Sağolun kızlar :))
Ben epidural normal düşünüyorum kısmetse, yapan arkadaşlarım çok memnun kaldı..Doktora gece suyum sancım gelirse ne yapayım dedim, hiç panik yapma çantanı al gel dedi :)) nöbetçi dr ilgilenecek seninle benim hastam olduğunu söyle ben doğum anında geleceğim dedi tamam dedim :))
Sağolun kızlar :))
Ben epidural normal düşünüyorum kısmetse, yapan arkadaşlarım çok memnun kaldı..Doktora gece suyum sancım gelirse ne yapayım dedim, hiç panik yapma çantanı al gel dedi :)) nöbetçi dr ilgilenecek seninle benim hastam olduğunu söyle ben doğum anında geleceğim dedi tamam dedim :))
geçmiş olsun duducum tansiyon işi zor yaazcık tuzlu ayran içcanım düşüyosa
hoşgeldin nevyascım.. demek minik oglun iyimiş ayy az kaldı senin inş normal dogum yapıcaksın peki epidural felan düşünüyomusun normal dogum içn
canım belli bir acılmaya kadar sancını cekiyosun biliyosun değil mi?epidural farkı ne kadar alıyolar sizin hastanede?bi de dr un orda yoksa sonradan gelirse ne kadar ücret alıyo?Sağolun kızlar :))
kaynatarak cnmkızlar biberon ve yalancı emziği nasıl strilize ettiniz
?
canım belli bir acılmaya kadar sancını cekiyosun biliyosun değil mi?epidural farkı ne kadar alıyolar sizin hastanede?bi de dr un orda yoksa sonradan gelirse ne kadar ücret alıyo?
kızlar biberon ve yalancı emziği nasıl strilize ettiniz
?
kaynatarak cnm
canım bana risklerini birazda sen anlatsana herkes ayrı bişey diyo ilerde bel agrısı kalıcı olabilir dedi mi dr un baş agrısı bol su içerek geçiyomuş bide kafein alarak sana dr un ne dedi bide fiyat farkı felan oluyomu?
canım belli bir acılmaya kadar sancını cekiyosun biliyosun değil mi?epidural farkı ne kadar alıyolar sizin hastanede?bi de dr un orda yoksa sonradan gelirse ne kadar ücret alıyo?
ya daha ben almadım biberonla emzigi kimi diyo alma gerek yok kimi diyo al sütün gelmez siz hangi marka aldınız bpa 0 olandan ?
Şimdi epidurali ben doktoruma sormadım kızlar kendim karar verdim :roflol: yan etkileri olarakda bildiğim bi baş ağrısı var oda doğumdan sonra kahve içersen olmuyormuş, 1 arkadaşımda 2 gün baş ağrısı oldu diğerinde hiçbir ağrı olmadı ikiside tavsiye etti yani..
Fiyat farkı var ama hastaneden hastaneye değişir ben sordum epidural + 300 lira dediler..Doktorum ben doğum anında gelicem dedi ama şu kadar ücret alırım demedi kızlar demekki almayacak..Yoksa baştan söylerdi diye düşündüm ben..
ya daha ben almadım biberonla emzigi kimi diyo alma gerek yok kimi diyo al sütün gelmez siz hangi marka aldınız bpa 0 olandan ?
Bende kaynattım hepsini , su kaynayınca bütün parçaları söküp içine attım 10-15 dk kaynadı sonra çıkardım kurumaya bıraktım..
Selam kızlar doktordan geldik oğluşum iyi çok şükür..Doktorumuz normal olması için son güne kadar bekletecek bizi :)) bidahaki kontrolümüz 39+2 de bakalım oğlum bizi daha ne kadar bekletecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?