benim msn aklıma gelmedi bak :SS..off sinirim bozuldu i dizi yüzünden ya,aglaya aglaya bi hal oldumevet yaa walla sizsiz yapamıyorum. bi msne baktım bi face herkes site bakımda olunca gitmiş. site bakıma girince face yada msne gelin baricanım çok sıkılıo.
bilmemki kuzu.
amerikan da yapıcak bi arkadasımız var sanırım baya memnun hastanesinden..ben o tarafta değilim maalesefbenım 32. haftam bıttı ultrasona gore 33.. hala hangı hastanede dogurcagım bellı degıl arkadaslar galıba aranızda benım durumumda olan yoktur.. şişli- fulya- levent cıvarı onerebılecegınız gıttıgınız memnun oldugunuz hastane var mı ogrenmek ısterım onun ıcın gelmıstım mısafırlıge :)
benım 32. haftam bıttı ultrasona gore 33.. hala hangı hastanede dogurcagım bellı degıl arkadaslar galıba aranızda benım durumumda olan yoktur.. şişli- fulya- levent cıvarı onerebılecegınız gıttıgınız memnun oldugunuz hastane var mı ogrenmek ısterım onun ıcın gelmıstım mısafırlıge :)
benim msn aklıma gelmedi bak :SS..off sinirim bozuldu i dizi yüzünden ya,aglaya aglaya bi hal oldum(ve bu arada da zırt pırt kasılmam oluyo,sinirim boşandı ondan mı acaba?
amerikan da yapıcak bi arkadasımız var sanırım baya memnun hastanesinden..ben o tarafta değilim maalesef
1-kontes.............................Kız.........sezeryan...
2-Emine kaya..................... erkek.......Normal
3-gulsen_arda.....................Kız.........Sezeryan
4-burcix..............................kız...........sezeryan
5-selmas88.......................erkek.......sezeryan
6-lavinya44................................erkek.......sezeryan
-demetyaren ....................Kız.........22.eylül
-simgewxyz......................Erkek......27 eylül
-ades79 ..........................erkek........27 eylül
-NohutluPilav...................kız............1 ekim
-yelinay............................erkek.......4 ekim
-jely1 .............................erkek.......5ekim
-Feyza79 .......................kız...........5ekim
-crazy_peri .....................kız...........10 ekim
-slcn...............................erkek........10 ekim
-pinguu ...........................kız...........15 ekim
moondance......................kız............16 ekim
-Balsurat ........................erkek........20 ekim
-selected_79....................kız...........27 ekim
benden hızlısın hee ben daha lavinyayı eklemedimekim anneleri bebişleri topine
fatmagül ün sucu ne?o dizi di mi?ay o tecavüz sahnesi bi kötü yaptı beni?vaşşa kabus gib, bu ne ya?ay nie izlion ben izledim daha önce oda sesi kapalı. sesli izlesem nolurdu bilmiom. izlemem walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?