2010 Ekim Anneleri

nasılsınız kızlar ? benim 1 haftadır uyandığımda el parmaklarım şiş oluyor ve açıp kapatmakta zorlanıyorum acıyor sonra kalkınca azalıyor tam geçmiyor böyle bi durum yaşayan var mı ?

slm cnm aynı sorunu ben 2 haftadır yaşıyorum netten araştırdığıma göre iltihaplı romatizma denen bir rahatsızlıktan kaynaklanıyomuş...
bende elimi yumruk yapamıyorum sıkamıyorum parmaklarımın eklem yerleri çok acıyor...

tabi dr.gitmeden bilemeyiz ne olduğunu belkide hamileliktendir.ben doğumdan sonra geçmezse dr.a gideceğim sanada çok geçmiş olsun...

sağol canım bilgi için ama gebelik öncesi yoktu inşallah ikimizin kide doğurunca geçer sanada geçmiş olsun

selam cnm uzun zamandır seni görmemiştim nasılsın?hayırlı olsun aileye bir bebek daha mı geliyor?

merhaba canım ben genelde geçmişi okuyup yattım baya bi hepinizin iyi olduğunu eken gelen yavrularımız olduğunuda biliyorum bende sizler gibi gün sayıyorum normal doğum yapıcam inşallah sen nasılsın canım doğum şekline karar verdın mi?

dün catı muayenesi olcaktı koktum kasıldım ve sezeryan diyiverdimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

dün catı muayenesi olcaktı koktum kasıldım ve sezeryan diyiverdimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yapma yaa neden korkuyosun aslında normal doğum çok basit lütfen bidaha düşün eğer ben bebekten dolayı sezeryan olursan çünkü kilolu biraz çok üzülürüm hatta oturur ağlarım

yapma yaa neden korkuyosun aslında normal doğum çok basit lütfen bidaha düşün eğer ben bebekten dolayı sezeryan olursan çünkü kilolu biraz çok üzülürüm hatta oturur ağlarım
yaa ne biliyim korkuyorum ben,herseyden ama herseyden korkuyorum...hiç basit gelmiyo bana ya (

yaa ne biliyim korkuyorum ben,herseyden ama herseyden korkuyorum...hiç basit gelmiyo bana ya (

ben naptım biliyo musun netten doğum videoları izledim ve kendimi o kadınların yerine koydum insan izleye izleye aşıyo korkuyu ama şöylede bişey var çatı darsa bebek tosunsa ve yüksek tansiyon şeker varsa tabiki sezeryan süper ama normal şartlarda 8 kat kesilmek oyyyy içim bi hoş olsu bana çok acılı geliyor

ya var ya böle duyunca da arada kalıyorum,bi yolu olsa hiç dogurmicam he :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…