2010 Ekim Anneleri

ay benim koca da dr lardan cok biliyo,öle hemen 8-10 dakkaya düşmezmiş kasılmaların arası,önce aralıklı baslayıp sonra düşermiş..kaç tane dogum yaptıysa artık

ay valla senınkı 1 benımkı 2 heralde dgum yaptı bunlar sankı aynen benımkıde bazen oyle konusuyokı sasırıp kalıyo

ya kızlar bişi soracam bu haftalarda basur olur mu?ya ben bu gün oturamıyorum hiç.sızlıyor popom

her donemınde olabılıyo canım bendede oldu yaklasık 1 ay once duzenlı tuvalete cıkma alıskanlıgını gelıstırırsen sorun kalmıyo.bende aynı sendekı gıbı oldu

maalesef tatlım olabiliyomuş.bol bol su iç ve pamukla zeytinyağı sür.ii geliyomuş.yoksa çok acı çekersin

offff yaaaaa inşallah olmaz.hamileliğim süresince hastaydım bıktım valla.ilk 4 ay düşük için yattım.3 ay iyiydim sonra bronşit oldum 2 ay da onu çektim.bide buna katlanamam yaaaaa (((((((((((

ne biliyim sanki umursamaz geldi bana

sayıyorum işte cnm,suan bile kasıldı,8 dakika arası..olmazsa bi nst yaptırıcam

yaptır kuzum böyle böyle başlayıp arası 3 dakkaya falan düşüyomuş sanırım yanlış bilmiyosam yani sonra da doğum başlıyomuş zaten 3 dakkaya düşerse

yaptır kuzum böyle böyle başlayıp arası 3 dakkaya falan düşüyomuş sanırım yanlış bilmiyosam yani sonra da doğum başlıyomuş zaten 3 dakkaya düşerse
peki başka bi belirti daha olması gerekli diil mi ya?su yok,kanama yok,bebek eskisi kadar olmasa da arada hareket ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…