2010 Ekim Anneleri

ben ne olur ne olmaz aldım birer tane. dr brownsunkini aldım biberonu. emzikte weenin.
kayayan suyun içine atıp bi kaç dakika kaynatmak yeterli:hulya:

sagol dilekcim bilgin için ya bende dedim alayım herkes birden alma zaten süt vercen felan deyince vazgeçtim ama nolur nolmaz hesap etmek gerek alıcam bende

yalancı emzikte avent cıkarmıs begenmedim balon uc ben damak için egimli uc istiodum oda kaucuk chiccoda vardı ama bpa ları hakkında bilgi vermiolar
sonra NUK gördüm egimli uc alman malı bpa free diodu onu aldım kutulu satılıodu 11 tl ye geldi

Ben kafama koydum ya o yüzden doktora sormak pek aklıma gelmedi eşim kızıyor zaten dr hiçbişey sormuyorsun diye, sen yerime soruyorsun ya benim sormama gerek kalmıyor diyorum :roflol:

kız nevyas halan buralardamısın dogurdun sandık bızzz ne zman doktora gıtceen

Yok ben en son doğuranlardan olacağım kesin :roflol: ablamda 40+6 da doğum yapmıştı :bbo: yeni geldim doktordan bebek iyi o yüzden son güne kadar bekleyeceğiz normal doğum için :))

dudu yukarı senin için bişi yazmıstım okumadın heralde. yada sallamadın bilmiom ama işine yarardı görümcem doktor o önermişti
neyse

doktorun gece gelmesinidemi siz karsılıonuz yok canıımm o doktorla hast. arasında bence

işte kac dk neyle kaynatyonuz ?
kutusunun arkasında yazıyo cnm,normal suda kaynatıyoduk sanırım 5 dakika..gece de gelirse 200 tl alıyo ekstra dr...

Bide açılma 5 cm olduğunda epidural yapıyorlar o zamana kadar sancını çekiyorsun..
o yan etkiler anestezi uzmanın iyiyse olmuyo,omurilik sıvısı dışarı sızınca basagrısı oluyomus bi de epidural uygulama sırasında kafanı pek oynatmıcakmıssın...benim hastanem 500 tl dedi epidural farkına..bi de 6 santim acılmaya kadar sancı cekiyosun sanırım,dogum için daha ne kadar gerekli ki acaba?bi de epiduralde kesinlikle epizyotomi yapılmak zorunda,dogum da yarım saat sürecekse daha uzuyo süresi..

ciddimi ooo cok alıomus ya ben ilk senden duydum gece gelen doktorun hastadan para aldını. Normalde gelmez cogu gelirsede cok kalmaz zati dogurcaksan bakar dogurtur yoksa acılma falan beklemiolar nöbetciye devrediolar sabah gelince haledio işi

ya aranızda sezaryan yapacak arkadaslar neye karar verdınız tamamenmı baılıcanız yoksa epıduralmıı ben halen karar veremedıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…