benimde dun aksam belim ve kasıklarım nanılmaz ağrıdı sanki adet olucakmısım gibi ama gece gecti.. okadar dolanıyorum yoruluyorum doğurayım diye ama tık yok:)
ades79, crazy_peri, ecrinece, GokceRana23, gulayse7, loveli, pike, seydahancer, Tuba373 hepinize günaydın arkadaşlar,
Ayyy Rita gelse de doğum macerasını paylaşsa bizimle çok merak ediyorum
gelirsin canım hayırlısıyla zaman hızlı geciyor.. randevulu calısıyor evet.. normal ama kendini kasarsan olmaz bebekte iri gözukuyor demişti bundan yanlasık 1 ay evel gitmiştim kendisine gecen gittiğimde funda hanıma muayene oldum hersey normal dedi nst bağladı zaten daha muayene olmadan.. bakalım yarın ne dicek.. normalden korkuyorum kesilirim diye bunları konusucam bakalım ne dicek..
ayy bende gidicem bugün kızımı görmeye...çok heycanlıyım....
yok kesmişler canım...onuda yazmıştı daha sonra...ama çok ağrısı yokmuş...
kaydirigubbakcemile2çok çalışmamız lazım çoooooooookkaydirigubbakcemile3
günaydın canım opuyorumnanaktan
hadi hayırlıısı canım
inş gönlüne göre olur
:ecrin_bebek::lepi:ay ne güzeeeeel:dance:
benim bildiğim kızlar bütün normal doğumlarda kesiyolarmış...kendiliğinden yırtılabilir diye onlar kesiyomuş...affedersiniz yırtılırsa makata kadar yırtılabiliyomuş ve yırtığı dikmek çok zormuş...ama kendileri keserse kesiği dikmek daha kolaymış...
hadı yaa.. acısı değilde o an nu hissetmek kesildiğini ay içim kaldırmaz.. off ben normal yapamam yaaa..
amin seninde inş..
halamın kızı dikişsizdi acılmasıyla yapmıstı doğum onu dusunerek kesilmez belki diye ihtimalim vardı hayellerim suya dustu
bişey hissetmemiş kesilirkende dikerkende...antibiyotikle birlikte uyuşturuyolarmış damardan....
vallahi bende anlamadım bu dr'ları...rita nında açılması olmuş 10cm...hemde çok kısa sürede ama yinede kesmişler....
benim karnım 2-3 gündür biraz aşağıya indi sanki, biraz ama çok değil. midem çok yanıyordu biraz rahatladım çok şükür
sizde bi değişiklik var mı
soruma cevap veren yok muuuuuuuuuu:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?