ben naptım biliyo musun netten doğum videoları izledim ve kendimi o kadınların yerine koydum insan izleye izleye aşıyo korkuyu ama şöylede bişey var çatı darsa bebek tosunsa ve yüksek tansiyon şeker varsa tabiki sezeryan süper ama normal şartlarda 8 kat kesilmek oyyyy içim bi hoş olsu bana çok acılı geliyor
12 almıstım dün dr yine tarttı 1 kilosunu vermişim..11 yani suan..bebek 2870 ama 3 olur inşallah doguma dek...canım toplam kaç kilo aldın ve bebişkon kaç kilo olurmuş doğuma kadar?
dr um da onu dedi kendini böle kasarsan sen normali zor yaparsın dediartık çok geç hepimiz için cnm. bence iyi şeyler düşün iyi olsun herşey. kendiimizi kasarsak bu süreç daha zor olacak bizim için.
12 almıstım dün dr yine tarttı 1 kilosunu vermişim..11 yani suan..bebek 2870 ama 3 olur inşallah doguma dek...
dr um da onu dedi kendini böle kasarsan sen normali zor yaparsın dedi(
kesinlikle :lepi:
haklısın aslında carsamba bi daha mı denesek su muayeneyi :SScanım öncelikle maşallah sanada bebeğede normal doğurmaman için bi sebep görünmüyo ama allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin canım hepimize......
niye öyle demişti peki?ewet unutuvericez hemen,benim bi arkadaş normalden çıkınca keşke sezayan olsaydım dedi,ertesi gün konuştuk,iyiki normal yapmışım tavsiye ederim diyodu,bi anlık bişey demek ki..
ay kızlar ne güzel ya sizler cesaretlisiniz kendimi cok pısırık hissettim ben(
bende geçen hafta kendimi kötü hissediyodum,çok korkuyodum,şimdi bi cesaret geliverdi,hiiiç gitmez inşallah:sm_cool:
niye öyle demişti peki?
kuru kuru dogum yaptı heralde,ama sezeryanlarda da eynı gün ayaklananları gördüm ben...suyu erken gelmişti onun ama sancısı yoktu,doğumda biraz zorlanmış sanırım,ertesi gün unutmuştu ama iyiki normal olmuşum şimdiden ayaklandım diyodu..
yok cnm 22 sinde onun 4 günü var dahakızlar demet yaren doğum yaptı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?