hg cnm,naber?gelidm
eğitim deyince sadece ögretmenlerinkimi cnm ben 2010 10 temmuzda giren bütün memur adaylarin diye biliyorum...
kızlar dün misafirlerim vardı mangal yaptık. ama abartmışız ve bir tencere dolusu et kaldı. eşimde nöbetçi bugün. ne yapabilirim onları yaaa varmı fikri olan
canım cok haklısın inan işin dogrusu bu ben de biliyorum ama ...işte aması var...inan yapmam gerekenin o oldugunu ben de biliyorum elimde değileyvahedigeldismilekızlar ben de acayip normal doğumdan yanayım. hatta suni sancıya bile çok karşıyım, epizyotomiye de.
kesinlikle hayati tehlike olmadığı sürece direnirim. çünkü dayanabileceğimi düşünüyorum o acıya. allah yardım ederse inşallah.
ama sez isteyenlerin kararına da saygılıyım çünkü insan kendini iyi bilir, yapamam diyosa zorlamanın bi anlamı yok.
ama normal doğum tartışmasız bebek ve anne için en iyi yöntem, sorun yoksa eğer. sancı olması bile bir sürü hormonun salgılanmasına vesile oluyor, annede de bebekte de. o yüzden tercihi sezaryen seçerken bir daha düşünün derim ben. tekrar değerlendirin en azından.
sezaryenle de çok doğum yapan var, çabuk iyileşen var. ama normal yapılabilecekse eğer, çok daha doğru bir seçim olacaktır. ben fikrimi söyliim istedim.
nereye kıs doguma mı gidiyon?ii ayronikçamaşır yıkıom. şu çantayı hazırlıyımda arabaya koyim bari
komşuna ver bi tabak ayıp mı olurki bayat dermi ki:uhm:
ii ayronikçamaşır yıkıom. şu çantayı hazırlıyımda arabaya koyim bari
ben bundan sonra her gidişte hastane cantalarımla gidicem nolur nolmaz :))yatsana kıs sen :)
çıkarıvercen çocuuu :) heheh allah zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah.
hakkaten çantanın hazır olması önemli tabii, ben doktora giderkene oturdum çanta toparlamakla uğraştım bi de. o zamana kadar sallamıştım
canım cok haklısın inan işin dogrusu bu ben de biliyorum ama ...işte aması var...inan yapmam gerekenin o oldugunu ben de biliyorum elimde değileyvahedigeldismile
bebişi cıkarıver o gün süper bi hediye olurkızlar esimin dogum günüm 22 eylul yani crsamba ona ne hediye alsam?
sevecegi bişi olsun istiom
yok güzelim üstüme alınmadım,yani haklısın söylediklerinde onu belirtiyorum..ama su acıp dayıyorum karsısına kısmına koptum ya :roflol::roflol:canım ben sana yönelik demedim, sakın yanlış anlamayasın. çok tedirgin oluyorsan doğum sırasında da rahat olamayacaksan zor olur zaten.
muayene bile için baya tedirgin oldun sen, o yüzden belki de senin için doğrusu sezaryendir, bilemeyiz ki :)
ama ben artık açıp dayıyom doktorun karşısınaay bi de erkek benimki, sormayın ya.
bundan önceki bütün doktorlarım kadındı, onlara açmaya alışmıştım ama bu doktor bu şehirdeki en iyi doktor, son çare buna geldik. ve süper bi adam. ama işte muayene ederken de erkek doktora açmış oluyoz.
ben daha önce çok vajinal muayene oldum kadın doktorlara, o yüzden kaşarlandım napiim, hiç açıcam eyvah diye tedirgin olmuyom.
ahhh ahhhh bi bebek sahibi olalım diye ne yollardan geçiyoz yarebbimmmmm
yine de çok şükürrr
kızlar esimin dogum günüm 22 eylul yani crsamba ona ne hediye alsam?
sevecegi bişi olsun istiom
tuttugu takımın orjinal formasını al,arkasına da adını yazdır..senin bebiş erkekse bi tane de ufaklıga yaptır adı belliyse :)) ilerde baba ogul maç yaparlaray önce gidim yemek yapiim ac herif yazık
siz yazın ben okucam arada lütfen yardım edin aklıma bişi gelmio sporu futbolucok sevio esofman takımmı alsam havalısından
ay önce gidim yemek yapiim ac herif yazık
siz yazın ben okucam arada lütfen yardım edin aklıma bişi gelmio sporu futbolucok sevio esofman takımmı alsam havalısından
kaydirigubbakcemile5 gene tek kalıcam buralardahehe ironicle aynı anda yazmışız.
kızlar gidiyom ben de, temizlik bulaşık falan bişiler yapiim.
sayfa açık dursun okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?