2010 Ekim Anneleri

benimde dun aksam belim ve kasıklarım nanılmaz ağrıdı sanki adet olucakmısım gibi ama gece gecti.. okadar dolanıyorum yoruluyorum doğurayım diye ama tık yok:)

kaydirigubbakcemile2çok çalışmamız lazım çoooooooookkaydirigubbakcemile3

ades79, crazy_peri, ecrinece, GokceRana23, gulayse7, loveli, pike, seydahancer, Tuba373 hepinize günaydın arkadaşlar,
Ayyy Rita gelse de doğum macerasını paylaşsa bizimle çok merak ediyorum

günaydın canım opuyorumnanaktan

hadi hayırlıısı canım
inş gönlüne göre olur

ayy bende gidicem bugün kızımı görmeye...çok heycanlıyım....

:ecrin_bebek::lepi:ay ne güzeeeeel:dance:

yok kesmişler canım...onuda yazmıştı daha sonra...ama çok ağrısı yokmuş...

hadı yaa.. acısı değilde o an nu hissetmek kesildiğini ay içim kaldırmaz.. off ben normal yapamam yaaa..

amin seninde inş..

benim bildiğim kızlar bütün normal doğumlarda kesiyolarmış...kendiliğinden yırtılabilir diye onlar kesiyomuş...affedersiniz yırtılırsa makata kadar yırtılabiliyomuş ve yırtığı dikmek çok zormuş...ama kendileri keserse kesiği dikmek daha kolaymış...

halamın kızı dikişsizdi acılmasıyla yapmıstı doğum onu dusunerek kesilmez belki diye ihtimalim vardı hayellerim suya dustu

ades79, BalSurat, crazy_peri, ecrinece, elay13, GokceRana23, lacivert0, pike, Tuba373
gnydın kıslarrrrrrrrrr

melikeciğim o kesiği herkeze atıyorlar yırtık oluşmasın diye ama hiç bişey anlamıyormuşsun
doğum yapar yapmaz öyle bi rahatlıyormuşsun ki diğer acılar fıs geliyormuş:))dr söylemese anlamıyormuşsun bile o kesiği. ama çatı dar olursa açılma olmazsa fazlaca kesiyorlarmış o dikişler daha sonraki günler bi müddet canımızı acıtıyormuş

ya dr lar yırtılma kendiliginden olmasın die kesiyolar.. yoksam içeriye giden yırtılma zor dikilr... bide kesigi hijyenik tutmak gerek iltihap mikrop kaptırmamak gerek ..gazl bez felan kullanıyolar normal dogum yapanlar kuru tutmak için

ablam da normal yaptı suni sancı verdiler kseik atmışlar ona da hemen doğurdu ama yine tavsiye etmiyordu bana

melike canım normal yapamam diye kendini hiç şartlandırma canım. inan nasıl düşünürssen öyle olur. rahat ol çok kolay geçeceğine inan benim gibi:)))
tabi dr ile konuştuktan sonra yine korkun geçmezse kendini normale de şartlandırma hayırlısıyla sağlıklı gelsinde gerisi hiç mühüm değil bence.
bebişlerimizin keyfi nasıl istiyorsa öyle gelsnler dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…