2010 Ekim Anneleri

eet haklısın pazartesi randevu alabilirsem birine daha muayene oliyim.o da öle derse yapcak bişi yok.gerçi pazartesi de kendi doktoruma okey vermem lazım kabul ediyosam.25inde alcak benieyvahedigeldismilesaol cnm önerin için.benim kociş biraz da bana bırak bilgisayarı diye arıza yaptı bırakıyım barikaydirigubbakcemile3iyi geceler hepinize

inşallah istediğin gibi olur kuzum herşey bol şans şimdidennn görüşürüz iyigeceler a.s.

devlet hastanesinde bi dr a sor o zaman cnm.bi arkadasa özelde catın dar dediler,devlette de sen normal yapamazsan kimse yapamaz dediler ve hakkaten kolay dogum yaptı...iyi geceler cnm

zuhahhaaa :roflol::roflol: sen nasıl yapcan kendine kız :))

zaten kendin yapıyorsun ki o zaor bişi değil bence hehehhe

devlet hastanesinde bi dr a sor o zaman cnm.bi arkadasa özelde catın dar dediler,devlette de sen normal yapamazsan kimse yapamaz dediler ve hakkaten kolay dogum yaptı...iyi geceler cnm

ironic bebişin kilosuna takılma...bazen yanlış ölçüm çıkabiliyor usg de...bebişler bi doğuyo daha kilolu....

hdilekh zor bi durum ama destek ol tabiii ne desek boş öpüyorum seni
alıntı yaptım ama yukarıya çıktı

hdilekh zor bi durum ama destek ol tabiii ne desek boş öpüyorum seni
alıntı yaptım ama yukarıya çıktı

sağol canım. benim desteğe ihtiyacım varken güçlü olup eşime destek olmaya çalışıyorum. umarım bi yerde yığılıp kalmmam. allahım oğlum için güç versin :Saruboceq:

keşke kendi işimizi kendimiz yapabilsekkaydirigubbakcemile3
hatta kendimizi dogurtsak ne güzel olurdu di mi?
zaten kendin yapıyorsun ki o zaor bişi değil bence hehehhe
nasıl yapıyosun yahu kendin bilmiyorumkismile
ironic bebişin kilosuna takılma...bazen yanlış ölçüm çıkabiliyor usg de...bebişler bi doğuyo daha kilolu....
inşallah cnm,carsamba bakıcaz gene..ben de sonda olayından tırsıyorum ve utanıyorum ya onu da kendimiz yapabiliyoz mu :))

sağol canım. benim desteğe ihtiyacım varken güçlü olup eşime destek olmaya çalışıyorum. umarım bi yerde yığılıp kalmmam. allahım oğlum için güç versin :Saruboceq:

canım işin zor vallahi..erkekler çalışmadığı zaman kendilerini ezik hissediyolar...sen nasıl davranırsan davran hep ters davranıyolar...inşallah en kısa zamanda iş bulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…