isterseniz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15204019&posted=1#post15204019

ilk verdiğim linkten dilek çelik arkadaşımıza destek veriyoruz...
ikinci verdiğim linkten ilk mesajda nasıl destekleneceği konusunda fotoğraflı açıklamalar var...
bir oya bile çok ihtiyacımız var lütfen sadece 2 dakikanızı alacak bir olay bu desteğinizi esirgemeyin...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…