2010 Ekim Anneleri

Hosbuldummm :1hug:
ay kızlar yaa... dün yengem karnıma bakmıştı inmiş mi diye inmemiş dememişti. bugün elledi de inmeye başlamış dediiiiii midemin orası eyvahedigeldismile

ben geldimmmm :)
hg canım
ay bana öyle yapsın kafasına vururum bitane alsanaalsanasmile
karşılıklı vuruşuruz heralde ama olsun içimin öfkesi gider a.s
kız kaynananlar bitti omu başladı
dolduruşa geliyo olmasın kocan :jeyyar:
olabilir valla bilemem...allahla kendi aralarında...veririrm oglunu geri olur biter kız :))
yaaaaaaaaa bende geldimmmm
sen de hg canım

Hosbuldummm :1hug:
ay kızlar yaa... dün yengem karnıma bakmıştı inmiş mi diye inmemiş dememişti. bugün elledi de inmeye başlamış dediiiiii midemin orası eyvahedigeldismile

nası anlıyolar ki yahuuuuu bana da kimi inmiş kimi inmemiş diyo bence kimsenin anladıgı yokk

yarican hoşgeldin kuzum

ahh ya lafla da anlatamıyosan bişileri napılır başka bilemedim kuzum iyi niyetinden ve sana olan sevgisinden eminsen olduğu gibi kabullenmek en iyisi o zaman sanki :teselli:

hb canım, saol :)

geçmiş olsun canım senin de çok az kaldı di mia.s.

saol canım, evet heran olabilirmiş gibi geliyo ama 40.haftayı gecersede şaşmıcam yani..

yarican geçmiş olsun cnm yaaa naptın sen

saol canım, napiim ecrin, hasta oldum (

ben geldim bu arada

hg cnm nasıl gidiyo,yarican sen de hg gecmiş olsun ben de gribim suan atlatma dönemindeyim ama acayip hırıltılı öksürüyorum...

sanada gecmiş oldun canım, hamileyken zor ya hasta olmak

kızlar ben kuşlarımı verdim sonunda :'sinifsinif:

hadiii, kime verdin kız, nası kıydın :)

nası anlıyolar ki yahuuuuu bana da kimi inmiş kimi inmemiş diyo bence kimsenin anladıgı yokk

kızz öle deme anlaşılıo eğer 4 parmak olursa doğurcan demektir benimki 2 parmak indi henüzz bizim burda komşum var ebe hemen anlıo bana daha senin var ama heran inebilir dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…