canım ben olsam güvenirdim yani yurtdışında da çatısı normal doğuma elverişli olmayanları sezaryanla doğurtuyorlardır ama için rahat edecekse dediğim gibi başka bir doktora daha göster çatını. o da aynı şeyi söylerse bence asla asla normal düşünme. bu vakum makum hoş şeyler değil diye biliyorum. göz göre göre bebeğini riske atma Allah korusun çatısı uygun olmayan birinin illa normal doğurcam diye ısrarcı olması çocuğunu büyük tehlikeye sokar
allah seni napmasın :)) nesine bakıyon kız onun :))bende lavman uygulamasına bakıodum
eet haklısın pazartesi randevu alabilirsem birine daha muayene oliyim.o da öle derse yapcak bişi yok.gerçi pazartesi de kendi doktoruma okey vermem lazım kabul ediyosam.25inde alcak benieyvahedigeldismilesaol cnm önerin için.benim kociş biraz da bana bırak bilgisayarı diye arıza yaptı bırakıyım barikaydirigubbakcemile3iyi geceler hepinize
devlet hastanesinde bi dr a sor o zaman cnm.bi arkadasa özelde catın dar dediler,devlette de sen normal yapamazsan kimse yapamaz dediler ve hakkaten kolay dogum yaptı...iyi geceler cnmeet haklısın pazartesi randevu alabilirsem birine daha muayene oliyim.o da öle derse yapcak bişi yok.gerçi pazartesi de kendi doktoruma okey vermem lazım kabul ediyosam.25inde alcak benieyvahedigeldismilesaol cnm önerin için.benim kociş biraz da bana bırak bilgisayarı diye arıza yaptı bırakıyım barikaydirigubbakcemile3iyi geceler hepinize
allah seni napmasın :)) nesine bakıyon kız onun :))
zuhahhaaa :roflol::roflol: sen nasıl yapcan kendine kız :))kız hemşirelere yaptırtmıyım yapçek olurlarsa ben yaparım dicem
kız hemşirelere yaptırtmıyım yapçek olurlarsa ben yaparım dicem
off benimde canım çok sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bana akıl verin
eşim öğretmen ama malum kpss yüzünden atanamıyor. daha önce kuşadasındaydık ve orda çalışıodu. ama eşimin ailesi kütahyanın bi ilçesinde diye kalktık benim atamamı buraya çıkarttık. şimdi eşim iş arıyo ama ne dersane nede ücretli öğretmenlik olmadı. bugüne kadar ümitliydik ama p.tesi okullar açılıo ve çoğu yer kadrosunu tamamladı. yani bu saattten sonralmaz: ben öğretmenim ve çok şükür maaşım yeter ama erkek olunca bide etraf tanıdık dolu eşimin morali bozuldu. sürekli ben napcam die sorup duruo. ben halimize şükür diom ama nasıl yaklaşacağımı ne diceğimi bilemiyorum. sizce nasıl yaklaşmalıyım? ben eşim üzülüyor diye üzülüyorum. bide bebek doğmadan önce olunca artık ben bebeğe bakarım kadın gibi sen çalışırsın falan dioooo. biraz özel bi sorun oldu ama burda yeniyim ve hiç arkadaşım yok sizden başkasenağlama
zuhahhaaa :roflol::roflol: sen nasıl yapcan kendine kız :))
devlet hastanesinde bi dr a sor o zaman cnm.bi arkadasa özelde catın dar dediler,devlette de sen normal yapamazsan kimse yapamaz dediler ve hakkaten kolay dogum yaptı...iyi geceler cnm
zuhahhaaa :roflol::roflol: sen nasıl yapcan kendine kız :))
hdilekh zor bi durum ama destek ol tabiii ne desek boş öpüyorum seni
alıntı yaptım ama yukarıya çıktı
kız hemşirelere yaptırtmıyım yapçek olurlarsa ben yaparım dicem
hatta kendimizi dogurtsak ne güzel olurdu di mi?keşke kendi işimizi kendimiz yapabilsekkaydirigubbakcemile3
nasıl yapıyosun yahu kendin bilmiyorumkismilezaten kendin yapıyorsun ki o zaor bişi değil bence hehehhe
inşallah cnm,carsamba bakıcaz gene..ben de sonda olayından tırsıyorum ve utanıyorum ya onu da kendimiz yapabiliyoz mu :))ironic bebişin kilosuna takılma...bazen yanlış ölçüm çıkabiliyor usg de...bebişler bi doğuyo daha kilolu....
yaparım kız
evet canım ıkınırken arkadan da gitmesin die :))lavman normal doğumda mı yapıyolar?
evet canım ıkınırken arkadan da gitmesin die :))
sağol canım. benim desteğe ihtiyacım varken güçlü olup eşime destek olmaya çalışıyorum. umarım bi yerde yığılıp kalmmam. allahım oğlum için güç versin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?