doruranlar için topiğimiz var cnm...genelde buralardayız msnde arada konusuyoruz...gel gel her zaman bekleriz..biz de çakma ekim annesi olcez :))ekime cok az kişi kalcak bu gidişle :))
iyi yürüyüşler cnm sana..görüşürüz yineopuyorumnanaktantmm ben gene gelirim eşimle yürüyüşe çıkıoz.sizde bol bol yürüyün ve bol su için doğum kolay olurmuş.hadi öptm.
kız ece ben yazıp duruyom ya :))zaten herseye ben cvp veriyom avukat gibi burda :))sizden cvp gelmiyo hemen
kız bizi aglatcan mı sen :))
selam cnm,ne die ev temizliyon flan su son günler fazla yormayın kendinizi dogurursunuz böle olursa tabi ki...bugün için yeni bi dogum yok ya da simdilik bilmiyoruz yani haber gelmedi ...
ben de gidicem şimdi,aklım burda kalcakkuzum benimde net yavaş ya on saatte açılmıo sayfalar :S
:))kız bizi aglatcan mı sen :))
amann doğurmak istiorum ben zatiii kızzz daraldım valla evde boyna toz oluo ben tozda duramıorumm sonra sabah kadar öksürüyorumm
kız bekle bari 38 haftayı doldur..yazık erken dogmasın sabret az kaldıamann doğurmak istiorum ben zatiii kızzz daraldım valla evde boyna toz oluo ben tozda duramıorumm sonra sabah kadar öksürüyorumm
aynı şekilde canım etrafı görmemeye calışıyorum,yoksa dayanamayıp girişicem işlere:))
ay sorma bende duramıom :S kociş giderken sıkı sıkı tembihledi hiçbişeye ellemiosun yatıosun die
:))
ay sorma bende duramıom :S kociş giderken sıkı sıkı tembihledi hiçbişeye ellemiosun yatıosun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?