evet ama lohusalıgımda böyle olursa annem uyardı yani benim tek cocugum var bu sekilde olursa alırım dedi,suan sadece gözlemliyorum...
eskiden de biraz tuhaftı ama hamileliğimde cok değişti cnm,hem de inanılmaz değişti
hg kızlar neyi fark ettin kız ganyat.
noldu canım :) ben memnunum kız bişide diyemiom zaten lafı hazır :)
Çok üzgünüm çoook:istersen yarım edeyim böyle :teselli:çok üzgünüm:
tabi tabi misliyle karsılıgını alırım kızzkız ironic vur kafasına bi tane alsanaalsanasmile
o zaman da baslıyolar hemen zaten dogru dürüst yemek mi yapıyosun,kadınlık da yapmıyosun zaten..hadi 2. söylediği tamam yapamadım bu dönemde çok fazla,ama ac bırakmadım,o asırı sıcaklarda bile bu halimle kan ter içinde ütüsünü yaptım,çamasırını yıkadım evimi temiz tuttum..daha napıcam bilmem
aaa neden?kızlar ben kuşlarımı verdim sonunda :'sinifsinif:
kızlar ben kuşlarımı verdim sonunda :'sinifsinif:
inşallah kızlar cok az kaldı,görücez bakalım..bizi kaybederse anlar anyayı konyayı,onu iyi bi silkelicem dogumdan sonra da böle olursa
dr.lara üzülüyom:))
halkın gözündeki imajalrı yüzünden
tabi tabi misliyle karsılıgını alırım kızz
hamilelikte daha da degişti cnm...ben zaman zaman içime atıp üzülsem de takmamaya çalışıyorum suan..iş durumu benim eşimde değil dilek arkadasımın eşinde var cnmah kıyamam çok üzüldüm ya böle bi dönemde hele daha da hassas olabilirsin daha dikkatli davranması şart.şikayet etme lüksü bişle yok.ben de eşimden yana şanslıyım ama bizde de annem problem.yan apartmanımızda oturuyo ama bi iğnemi bile ellememiştir.oğluşumun giysilerini kendim yıkadım ütüledim.dün de kadın tutup evi temizlettim düşün artık.herkesin hayatında birileri oluyo böle işte belki de hakikaten iş durumundan dolayı sıkıyodur kendini kimbilir hep mi böleydi yeni mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?