2010 Ekim Anneleri

Dilek senin işinde zor arkadaşım, doğumda bol bol dua edin kızlar eşlerinize o an edilen dualar kabul olurmuş inşallah..

ah kuzum benim yaa hayırlısı olsun ne diyeyim senin ve bebişin huzuru mutluluğu önemli inşallah kendine gelir düzelir eşin

ironiccimm hiç takılma bence laflarına benim eşimde yaptı aynılarını bende heristediğini yaptım sıcağın alnında bile banamısın demedi mecbur işte erkek ya sölencek onlar bizi anlayamolar ama bebişi kucağına alınca görürsün herşy unutulur hamilelikte erkeklerde en az bizimm kadar etkileniomuş bak şurda bi kaç haftamız kaldı yüreğini serin tutki hemencik kolayca kavuşalım yavrularımıza bebeğim bana öle bir güç verioki anlatamam kendimi hiç üzülmicek yenilmicek yıkılmıcak gibi hissediorum herşeyin üstünde o yüzden eşimde dahil kimse için üzmem kendimi şahsenn

inşallah kızlar cok az kaldı,görücez bakalım..bizi kaybederse anlar anyayı konyayı,onu iyi bi silkelicem dogumdan sonra da böle olursa

ah kıyamam çok üzüldüm ya böle bi dönemde hele daha da hassas olabilirsin daha dikkatli davranması şart.şikayet etme lüksü bişle yok.ben de eşimden yana şanslıyım ama bizde de annem problem.yan apartmanımızda oturuyo ama bi iğnemi bile ellememiştir.oğluşumun giysilerini kendim yıkadım ütüledim.dün de kadın tutup evi temizlettim düşün artık.herkesin hayatında birileri oluyo böle işte belki de hakikaten iş durumundan dolayı sıkıyodur kendini kimbilir hep mi böleydi yeni mi oldu

hamilelikte daha da degişti cnm...ben zaman zaman içime atıp üzülsem de takmamaya çalışıyorum suan..iş durumu benim eşimde değil dilek arkadasımın eşinde var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…