netim yoktu tubacım, gecen hafta pazartesi cok yoğundu bekleyemedim adalet hanımı yarınki kntrolume ona aldım randevu bakalım ne dicek artık zman azaldı.. sen nasılsın ne zman gittin en son ?
crazy senin ilk oglan normal dogummu oldu ?
loveli sen sezeryan olaktın demi kan pıhtılaşmasından dolayı dogum şeklini konuştunmu bizim kan pıhtılaşmasının normal dogumda nasıl riskleri var eşim illa normal dogum yap deyip duruyo zaten zor hamile kaldım allah korusun riske atmak istemem de??
anladım melikeciğim. randevulu çalışmadığını söylyorlar ama?
ayy ne güzel 38. haftandasın :) ben çok sabırsızım ya o haftalara bi girsem süper olacağım yani:))
ben 3 hafta önce gitmştim 1 ay sonra gel demişti cumartesi gidiyorum inş...
normal doğum a yönlendiriyor sağolsun. bakaım bu gittiğimde ne diyecek.
senin çatıya da bakar herelde değil mi
ades79, crazy_peri, ecrinece, GokceRana23, gulayse7, loveli, pike, seydahancer, Tuba373 hepinize günaydın arkadaşlar,
Ayyy Rita gelse de doğum macerasını paylaşsa bizimle çok merak ediyorum
ades79, crazy_peri, ecrinece, GokceRana23, gulayse7, loveli, pike, seydahancer, Tuba373 hepinize günaydın arkadaşlar,
Ayyy Rita gelse de doğum macerasını paylaşsa bizimle çok merak ediyorum
benimde dun aksam belim ve kasıklarım nanılmaz ağrıdı sanki adet olucakmısım gibi ama gece gecti.. okadar dolanıyorum yoruluyorum doğurayım diye ama tık yok:)
paylaştı ya kız dün akşam...eşi laptop götürmüş hasthaneye...anlattı dün...eşide girmiş doğuma...
anlatıyoru kızlar...dün gece nişanım geldi demiştim ya gece boyunca sancı çektim...sancı kabızsınız da sanki yapamıyorsunuz gibi bir his bu arada...sabah kalktım kahvaltı yaptım...baktım nişanın tamamı gelmiş..hastaneye 12 gibi geldik geldiğimizde açıklık 2 cmiş...hemen suni sancı verdiler...2buçuğa kadar tam 10cm oldu yabi sancılarla..korkmayın kızlar....sancılar en fazla 1 dk sürüyor sonra 5 dk. rahatsınız...sonra doğumhaneye aldılar..sancıları odamda çektim...eşimle doğumhaneye girdik...yarım saate orda ıkındım....5.ıkınmada geldi oğlum tertemiz çıktı maaşllah...
ay melikecim benim acaip ufak sancılar oluyo yaa acaba bebekten mi ikinci defa oldu o agrıdan eyvahedigeldismile
elaycım hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
oyy maasallah:) valla canım Allah bizlerede böyle kolay doğum nasip etsin.. MEvlam yavrunu sana bağıslasın.. dikiş atmadılar ozaman değilmi kesik de yok oh ne güzel maasallah ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?