inşallah kızlar cok az kaldı,görücez bakalım..bizi kaybederse anlar anyayı konyayı,onu iyi bi silkelicem dogumdan sonra da böle olursa
inşallah kızlar cok az kaldı,görücez bakalım..bizi kaybederse anlar anyayı konyayı,onu iyi bi silkelicem dogumdan sonra da böle olursa
i yapmışsın ben hiç sevmem kuşları yawwkızlar ben kuşlarımı verdim sonunda :'sinifsinif:
:içelim:inşallah kızlar cok az kaldı,görücez bakalım..bizi kaybederse anlar anyayı konyayı,onu iyi bi silkelicem dogumdan sonra da böle olursa
sen silkelemezsen biz geliriz silkelemeye
hg canımben geldimmmm :)
olabilir valla bilemem...allahla kendi aralarında...veririrm oglunu geri olur biter kız :))ay bana öyle yapsın kafasına vururum bitane alsanaalsanasmile
karşılıklı vuruşuruz heralde ama olsun içimin öfkesi gider a.s
kız kaynananlar bitti omu başladı
dolduruşa geliyo olmasın kocan :jeyyar:
sen de hg canımyaaaaaaaaa bende geldimmmm
aaa neden?
aa neden
silkele kuzum böyle devam ederse hakediyo iyice bi silkelenmeyiklava:
Hosbuldummm :1hug:
ay kızlar yaa... dün yengem karnıma bakmıştı inmiş mi diye inmemiş dememişti. bugün elledi de inmeye başlamış dediiiiii midemin orası eyvahedigeldismile
yaaaaaaaaa bende geldimmmm
yarican hoşgeldin kuzum
ahh ya lafla da anlatamıyosan bişileri napılır başka bilemedim kuzum iyi niyetinden ve sana olan sevgisinden eminsen olduğu gibi kabullenmek en iyisi o zaman sanki :teselli:
geçmiş olsun canım senin de çok az kaldı di mia.s.
yarican geçmiş olsun cnm yaaa naptın sen
saol canım, napiim ecrin, hasta oldum(
ben geldim bu arada
hg cnm nasıl gidiyo,yarican sen de hg gecmiş olsun ben de gribim suan atlatma dönemindeyim ama acayip hırıltılı öksürüyorum...
kızlar ben kuşlarımı verdim sonunda :'sinifsinif:
saol yavrum vereliniortaksen silkelemezsen biz geliriz silkelemeye
az kaldı cnm görücez bakalım..bende doğumu bekliyorum bakalım :s
:1hug:i yapmışsın ben hiç sevmem kuşları yaww(
:içelim:
aferin böyle kendine güvennbuyrunnnnnnnnn
i yapmışsın ben hiç sevmem kuşları yaww(
:içelim:
aferin böyle kendine güvennbuyrunnnnnnnnn
bizede bi uğraman gerekebilir :çok üzgünüm:
nası anlıyolar ki yahuuuuu bana da kimi inmiş kimi inmemiş diyo bence kimsenin anladıgı yokk
nası anlıyolar ki yahuuuuu bana da kimi inmiş kimi inmemiş diyo bence kimsenin anladıgı yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?