2010 Ekim Anneleri

yarıcan
dun yazmıstım akıntım saat bası olyor hemde kirec gibi bembeyaz demiştim ya cevap yazmıssın
mantar olabilir kasıntın varmı demişsin yok canım hamilelik boyunca hiç kasıntım olmadı
zaten azaldı dün baya oldu anlamadım neden?

elaycım sende hoşgeldin canım .küvet için bende file almıştım nei üşüsünki bebiş üstte kalır die mi zaten suyun içine yatıramayız ki... neyse aldıklarınıda güle güle kullan

selam cnm,hem sancın var hem iş yapıyosun misafir agırlıyosun:mymeka:geliyo şaplak hee :))bana dr yasakladı işi gücü malak gibi yatacam valla :)) son hafta da kociş yapsın işi gücü zemuszemus

maşallah bebeğine doktorunuz her gittiğinizde tartıyor mu benim ki hiç tartmadı daha

masallah canım bebeişine
hayırlı olsun aldıklarınızda tamamladın mı? az kalmıs her an gelebilir

bende bi vileda calam dedim anacım süpürmeden olmaz hele surada burada dedim evin altından girdim üstünden cıktım mutfak yemek faan derken bir wc kaldı banyoyuda hallettim.
Banamısın demio masallah ama yavas yavas yaptım
içimde ohhhhhh mis gibi olan evde pek hos etti

of kızlar bu tansiyon beni öldürecek.şimdi de çok düşüyo.güzel de kahvaltı yaptım hala acıkmadım ama neden düşüyo anlamadım.ayaklarım hala şiş.amannnnnnn

masallah canım bebeişine
hayırlı olsun aldıklarınızda tamamladın mı? az kalmıs her an gelebilir

aman yok yaf nerdee eksik biter mi hiç, bir hastane çıkışı daha almam lazım, bebeğin kozmetik, bez, ıslak mendil ...vs. ihtiyaçlarını hiç almadık daha ... amaaan var da var yani ama yine de çok hazırlıksız sayılmayız artık, hepimiz için hayırlıı olur inşallah

Selam kızlar doktordan geldik oğluşum iyi çok şükür..Doktorumuz normal olması için son güne kadar bekletecek bizi :)) bidahaki kontrolümüz 39+2 de bakalım oğlum bizi daha ne kadar bekletecek..

elaycım sende hoşgeldin canım .küvet için bende file almıştım nei üşüsünki bebiş üstte kalır die mi zaten suyun içine yatıramayız ki... neyse aldıklarınıda güle güle kullan

valla bilmiyorum ki üşür müşür havada kaldığı için dediler, süngerı sıak suyla ıslatır üstüne yatırırsın üşümez falan dediler iyi dedim bende o zaman ondan da alalım, belki benim için daha rahat olur çok tırsıyorum yıkarken düşürürüm diye bakalım artık deneyip görücez

ben accık uzanayım çok yoruldum yaff görüşürüz yine kızlar, doğurmayın sakın bu arada

Selam kızlar doktordan geldik oğluşum iyi çok şükür..Doktorumuz normal olması için son güne kadar bekletecek bizi :)) bidahaki kontrolümüz 39+2 de bakalım oğlum bizi daha ne kadar bekletecek..

hadi hayırlısı canım.bizde aynen öyle bekleyecez bakalım ne olacak.

geçmiş olsun duducum tansiyon işi zor yaazcık tuzlu ayran içcanım düşüyosa
hoşgeldin nevyascım.. demek minik oglun iyimiş ayy az kaldı senin inş normal dogum yapıcaksın peki epidural felan düşünüyomusun normal dogum içn

aa maşallah canım ben de gününü beklemicek seninki erken gelicek die düşünüyodum..

Sağolun kızlar :))

Ben epidural normal düşünüyorum kısmetse, yapan arkadaşlarım çok memnun kaldı..Doktora gece suyum sancım gelirse ne yapayım dedim, hiç panik yapma çantanı al gel dedi :)) nöbetçi dr ilgilenecek seninle benim hastam olduğunu söyle ben doğum anında geleceğim dedi tamam dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…