canım cok haklısın inan işin dogrusu bu ben de biliyorum ama ...işte aması var...inan yapmam gerekenin o oldugunu ben de biliyorum elimde değileyvahedigeldismile
nereye kıs doguma mı gidiyon?
canım öle bi imkanım var mı bilemiyorum cünkü muayeneyi olamadımtatlım bence de hemen karar verme bi daha düşün ne güzel normal doğum imkanın var kesinlikle tepme bu fırsatı tabii herşeyin hayırlısı ama bak ben bana normal yapabilirsin derler belki diye doktor peşine düştüm şimdi
tatlım bence de hemen karar verme bi daha düşün ne güzel normal doğum imkanın var kesinlikle tepme bu fırsatı tabii herşeyin hayırlısı ama bak ben bana normal yapabilirsin derler belki diye doktor peşine düştüm şimdi
canım öle bi imkanım var mı bilemiyorum cünkü muayeneyi olamadım(
kimi dr yapmıyomus,nasılsa doguma girince acılmaya falan bakıyolar ya o arada anlayıp gerek duyulursa sezeryana alıyolarmısay bana çatı muayenesi yapmadan normal yapabilirsin dedi,kalçam geniş ordan mı anladıki,niye öyle yaptı bu adam yaaabilmiyorumkismile
kızlarrrrr merhaba bugün doktorumuza oglusumuzu görmeye gıttık masallah oglum çok saglıklıymıs gelısımı 2 hafta önde imiş 2701gr olmus boyuda 49cm olmus masallah çok saglıklı dedı tombul bır bebegın olucak sanırım dedı doktor teyzemız hersey yolundaymıs normal dogum pozısyonundaymıs 3 hafta sonra çagırdı yıne dogum seklıne karar verırız dedı nasıl ıstersen dedı ve bebegın durumuda önemlı tabıkı dedı işte böyle bızde durumlar
kimi dr yapmıyomus,nasılsa doguma girince acılmaya falan bakıyolar ya o arada anlayıp gerek duyulursa sezeryana alıyolarmıs
ol ol hiç korkcak bişi yok ay konuşturcan beni şimdi bebişi nasıl yaptınız ayol ondan farkı yok iştecanım öle bi imkanım var mı bilemiyorum cünkü muayeneyi olamadım(
canım sen de iyi araştır evet. çünkü normal doğuma engel olması için yapısal bi bozukluk olması lazım. çatı darlığı diyorlar hep ama ne kadar engel olur bilemiyorum. doğumda zaten açılmıyor mu her bir yer, çatı da açılıyor diye biliyorum ben. eklemler yerinden oynuyor çünkü.
tabii ki doktorlar daha iyi bilir bizden ama bazıları da kolaya kaçıyor bu da bir gerçek. hayırlısı neyse o olsun, sez olursa da napalım, başa gelen çekilir. hem de bu minişler için herşey çekilir.
anam gidemedim.
gittim hadi :)
maşallah canım...ne güzel tombiş olcakmıs...neden 3 hafta sonra cagırdı artık daha sık görmesi gerekmiyor mu seni?kızlarrrrr merhaba bugün doktorumuza oglusumuzu görmeye gıttık masallah oglum çok saglıklıymıs gelısımı 2 hafta önde imiş 2701gr olmus boyuda 49cm olmus masallah çok saglıklı dedı tombul bır bebegın olucak sanırım dedı doktor teyzemız hersey yolundaymıs normal dogum pozısyonundaymıs 3 hafta sonra çagırdı yıne dogum seklıne karar verırız dedı nasıl ıstersen dedı ve bebegın durumuda önemlı tabıkı dedı işte böyle bızde durumlar
evet olabilir yani ama allah korusun cnm umarım normal istiyosan normal yaparsınnormal diye girip sezeryan çıkabilirim ben yani,sürpriz yumurtayız biz..
normal diye girip sezeryan çıkabilirim ben yani,sürpriz yumurtayız biz..
oyyyy bişey bulursanız bana da söleyin kocama alayım ben de.
o kadar istiyorum ki onun seveceği bi hediye almayı, hiç bi şey gelmiyo aklıma. herşeyi var adamınparam olsa bilgisayar alcam yenilesin onunki eskidi ama doğum izninde maaşlar da kesildi aksi gibi :)
orasını da sorma zati:kedi:adamdan bile utanıyorum hala yeri geliyo yaw :))ol ol hiç korkcak bişi yok ay konuşturcan beni şimdi bebişi nasıl yaptınız ayol ondan farkı yok iştekaydirigubbakcemile3
tatlım pelvis kemiği bebeğin başıyla uyumlu diilmiş güya.yani bebek pelviz kemiğinden geçiyo o kanala giriyo daha doğrusu ve açılma öyle başlıyo.açılmanın olabilmesi için bebeğin başının o kanala girmesi gerekiyo yani ama benim kemik yapım buna engelmiş ha hiç yapamazsın demiyorum ama doğum esnasında vakum gerekebilir dedi.ben de şimdi dediğin gibi araştırıcam belki kolaya kaçıyodur diyebilmiyorumkismile
orasını da sorma zati:kedi:adamdan bile utanıyorum hala yeri geliyo yaw :))
vakum olayı bebek için riskli canım ya,bi de zaten kafa yumusak yamuk yumuk oluyo vakumla dogunca
tekrar selam:)
allah korusun cnm umarım öyle seylere gerek olmazbenimde kardeşimi vakumla almışlar,annem canım yanmıştı diye anlatır hep,tabi ozamanın teknolojisi mağlum,bide uzun süre kafası yamukmuş,sonraları şekil almış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?