o ne ameliyatı cnm?zor tabi bedenine bıçak degiyo sonucta ama epizyotomi yapıp asagıyı da kesiyolar:umursamaz:
ben de belli bi acılmaya kadar yapılmıyo die biliyorum...
yanına eşin girsin seni bebek cıkana dek oyalasın cnm,zaten 10 dakkada bebek cıkıyo,sana verirler bebişi siz tanısırken o arada dr dikişini falan atar :))
kızlar ben kaçıyorum çok yorgunum kib öptm herkesi
görüşürüz kızlar kendinize cok dikkat edinofff benimde başım çok ağrıyo.kaçıyom kızlar.uyudum yine geçmedi.ne yapsam ki bilemedim.
ben ne sezeryan ne epidural düşündüm başından beri nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun dedim normal olsun tüm sancısınıda çekeyim diyorum. geçen aynı şeyi dr söylediğimde sen varya bir seferde ağrısız doğurursun dedi inşallah dedim.
kızlar bebişler nasılsa çıkacak orada kalacak değil ki sakin olun bence.
ben çok mu rahatım acaba?:uhm:
eşim gırerse dayanabılırmm onuda her doktor kabul etmıyoo basta benım eşim kabul etmıyo ben heycanlanırım dıyeee dur bakalımm carsamba kontrolum var ne dıycek doktor
ben ne sezeryan ne epidural düşündüm başından beri nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun dedim normal olsun tüm sancısınıda çekeyim diyorum. geçen aynı şeyi dr söylediğimde sen varya bir seferde ağrısız doğurursun dedi inşallah dedim.
kızlar bebişler nasılsa çıkacak orada kalacak değil ki sakin olun bence.
ben çok mu rahatım acaba?:uhm:
ay fatmagülün şuçu ne var gene :S
izlemicem yaa zorlamı D:
eşim gırerse dayanabılırmm onuda her doktor kabul etmıyoo basta benım eşim kabul etmıyo ben heycanlanırım dıyeee dur bakalımm carsamba kontrolum var ne dıycek doktor
oo bu ekım annelerı de pek bı konuksever cıktılar maşallah maşallah.. ben evıme kasım annelerıne doneyım barı baksanıza burda selamımız bıle alınmıyor ohaoldumsmile
Merhaba kızlar şimdi geldık dk dan girip haber verim dedim
bebişimin kilosu 2500 bana az gıbı geldı...
:)) çok konuşkanızdır ama site daha yeni açıldı birazdan dökülür herkeshg topimize
normal cnm az değil :) maşallah
dogumlar olmuş onları kutlayım bı de hastane sorusturması yapayım dıye gırmıstım ama yuz bulamadım pek :) hoşbuldum :)
kızlar ya site bakımda diyip duruyodu yine,anca girebildim
2.5 hafta kaldı doguma kac kılo alırım kı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?