2010 Ekim Anneleri

kızlar ben doktorumla konuştum be normal doğumda kesilme olayını :)

dedi ki, her seferinde kesmiyoruz.
doktorun beklemeye tahammülü yoksa kesilir
annenin beklemeye tahammülü yoksa kesilir (kadın çok yorulursa, ıkınacak gücü kalmadıysa)
ya da bebeğin beklemeye tahammülü yoksa (kalp atışlarında sorun olursa) kesilir dedi.

yani hani anne ve bebek açısından bir sorun olmazsa kestirmicem kendimi inşallah sempatiksalakcinni

oylede cnım gun yaklastıkca korkar oldum bu coğu kişide var.. Allan muayene olduktan snrada değişiyo biraz fikir:) Allah yardımcımız olsun..

valla normelde sezaryanda olsan kızlar cekecez bu sıkıntıları hazırlıklı
olun sonucta dunyaya bı canlı getırıyooz o yuzden herseyı aksına bırakın

Bu dogum herkez,in farklı oluyor demek.. Yengem doğumunda dişlerini sancıdan çok sıkmıştı dolguları zedelenmişti artık..amcamın kızıda kendi elini ısırmıştı acıdan..Annem 4 doğumunu anlatıp durur..Biz kızlarına hep sezeryanı öneriyo valla unutamıyoorr...İnsan böyle şeyleri duyuncada bile bile :)) acıya gider gibiii :)) en ıyısı sezeryn olayım diyorum..

benım karnım hep asagıda ama halen mıdem yanıyoo 5 aylıktın goen dıyodu doguracanmı karnın ne kadar asagıda dıyee hep oyle benım yani

günaydinn... doğuma giden varmi geçmişi okuyamadim...
akşam gece uykudan adet agirisi gibi bir ağiriyla uyandim sabaha kadarda sürdü şimfdi bir sorun yok çok şükür acaba doğum sancısı öylemi oluyor...

günaydın kızlar
az sonra doktorla randevumuz var biir haftadır zerre agrım olmadı bugun belim agrıyor yeniden hayırlısı inş.

benım annemde hamıel kaldıgımda ılk lafı kesınlıkle sezaryan ol demıstı 5 tane dogun yapmış en kucuk kardesım sezaryandı benı ve kız kardesımı ters dogurmus hep der olumden dondum dıyee ama adı ustunde bence norml dogum normal olanı

güle güle melikeciğim

evet haklısın günler yaklaştıkça farklı heyecan oluyor
ben 1-2 aydır rüyamda hergün ama hergün ya doğum yaptığımı ya suyumun geldiğini ya da erken doğum yaptığımı falan görüyorum:)))

annem 5 doğum yapmış kimisi kolaydı kimisi zor bebek zayıfsa rahattı kilolluysa zordu abim 4 kilo doğmuş onda zorlandım dedi kiii 3 numaraydı o da yanii bebeğin kilosu etkili sanırım

günaydın esracım hoşgeldin
aperpilcim hoşgeldin canım geçmiş olsun bugün benimde belimde agrılar var tuhaf sancılar gelip gidiyo hafiften bakalım

benim göbiş indi aşağıya...hemde bayağı aşağıda...her gören ne kadar aşağıda taşıyosun diyo...oğlumda hiç inmemişti 38. haftada halen yukardaydı...dr çok niyeti bozuk bi bebek gelmeye niyeti yok diyodu...ama kızımı çok aşağıda taşıyorum,onun içinde tuvaletten çıkamıyorum...inşallah bekler sezeryan gününü erkenden gelmeye kalkmaz....

benim annem de 5 dogum yapmis
birinci dogumu bir faciyaymis
ikinci dogum agrisi gelmis ayakda iken bir ikinma gelmis ablamin basi cikmis.annem ölüyorum bagirsak cikyor sanmis.:))ikinci ikintida bebegin esi düsmüs.babam kapidan cikmadan.sonra bebegi alip koymuslar ebe gelip göbegini kesmis:)
diger 3 müzde su gelmis.agri ignesi vurup almislar.
ama ben ona cekmemisim iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…