2010 Ekim Anneleri

dr un söyledikleri çok açıklayıcı oldu canım paylaştığın için teşekkürler
içim biraz rahatladı:))
mesela eltimin suyu evde geldiği için sancılanmadan dr a gittik. 12 saat e yakın suni sancı vermişler anca açılma olmuştu. doğumda baygınlık geçirmiş ve doğum esnasında illa beni ameliyata alın diye dr lara yalvardığını anlatmıştı. ıkınamadığı yani gücü kalmadığı için kesmişler ve dikiş atmışlardı. zaten genelde ilk doğumlar zor geçiyormuş.
ama diğer bi yakınım da sancısını evde çekmişti ve hastaneye gider gitmez 1-2 saat içinde çok rahat bi şeklde tek ıkınmayla doğurdu maşallah yani:)) ama onada epikz dedikleri kesiyi atmışlar. hiç acımamış sadece hergün pansuman yapıyordu.
herkez bu kadar şanslı olur inş...:)))

her kesin bünyesi farkli kizlar nasil olsa ne sekil de olursa olsun bu dogum olcak bebek icerde kalmiycak:))
doktorun kesmesi kendi yirtilmasindan iyi.

evet feyzacığım haklısın
bende eskiden ya açılma varsa niye kesik atıyorlarki falan diye kızardım dr lara, sonra araştırdım ki eğer o kesiyi atmazlarsa iyileşmesi zor, ağrısı çok olan yırtıklarla uğraşırmışızki10 12 dikiş atılanlar bile varmış. ama o kesi sadece 2-3 dikişlikmmiş

sende hasthaneden dogurup gelıyomusun bı bakıyon sancın cıkmıss sempatiksalakcinni

canım anlamıomki nst de benim hep sancı cıkıo zaten ama işe yaramıo :)
doktor boyle sancıların önceden sıkması anneye kolay dogum yaptırır özellikle bebek iri ise cok isine yarar demişti moral vero heralde ama ben zaten sıkıntı duymuom alıstım sevıom bebeişimin sancılarını

onların herseylerı guzel

hosbuldukk kızlarrr...

ya bende annemdeyım sımdık de ona dedım bole bole ıslaklı oluo dıee o da dedıkı belkı az az su gelıodur anlamassın da suyun bıter dedıı tırstımm yafssss

BalSurat, 61esra+, aperpil, elay13, Feyza79+, GokceRana23, kanyat, kardelen_olelli, loveli, mervam, NevYas, okaliptus82, Tuba373, zeyneptugce

of hayırlısıyla doğursak
bol bol su iç slcn dengede tut anlamıyoruz ne olup bittiğini
suyu artırmak iyi olur ben günde 4 lt su içiyorum sütü çayı falan saymıyorum

ev temizliğinizi yaptınızmı doğum için bende yavaştan yapiyorum haftaya belki kızım kollarimdadir düşüncesi çok heyecanlandiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…