2010 Ekim Anneleri

tek korkum o zaten yoksa düşünmücem beklicem direk normal doğumu
h.g melike
allah korusun cnm umarım öyle seylere gerek olmaz

umarım cnm:Saruboceq:

karpuz kavun büyür yata yata şekerim :1hug:

benim karpuzun buyucek tarafıda kalmadı

selam kızlar...
dün gece geberdim sancıdan..sabaha kadar evin içinde dolaştım durdum...kasıklarım parçalandı sanki...neyse sonra sabaha karşı azaldı ve uyudum...
sabah eşimle bütün evi temizledik..halıları sildik...şimdi de kayınvalidemler geliyor yemek yapcam...doğurmassam iidir yani:))

aaa bak takımının formasını alabilirsin mesela???

benimki bakıyodu gs formalarına, kıs bak ampul yandı kafamda birden delikafadulden

var canım var kaç tür forması var esofman takımı yok ondan mı alsam dicemde kendi begensin isterim onuda benim begendiklerimi begenir ama bellimi olur

maşallah oğluşuna benim kız 2700 olsadı doğurtçaktı çarşamba günü doktor

sagol canım

maşallah canım...ne güzel tombiş olcakmıs...neden 3 hafta sonra cagırdı artık daha sık görmesi gerekmiyor mu seni?

sagol canım canım gerek yok dıyo sık sık görmeye ne bıleyım öyle yanı

oh oh zehsel maaşallah,tonton olacak belli,biz de dün gittik 2500gr dı..

sagol canım sanada masallah

hosgeldin rita. bende dun dip kose temizlik yaptım bir kapılarım ve buzdolabım kaldı arkadasım yardım etti saolsun.. bende gece ağrıda uyuyamadım valla.. bende senin gibi dun dıyordum bugun doğurmazsam zor doğururum diye:)

sen dogurucan hayatım kasık agrısı 1
iş güc temizlik evi gıcır gıcır etme istegi 2 :) bunuda gecen okudum buradan :)
e 38 de olmusun 3

hadi hayırlısı

aa geçmiş olsun canım.dr a gitmediniz mi?

merhaba kızlar kayınvalidemdeyim bir bakayım dedim vukuat var mı diye :)

ritacım çok geçmiş olsun, neyse iyisin şimdi sevindim iyi olmana

sabahtan doktora gittik, bebek 3.135gr olmuş ben 3 haftada 5 kilo almışım azarı yedim (haklıydı bu sefer) bebekten çok memnunum ama senden değil dedi (moralim bozuldu kendimden yana tabi) kan ve idrar tahlili istedi kısa sürede çok kilo aldığım için, ama birşey çıkmadı (yani tamemen pis boğazlığımdanmış)
haftaya cuma tekrar gidicem izine ayrılma raporumu yazıcak ve çatı muayenesi yaparız dedi (içimden yandın elay b...ku yedin kızım dediğim andı)
sonra E-bebeğe uğradık emzirme sütyeni aldım 12,90 tl'idi, küvet içi için sünger aldım (filede üşür dediler)
sonra başka bir dükkandan sadece sabahlık aldım .... oğluşa çalıştık yani şu saate kadar geberdim ya ayaklarım zonkluyo

off amma çok yazmışım, başınızı şişirdim

slm güzel annişlerrrr
ritacım çok geçmiş olsun canım güya bende evi temizliyicektim kocişlen ama o işe gitti gene bende balkonları wc yi mutfagı toparladım biraz haftaya kaldı temizlik ama sen sonlara gelmişsin haftalarda fazla yorma emi kendini canım
zehselcim maşallah canım bebişine saglıkla gelsin dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…