selam cnm,hem sancın var hem iş yapıyosun misafir agırlıyosun:mymeka:geliyo şaplak hee :))bana dr yasakladı işi gücü malak gibi yatacam valla :)) son hafta da kociş yapsın işi gücü zemuszemusselam kızlar...
dün gece geberdim sancıdan..sabaha kadar evin içinde dolaştım durdum...kasıklarım parçalandı sanki...neyse sonra sabaha karşı azaldı ve uyudum...
sabah eşimle bütün evi temizledik..halıları sildik...şimdi de kayınvalidemler geliyor yemek yapcam...doğurmassam iidir yani:))
maşallah bebeğine doktorunuz her gittiğinizde tartıyor mu benim ki hiç tartmadı dahamerhaba kızlar kayınvalidemdeyim bir bakayım dedim vukuat var mı diye :)
ritacım çok geçmiş olsun, neyse iyisin şimdi sevindim iyi olmana
sabahtan doktora gittik, bebek 3.135gr olmuş ben 3 haftada 5 kilo almışım azarı yedim (haklıydı bu sefer) bebekten çok memnunum ama senden değil dedi (moralim bozuldu kendimden yana tabi) kan ve idrar tahlili istedi kısa sürede çok kilo aldığım için, ama birşey çıkmadı (yani tamemen pis boğazlığımdanmış)
haftaya cuma tekrar gidicem izine ayrılma raporumu yazıcak ve çatı muayenesi yaparız dedi (içimden yandın elay b...ku yedin kızım dediğim andı)
sonra E-bebeğe uğradık emzirme sütyeni aldım 12,90 tl'idi, küvet içi için sünger aldım (filede üşür dediler)
sonra başka bir dükkandan sadece sabahlık aldım .... oğluşa çalıştık yani şu saate kadar geberdim ya ayaklarım zonkluyo
off amma çok yazmışım, başınızı şişirdim
merhaba kızlar kayınvalidemdeyim bir bakayım dedim vukuat var mı diye :)
ritacım çok geçmiş olsun, neyse iyisin şimdi sevindim iyi olmana
sabahtan doktora gittik, bebek 3.135gr olmuş ben 3 haftada 5 kilo almışım azarı yedim (haklıydı bu sefer) bebekten çok memnunum ama senden değil dedi (moralim bozuldu kendimden yana tabi) kan ve idrar tahlili istedi kısa sürede çok kilo aldığım için, ama birşey çıkmadı (yani tamemen pis boğazlığımdanmış)
haftaya cuma tekrar gidicem izine ayrılma raporumu yazıcak ve çatı muayenesi yaparız dedi (içimden yandın elay b...ku yedin kızım dediğim andı)
sonra E-bebeğe uğradık emzirme sütyeni aldım 12,90 tl'idi, küvet içi için sünger aldım (filede üşür dediler)
sonra başka bir dükkandan sadece sabahlık aldım .... oğluşa çalıştık yani şu saate kadar geberdim ya ayaklarım zonkluyo
off amma çok yazmışım, başınızı şişirdim
maşallah bebeğine doktorunuz her gittiğinizde tartıyor mu benim ki hiç tartmadı daha
masallah canım bebeişine
hayırlı olsun aldıklarınızda tamamladın mı? az kalmıs her an gelebilir
of kızlar bu tansiyon beni öldürecek.şimdi de çok düşüyo.güzel de kahvaltı yaptım hala acıkmadım ama neden düşüyo anlamadım.ayaklarım hala şiş.amannnnnnn
elaycım sende hoşgeldin canım .küvet için bende file almıştım nei üşüsünki bebiş üstte kalır die mi zaten suyun içine yatıramayız ki... neyse aldıklarınıda güle güle kullan
Selam kızlar doktordan geldik oğluşum iyi çok şükür..Doktorumuz normal olması için son güne kadar bekletecek bizi :)) bidahaki kontrolümüz 39+2 de bakalım oğlum bizi daha ne kadar bekletecek..
Selam kızlar doktordan geldik oğluşum iyi çok şükür..Doktorumuz normal olması için son güne kadar bekletecek bizi :)) bidahaki kontrolümüz 39+2 de bakalım oğlum bizi daha ne kadar bekletecek..
aa maşallah canım ben de gününü beklemicek seninki erken gelicek die düşünüyodum..Selam kızlar doktordan geldik oğluşum iyi çok şükür..Doktorumuz normal olması için son güne kadar bekletecek bizi :)) bidahaki kontrolümüz 39+2 de bakalım oğlum bizi daha ne kadar bekletecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?