ya aranızda sezaryan yapacak arkadaslar neye karar verdınız tamamenmı baılıcanız yoksa epıduralmıı ben halen karar veremedıımm
görmedim canım.bi bakayım.nie sallamayım aşk olsun
evet cnm dogum fiyatını sorduk 380 dediler normale aa ne ucuz dedik,bi baktık 500 epidural farkı,200 dr dışardan gelince,100 kan uyusmazlıgı ignesi ohoooo daha neler cıkcak acababilmiyorumkismileciddimi ooo cok alıomus ya ben ilk senden duydum gece gelen doktorun hastadan para aldını. Normalde gelmez cogu gelirsede cok kalmaz zati dogurcaksan bakar dogurtur yoksa acılma falan beklemiolar nöbetciye devrediolar sabah gelince haledio işi
ironiccim epiduralde agrı kesici spinalde anestezi veriliyo diye biliyom canım
tatlım yapmaz olur myum yapıyorum böyle ama geçmiyo.tuzlu suya sokuyom olmuyo.inmiyooooo.fil bileği gb valla.yürürken merdiven inerken falan acıyo
canım eger normal olmazsam bende karar veremedim halen şekline
canım basına göre ayakların yukarıda mı?
alallala hayırlısı
bide birinde tam omuriliğin içine yapılıo diğerinde omuriliğin dışına. spinalle normal doğum yapılmıo çünkü onda uyuşuosun anestezi olduğundan. epiduralde aneljezi yani ağrı kesici verilio sempatiksalakcinni
spinal istiyorum cnm ben uyanık olmak istiyorum,genel anesteziden ayılması zor oluyomus,bi de bu sekilde bebegi hemen alıp kucagına emzirmeyi deneyebiliyosun ve ilk sen görüyosun:))ya aranızda sezaryan yapacak arkadaslar neye karar verdınız tamamenmı baılıcanız yoksa epıduralmıı ben halen karar veremedıımm
yıkanmıyo cnm,steril ettikten sonra ılık sabunlu suyla ve bol durulayarak yıkıcaksınpeki emzik ve biberonu bulaşık makinesinde yıkayabiliomuyuz?
spinal uygulanmıyo normal dogumda canım,o peridural yani kombine anestezidir,ikisini birden uyguluyolarspinal normaldede olyor diye biliom ama emin diilim
epiduraşde dokunmaları hissediosun acı yok
spinalde ne dokunma ne acı hiçbişi hissetmiosun
ben tamamen bayılmak ıstemıyomm oglumda tamamen bayılmıştım cabuk ayıldım ama cok kotu bısey ayılıyım dıyosun tekrar bayılıyosun cok degısık bısey ama epıduraallede ayaklarını falan hıssetmıyosunyaaa bıde hersey senın gozunun onude oluyoo kesıldıgı dıkıldıgın hıssetmesende bılıyosun kesıldıgınıı o kotuu ay ıkısıde kotusu bıde genel sezaryanda o acılarla uyanıyosun o cok kotuu
spinal istiyorum cnm ben uyanık olmak istiyorum,genel anesteziden ayılması zor oluyomus,bi de bu sekilde bebegi hemen alıp kucagına emzirmeyi deneyebiliyosun ve ilk sen görüyosun:))
yıkanmıyo cnm,steril ettikten sonra ılık sabunlu suyla ve bol durulayarak yıkıcaksın
spinal uygulanmıyo normal dogumda canım,o peridural yani kombine anestezidir,ikisini birden uyguluyolar
senin özel sigortan var canım şanslısınSezeryan zaten epiduralle 3.000 civarı oluyor, normalde 2.500 oluyor sigorta karşılayacak ama dr ayrı ücret istemedi, istiyorum dersede kusura bakmasın veremem 500-1.000 zaten son dakika gelip doğum yaptırıp gidiyor, ordaki nöbetçide dr sonuçta ona yaptırırım sempatiksalakcinni
Sezeryan zaten epiduralle 3.000 civarı oluyor, normalde 2.500 oluyor sigorta karşılayacak ama dr ayrı ücret istemedi, istiyorum dersede kusura bakmasın veremem 500-1.000 zaten son dakika gelip doğum yaptırıp gidiyor, ordaki nöbetçide dr sonuçta ona yaptırırım sempatiksalakcinni
o ne ameliyatı cnm?zor tabi bedenine bıçak degiyo sonucta ama epizyotomi yapıp asagıyı da kesiyolar:umursamaz:ya bende daha önce laparoskopi ameliyatı oldum sezeryan gibi deil ama dedigin gibi yarım saat sürdü genel anestesi ile kalkınca göbegimdeki agrıyı hisettim sonra hemşir e bacagımdan igne yaptı akşama fazla agrım kalmamıştı ama sezeryanın daha çook dikişi var eyvahedigeldismile
ben de belli bi acılmaya kadar yapılmıyo die biliyorum...kızlar birde epiduralde 5 cm acıklıktan sonra yapılıo dediniz ya yok öle bişi ya en basta yapıolar die biliom
bi ark. acılması vardı 4-5 cm ebeler cok canın yanıorsa epidural yapalım demiş doktorda bukadar acıyı cektin simdiden sonra epidurala gerek yok demiş
yanına eşin girsin seni bebek cıkana dek oyalasın cnm,zaten 10 dakkada bebek cıkıyo,sana verirler bebişi siz tanısırken o arada dr dikişini falan atar :))ya 9 ay boyu gormedık yarım saat sonra goruruz ıste genelı yasadımm epıduralıda merak edıyom ama o dırı dırı kesılmeyı goze alamıyomm esımdee ılle epıdural olsun dıye ısrar edıyo kendı doktorum bıle dıyoo tamamen bayııl
o strese gırme bu hafta anestezı doktoruyla gorusceem bakalım o ne dıyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?