2010 Ekim Anneleri

canım cok haklısın inan işin dogrusu bu ben de biliyorum ama ...işte aması var...inan yapmam gerekenin o oldugunu ben de biliyorum elimde değileyvahedigeldismile

tatlım bence de hemen karar verme bi daha düşün ne güzel normal doğum imkanın var kesinlikle tepme bu fırsatı tabii herşeyin hayırlısı ama bak ben bana normal yapabilirsin derler belki diye doktor peşine düştüm şimdi

canım öle bi imkanım var mı bilemiyorum cünkü muayeneyi olamadım (

canım sen de iyi araştır evet. çünkü normal doğuma engel olması için yapısal bi bozukluk olması lazım. çatı darlığı diyorlar hep ama ne kadar engel olur bilemiyorum. doğumda zaten açılmıyor mu her bir yer, çatı da açılıyor diye biliyorum ben. eklemler yerinden oynuyor çünkü.

tabii ki doktorlar daha iyi bilir bizden ama bazıları da kolaya kaçıyor bu da bir gerçek. hayırlısı neyse o olsun, sez olursa da napalım, başa gelen çekilir. hem de bu minişler için herşey çekilir.

anam gidemedim.

gittim hadi :)

kızlarrrrr merhaba bugün doktorumuza oglusumuzu görmeye gıttık masallah oglum çok saglıklıymıs gelısımı 2 hafta önde imiş 2701gr olmus boyuda 49cm olmus masallah çok saglıklı dedı tombul bır bebegın olucak sanırım dedı doktor teyzemız hersey yolundaymıs normal dogum pozısyonundaymıs 3 hafta sonra çagırdı yıne dogum seklıne karar verırız dedı nasıl ıstersen dedı ve bebegın durumuda önemlı tabıkı dedı işte böyle bızde durumlar

maşallah oğluşuna benim kız 2700 olsadı doğurtçaktı çarşamba günü doktor

canım öle bi imkanım var mı bilemiyorum cünkü muayeneyi olamadım (
ol ol hiç korkcak bişi yok ay konuşturcan beni şimdi bebişi nasıl yaptınız ayol ondan farkı yok iştekaydirigubbakcemile3

tatlım pelvis kemiği bebeğin başıyla uyumlu diilmiş güya.yani bebek pelviz kemiğinden geçiyo o kanala giriyo daha doğrusu ve açılma öyle başlıyo.açılmanın olabilmesi için bebeğin başının o kanala girmesi gerekiyo yani ama benim kemik yapım buna engelmiş ha hiç yapamazsın demiyorum ama doğum esnasında vakum gerekebilir dedi.ben de şimdi dediğin gibi araştırıcam belki kolaya kaçıyodur diyebilmiyorumkismile

maşallah canım...ne güzel tombiş olcakmıs...neden 3 hafta sonra cagırdı artık daha sık görmesi gerekmiyor mu seni?
normal diye girip sezeryan çıkabilirim ben yani,sürpriz yumurtayız biz..
evet olabilir yani ama allah korusun cnm umarım normal istiyosan normal yaparsın

futbol merakı varsa fanatik tuttuğu takımın formasını al daha mutlu olamaz emin olzemuszemus

orasını da sorma zati:kedi:adamdan bile utanıyorum hala yeri geliyo yaw :))
vakum olayı bebek için riskli canım ya,bi de zaten kafa yumusak yamuk yumuk oluyo vakumla dogunca

orasını da sorma zati:kedi:adamdan bile utanıyorum hala yeri geliyo yaw :))
vakum olayı bebek için riskli canım ya,bi de zaten kafa yumusak yamuk yumuk oluyo vakumla dogunca

benimde kardeşimi vakumla almışlar,annem canım yanmıştı diye anlatır hep,tabi ozamanın teknolojisi mağlum,bide uzun süre kafası yamukmuş,sonraları şekil almış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…