hoşgeldim melike..:hulya:
ben az yatıom kızlar görüşürük :)
selam canım nasılsın?
genemı kız:)
selam canım nasılsın?
iyilik sağlık canım ya,yaramaz bişey yok,sen nasılsın?
tek korkum o zaten yoksa düşünmücem beklicem direk normal doğumuorasını da sorma zati:kedi:adamdan bile utanıyorum hala yeri geliyo yaw :))
kaydirigubbakcemile3ay çok alemsin güldürdün ilahi
vakum olayı bebek için riskli canım ya,bi de zaten kafa yumusak yamuk yumuk oluyo vakumla dogunca
h.g meliketekrar selam:)
allah korusun cnm umarım öyle seylere gerek olmaz
karpuz kavun büyür yata yata şekerim:1hug:
selam canım nasılsın?
iyilik sağlık canım ya,yaramaz bişey yok,sen nasılsın?
cok sukur canım bekkliyoruz:)
tek korkum o zaten yoksa düşünmücem beklicem direk normal doğumu
h.g melike
umarım cnm:Saruboceq:
hb nasılsın?
tuttugu takımın orjinal formasını al,arkasına da adını yazdır..senin bebiş erkekse bi tane de ufaklıga yaptır adı belliyse :)) ilerde baba ogul maç yaparlar
aaa bak takımının formasını alabilirsin mesela???
benimki bakıyodu gs formalarına, kıs bak ampul yandı kafamda birden delikafadulden
maşallah oğluşunabenim kız 2700 olsadı doğurtçaktı çarşamba günü doktor
maşallah canım...ne güzel tombiş olcakmıs...neden 3 hafta sonra cagırdı artık daha sık görmesi gerekmiyor mu seni?
oh oh zehsel maaşallah,tonton olacak belli,biz de dün gittik 2500gr dı..
anaaaaaaaaaaaa benim 9. kutum açılmış yerim ben onu
selam kızlar...
dün gece geberdim sancıdan..sabaha kadar evin içinde dolaştım durdum...kasıklarım parçalandı sanki...neyse sonra sabaha karşı azaldı ve uyudum...
sabah eşimle bütün evi temizledik..halıları sildik...şimdi de kayınvalidemler geliyor yemek yapcam...doğurmassam iidir yani:))
selam kızlar...
dün gece geberdim sancıdan..sabaha kadar evin içinde dolaştım durdum...kasıklarım parçalandı sanki...neyse sonra sabaha karşı azaldı ve uyudum...
sabah eşimle bütün evi temizledik..halıları sildik...şimdi de kayınvalidemler geliyor yemek yapcam...doğurmassam iidir yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?