15 inde dogurmus canım apar topar sezeryana almıslarlavınyaa ne zamn dogurdu
fatmagül ün sucu ne?o dizi di mi?ay o tecavüz sahnesi bi kötü yaptı beni?vaşşa kabus gib, bu ne ya?
fatmagül ün sucu ne?o dizi di mi?ay o tecavüz sahnesi bi kötü yaptı beni?vaşşa kabus gib, bu ne ya?
selam canım biz de bu gidişle ekim annesi olamıcaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eylül de doguran 6 kişi var ve dogurucak olan da bi sürü kişi var (sezeryana gün alanlar)..sen de gel bizim topiğe takıl cnm...senin kız baya nazlı anlaşılan :))slm kızlar ben eylül annelerinden.bizim topikte kimse kalmadı.herkes doğurdu.artık bebekler konuşuluyor.ben de bu gidişe ekim annesi olcam sanırım.son haftadayız ama kızımın gelmeye durumu yok.sizde durumlar nasıl.doğuran oluyomu?
selam cnm,ne die ev temizliyon flan su son günler fazla yormayın kendinizi dogurursunuz böle olursa tabi ki...bugün için yeni bi dogum yok ya da simdilik bilmiyoruz yani haber gelmedi ...kızlarrrrr nasılsınız ben bugün güne gittim gitmedende sabah kalkıp gene ev temizledim bi yorgunum yaa dayanamıyorum artık hamileliğe yediklerimde kötü yaptıı miğdemde bulanıyooo doğurcammı nedir sizler nasılsınız doğuran felan varmı kızlarrr
selam canım biz de bu gidişle ekim annesi olamıcaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eylül de doguran 6 kişi var ve dogurucak olan da bi sürü kişi var (sezeryana gün alanlar)..sen de gel bizim topiğe takıl cnm...senin kız baya nazlı anlaşılan :))
doruranlar için topiğimiz var cnm...genelde buralardayız msnde arada konusuyoruz...gel gel her zaman bekleriz..biz de çakma ekim annesi olcez :))ekime cok az kişi kalcak bu gidişle :))ayy şimdi baktım geçmişe.baya doğuran olmuş maşallah.sizin grup msniniz yokmu sadece burdanmı yazışıyosunuz.benimki için ay sonu gelir diyo dr.bence ekimi bulur.buralarda olurum.teşkr ettimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?