ay benim koca da dr lardan cok biliyo,öle hemen 8-10 dakkaya düşmezmiş kasılmaların arası,önce aralıklı baslayıp sonra düşermiş..kaç tane dogum yaptıysa artık
ay benim koca da dr lardan cok biliyo,öle hemen 8-10 dakkaya düşmezmiş kasılmaların arası,önce aralıklı baslayıp sonra düşermiş..kaç tane dogum yaptıysa artık
ya kızlar bişi soracam bu haftalarda basur olur mu?ya ben bu gün oturamıyorum hiç.sızlıyor popom
ya kızlar bişi soracam bu haftalarda basur olur mu?ya ben bu gün oturamıyorum hiç.sızlıyor popom
ne biliyim sanki umursamaz geldi banasana cesaret vermek için diodur.benimki de öyle yapıyo canım.
sayıyorum işte cnm,suan bile kasıldı,8 dakika arası..olmazsa bi nst yaptırıcamcanım sen nasıl oldun devam ediyo mu düzenli bişekilde sancılar?
maalesef tatlım olabiliyomuş.bol bol su iç ve pamukla zeytinyağı sür.ii geliyomuş.yoksa çok acı çekersin
evet cnm normal dogum için de konusurken bi anlatıyo ki sorma 5 tane normal yolla dogum yapmıs gibi :))ay valla senınkı 1 benımkı 2 heralde dgum yaptı bunlar sankı aynen benımkıde bazen oyle konusuyokı sasırıp kalıyo
ne biliyim sanki umursamaz geldi bana
sayıyorum işte cnm,suan bile kasıldı,8 dakika arası..olmazsa bi nst yaptırıcam
her donemınde olabılıyo canım bendede oldu yaklasık 1 ay once duzenlı tuvalete cıkma alıskanlıgını gelıstırırsen sorun kalmıyo.bende aynı sendekı gıbı oldu
gecmiş olsun cnm...offff yaaaaa inşallah olmaz.hamileliğim süresince hastaydım bıktım valla.ilk 4 ay düşük için yattım.3 ay iyiydim sonra bronşit oldum 2 ay da onu çektim.bide buna katlanamam yaaaaa(((((((((((
evet cnm normal dogum için de konusurken bi anlatıyo ki sorma 5 tane normal yolla dogum yapmıs gibi :))
peki başka bi belirti daha olması gerekli diil mi ya?su yok,kanama yok,bebek eskisi kadar olmasa da arada hareket ediyoyaptır kuzum böyle böyle başlayıp arası 3 dakkaya falan düşüyomuş sanırım yanlış bilmiyosam yani sonra da doğum başlıyomuş zaten 3 dakkaya düşerse
:)) adam kalk gidelim bi baktıralım nolur nolmaz dicegine akıl veriyo ayol :mymeka::roflol::roflol::roflol:
ya hiç kabızlık çekmedim.günde 4 litre kesin su içiyorum hala anlamış değilim((
peki başka bi belirti daha olması gerekli diil mi ya?su yok,kanama yok,bebek eskisi kadar olmasa da arada hareket ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?