ben ne olur ne olmaz aldım birer tane. dr brownsunkini aldım biberonu. emzikte weenin.
kayayan suyun içine atıp bi kaç dakika kaynatmak yeterli:hulya:
ay sende varyaaalsanaalsanasmile bende diyom iyice bilgi alayım kaydirigubbakcemile neyse arkadaşlarında önermiş haftaa gideyim bakalım benim dr amca ne diycek doguma aslında benim zor bi gebeligim oldu kıymetli gebelere giriyom ben büyük ihtimal szeryan yaparbilmiyorumkismile
kız nevyas halan buralardamısın dogurdun sandık bızzz ne zman doktora gıtceen
Bide açılma 5 cm olduğunda epidural yapıyorlar o zamana kadar sancını çekiyorsun..
tum parcaları öylemi hımm sağol canım dikkat etcem baska bişi var mı?
doktorun gece gelmesinidemi siz karsılıonuz yok canıımm o doktorla hast. arasında bence
kutusunun arkasında yazıyo cnm,normal suda kaynatıyoduk sanırım 5 dakika..gece de gelirse 200 tl alıyo ekstra dr...işte kac dk neyle kaynatyonuz ?
Şimdi epidurali ben doktoruma sormadım kızlar kendim karar verdim :roflol: yan etkileri olarakda bildiğim bi baş ağrısı var oda doğumdan sonra kahve içersen olmuyormuş, 1 arkadaşımda 2 gün baş ağrısı oldu diğerinde hiçbir ağrı olmadı ikiside tavsiye etti yani..
Fiyat farkı var ama hastaneden hastaneye değişir ben sordum epidural + 300 lira dediler..Doktorum ben doğum anında gelicem dedi ama şu kadar ücret alırım demedi kızlar demekki almayacak..Yoksa baştan söylerdi diye düşündüm ben..
o yan etkiler anestezi uzmanın iyiyse olmuyo,omurilik sıvısı dışarı sızınca basagrısı oluyomus bi de epidural uygulama sırasında kafanı pek oynatmıcakmıssın...benim hastanem 500 tl dedi epidural farkına..bi de 6 santim acılmaya kadar sancı cekiyosun sanırım,dogum için daha ne kadar gerekli ki acaba?bi de epiduralde kesinlikle epizyotomi yapılmak zorunda,dogum da yarım saat sürecekse daha uzuyo süresi..Bide açılma 5 cm olduğunda epidural yapıyorlar o zamana kadar sancını çekiyorsun..
geçmiş olsun nevyas şimdi okudum. Allah hem bebişine hem sana sağlık versin. artık ayaklarını uzatıp naz yapma zamanın yorma kendini.
ok anladım sagol nevyasYok canım, iyice kurumasını beklersin sadece ıslak kalıp ağızlarını kapatırsan koku yapabilir..
dudu yukarı senin için bişi yazmıstım okumadın heralde. yada sallamadın bilmiom ama işine yarardı görümcem doktor o önermişti
neyse
spinal anestezi ile normal dogum olmuyo ki cnm,spinal sadece sezeryanda uygulanıyo,kombine anestezi mi acaba o?http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...pidural-dogum-yapan-tanidiklariniz-varmi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/133038-epiduralle-spinalle-normal-dogum-yapanlar.html
kızla<r epidural yapanların yorumları bakın isterseniz
kutusunun arkasında yazıyo cnm,normal suda kaynatıyoduk sanırım 5 dakika..gece de gelirse 200 tl alıyo ekstra dr...
o yan etkiler anestezi uzmanın iyiyse olmuyo,omurilik sıvısı dışarı sızınca basagrısı oluyomus bi de epidural uygulama sırasında kafanı pek oynatmıcakmıssın...benim hastanem 500 tl dedi epidural farkına..bi de 6 santim acılmaya kadar sancı cekiyosun sanırım,dogum için daha ne kadar gerekli ki acaba?bi de epiduralde kesinlikle epizyotomi yapılmak zorunda,dogum da yarım saat sürecekse daha uzuyo süresi..
ayakları şimdi basına göre yukarı dik canım 15 dk fazla degil yararı olur
spinal anestezi ile normal dogum olmuyo ki cnm,spinal sadece sezeryanda uygulanıyo,kombine anestezi mi acaba o?
peki emzik ve biberonu bulaşık makinesinde yıkayabiliomuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?