2010 Ekim Anneleri

netim yoktu tubacım, gecen hafta pazartesi cok yoğundu bekleyemedim adalet hanımı yarınki kntrolume ona aldım randevu bakalım ne dicek artık zman azaldı.. sen nasılsın ne zman gittin en son ?

kılzar hoşgeldiniz feyzacım balsuratcım opuyorumnanaktan
lovelicim bende diyorum eşime riske atmayalım kanı durduraamaz felan die ama diyo sen ilacı bıraktın artık etkisi geçti normal yapabilirsin felan die kafaya takmış sanki kendisi yapıcak hem zaten kaç yıl sonra geldi bu bebiş ben riske atmam bakalım hafta sonu gitcem dr ne derse öle yaparız bizde

ayy kızlar belimin orta yerinden omiriligimin oraya kadar bi sancı indi acaip bişeydi sanki aşagı dogru masaj yaparsın ya öyle oldu ay çok korktum yaaa

netim yoktu tubacım, gecen hafta pazartesi cok yoğundu bekleyemedim adalet hanımı yarınki kntrolume ona aldım randevu bakalım ne dicek artık zman azaldı.. sen nasılsın ne zman gittin en son ?

anladım melikeciğim. randevulu çalışmadığını söylyorlar ama?
ayy ne güzel 38. haftandasın :) ben çok sabırsızım ya o haftalara bi girsem süper olacağım yani:))
ben 3 hafta önce gitmştim 1 ay sonra gel demişti cumartesi gidiyorum inş...
normal doğum a yönlendiriyor sağolsun. bakaım bu gittiğimde ne diyecek.
senin çatıya da bakar herelde değil mi

yok canım beni bebek iri diye sezeryan yaptılar...çatım uygun değilmiş çok darmış...şimdi de sezeryan olacak allahın izniyle...

benimde dun aksam belim ve kasıklarım nanılmaz ağrıdı sanki adet olucakmısım gibi ama gece gecti.. okadar dolanıyorum yoruluyorum doğurayım diye ama tık yok:)

ades79, crazy_peri, ecrinece, GokceRana23, gulayse7, loveli, pike, seydahancer, Tuba373 hepinize günaydın arkadaşlar,
Ayyy Rita gelse de doğum macerasını paylaşsa bizimle çok merak ediyorum

benim 2-3 gündür biraz aşağıya indi sanki, biraz ama çok değil. midem çok yanıyordu biraz rahatladım çok şükür
sizde bi değişiklik var mı

gelirsin canım hayırlısıyla zaman hızlı geciyor.. randevulu calısıyor evet.. normal ama kendini kasarsan olmaz bebekte iri gözukuyor demişti bundan yanlasık 1 ay evel gitmiştim kendisine gecen gittiğimde funda hanıma muayene oldum hersey normal dedi nst bağladı zaten daha muayene olmadan.. bakalım yarın ne dicek.. normalden korkuyorum kesilirim diye bunları konusucam bakalım ne dicek..

ades79, crazy_peri, ecrinece, GokceRana23, gulayse7, loveli, pike, seydahancer, Tuba373 hepinize günaydın arkadaşlar,

paylaştı ya kız dün akşam...eşi laptop götürmüş hasthaneye...anlattı dün...eşide girmiş doğuma...

hosgeldn gunaydın:)

aksam tel dan girmişti kolay gecmiş cok sukur insana morel oldu:) ayrıntılı okumak isteriz tabi..

benimde dun aksam belim ve kasıklarım nanılmaz ağrıdı sanki adet olucakmısım gibi ama gece gecti.. okadar dolanıyorum yoruluyorum doğurayım diye ama tık yok:)

ay melikecim benim acaip ufak sancılar oluyo yaa acaba bebekten mi ikinci defa oldu o agrıdan eyvahedigeldismile
elaycım hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

benim karnım 2-3 gündür biraz aşağıya indi sanki, biraz ama çok değil. midem çok yanıyordu biraz rahatladım çok şükür
sizde bi değişiklik var mı

paylaştı ya kız dün akşam...eşi laptop götürmüş hasthaneye...anlattı dün...eşide girmiş doğuma...

hadi yaaa, geçmişi okumadım ki geçmişe dalınca anı kaçırıyorum birde bakıyorum gün bitiyo yetişemiyorum size yani dur bulup okiyim, iyi geçmiş sanırım çok şükür, darısı başımıza inşallah

oyy maasallah:) valla canım Allah bizlerede böyle kolay doğum nasip etsin.. MEvlam yavrunu sana bağıslasın.. dikiş atmadılar ozaman değilmi kesik de yok oh ne güzel maasallah ya..

ay melikecim benim acaip ufak sancılar oluyo yaa acaba bebekten mi ikinci defa oldu o agrıdan eyvahedigeldismile
elaycım hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

yalancı sancılarmıs doktora sormustum canım normal demişti.. 5 dk aralıkla yaklasık 1 dakıka suren sancı doğum sancısıymıs belden kasıklara doğru:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…