2010 Ekim Anneleri

eşim gırerse dayanabılırmm onuda her doktor kabul etmıyoo basta benım eşim kabul etmıyo ben heycanlanırım dıyeee dur bakalımm carsamba kontrolum var ne dıycek doktor

aynen senin gibi düşünüyorum. hep normal istedim bakalım aksi bir durum çıkmazsa tabii. normal olsun epidüral falan istemem her acısını hissedeyim.

eşim gırerse dayanabılırmm onuda her doktor kabul etmıyoo basta benım eşim kabul etmıyo ben heycanlanırım dıyeee dur bakalımm carsamba kontrolum var ne dıycek doktor

başta ben eşime teklif etmem doğuma girerse bide onu sakinleştirmekle uğraşmam gerekecek. hiç gerek yok ben kendim gireyim.

canım ben de neredeyse evde doğurayım dicem :) yok yok o kadar da değil

ama ne suni sancı, ne epizyotomi, ne de epidural istiyorum. sıkıcam dişimi doğurucam inşallah.

tabii bebişin sağlığıyla ilgili bir sorun olmazsa. rabbim herşeyin yolunu hazırlamıştır, ben dışarıdan müdahele istemiyorum hiç.

bakalım nasıl olacak..

başta ben eşime teklif bile etmem doğuma girerse bide onu sakinleştirmekle uğraşmam gerekecek. hiç gerek yok ben kendim gireyim.

evet araldım ben de bakımdan :)
selamlar nasılsınız kızlar, bızden daha heyecanlısınızdır heralde bı ıkı hafta gerıden gelıoruz ne de olsa, nası gıdıo son hazırlıklar :))

oo bu ekım annelerı de pek bı konuksever cıktılar maşallah maşallah.. ben evıme kasım annelerıne doneyım barı baksanıza burda selamımız bıle alınmıyor ohaoldumsmile

oo bu ekım annelerı de pek bı konuksever cıktılar maşallah maşallah.. ben evıme kasım annelerıne doneyım barı baksanıza burda selamımız bıle alınmıyor ohaoldumsmile

:)) çok konuşkanızdır ama site daha yeni açıldı birazdan dökülür herkes hg topimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…