2010 Ekim Anneleri

kısmetse bende en basından beri epidural norma istiyorum ama kısmet bakalım

canım bana risklerini birazda sen anlatsana herkes ayrı bişey diyo ilerde bel agrısı kalıcı olabilir dedi mi dr un baş agrısı bol su içerek geçiyomuş bide kafein alarak sana dr un ne dedi bide fiyat farkı felan oluyomu?

ah ben analamdım ki tuzlu mu yesem tuzsuz mu?

canım belli bir acılmaya kadar sancını cekiyosun biliyosun değil mi?epidural farkı ne kadar alıyolar sizin hastanede?bi de dr un orda yoksa sonradan gelirse ne kadar ücret alıyo?

canım belli bir acılmaya kadar sancını cekiyosun biliyosun değil mi?epidural farkı ne kadar alıyolar sizin hastanede?bi de dr un orda yoksa sonradan gelirse ne kadar ücret alıyo?

Şimdi epidurali ben doktoruma sormadım kızlar kendim karar verdim :roflol: yan etkileri olarakda bildiğim bi baş ağrısı var oda doğumdan sonra kahve içersen olmuyormuş, 1 arkadaşımda 2 gün baş ağrısı oldu diğerinde hiçbir ağrı olmadı ikiside tavsiye etti yani..

Fiyat farkı var ama hastaneden hastaneye değişir ben sordum epidural + 300 lira dediler..Doktorum ben doğum anında gelicem dedi ama şu kadar ücret alırım demedi kızlar demekki almayacak..Yoksa baştan söylerdi diye düşündüm ben..

Bende kaynattım hepsini , su kaynayınca bütün parçaları söküp içine attım 10-15 dk kaynadı sonra çıkardım kurumaya bıraktım..

ay sende varyaaalsanaalsanasmile bende diyom iyice bilgi alayım kaydirigubbakcemile neyse arkadaşlarında önermiş haftaa gideyim bakalım benim dr amca ne diycek doguma aslında benim zor bi gebeligim oldu kıymetli gebelere giriyom ben büyük ihtimal szeryan yaparbilmiyorumkismile

ya daha ben almadım biberonla emzigi kimi diyo alma gerek yok kimi diyo al sütün gelmez siz hangi marka aldınız bpa 0 olandan ?

ben ne olur ne olmaz aldım birer tane. dr brownsunkini aldım biberonu. emzikte weenin.
kayayan suyun içine atıp bi kaç dakika kaynatmak yeterli:hulya:

Selam kızlar doktordan geldik oğluşum iyi çok şükür..Doktorumuz normal olması için son güne kadar bekletecek bizi :)) bidahaki kontrolümüz 39+2 de bakalım oğlum bizi daha ne kadar bekletecek..

geçmiş olsun nevyas şimdi okudum. Allah hem bebişine hem sana sağlık versin. artık ayaklarını uzatıp naz yapma zamanın yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…