2010 Ekim Anneleri

kesinlikle :lepi:

canım toplam kaç kilo aldın ve bebişkon kaç kilo olurmuş doğuma kadar?
12 almıstım dün dr yine tarttı 1 kilosunu vermişim..11 yani suan..bebek 2870 ama 3 olur inşallah doguma dek...
artık çok geç hepimiz için cnm. bence iyi şeyler düşün iyi olsun herşey. kendiimizi kasarsak bu süreç daha zor olacak bizim için.
dr um da onu dedi kendini böle kasarsan sen normali zor yaparsın dedi (

12 almıstım dün dr yine tarttı 1 kilosunu vermişim..11 yani suan..bebek 2870 ama 3 olur inşallah doguma dek...

dr um da onu dedi kendini böle kasarsan sen normali zor yaparsın dedi (

canım öncelikle maşallah sanada bebeğede normal doğurmaman için bi sebep görünmüyo ama allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin canım hepimize......

ewet unutuvericez hemen,benim bi arkadaş normalden çıkınca keşke sezayan olsaydım dedi,ertesi gün konuştuk,iyiki normal yapmışım tavsiye ederim diyodu,bi anlık bişey demek ki..

hakkımızda hayırlısı olsun insallah. bende cok normal istiyorum insallah hersey yolunda gider de olur.
ironicim sende kendini baskı altında hissetme millet doğurmucak hoş sen doğuracaksın kendini nasıl iyi hissediyorsan o doğumu seç canım bu kadar da kafana takma akışına bırak kuuzum a.s.

ohooo sancı cekerken o can havli ile neler söylenmiyor ki :))
ama doğumdan sonra unutuveriyor insan herşeyi :))
şahit oldum da bizzat o bakımdan.

kızlar dün misafirlerim vardı mangal yaptık. ama abartmışız ve bir tencere dolusu et kaldı. eşimde nöbetçi bugün. ne yapabilirim onları yaaa varmı fikri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…