ev temizliğinizi yaptınızmı doğum için bende yavaştan yapiyorum haftaya belki kızım kollarimdadir düşüncesi çok heyecanlandiriyor..
yeni gelen arkadaşlar hoşbulmuşlar:))
yapmadım haftaya yapayım diyorum hemen kirlenmesin diye görünen yerleri temizliyorum da dip bucak duruyor aslında iş çok da yapacak enerji yok yaaa
ben 1-2 haftaya kadar temizliğe başlamayı düşünüyorum inş.
erken mi bilmiyorum ama zaten pek gelen gidenim yok kirlenmez yani:)
kızım erken doğarsa öyle pis pis kalmasın ortalık:)) millete malzeme olmayalım:) gerçi laf edeceklerine bi ihtiyacın var mı diye sormaları lazım ama nerdeeeeee
ev temizliğinizi yaptınızmı doğum için bende yavaştan yapiyorum haftaya belki kızım kollarimdadir düşüncesi çok heyecanlandiriyor..
ayy kızlar bu halde temizlik yapıyorsanız helal olsun bende totoyu kaldıramamak eğil de bi miskinlik var sormayın ya da annemlerin yanımda olmasına mı güveniyorum acepp
günaydın kızlar
rita da doğum yapmış maşallahAllah analı babalı büyütsün.
doğum yapanları duydukça beni de bir heyecan basıyor. bugün işyerimde son günüm yarın evde izinli olacağım. bugün işe çok zor geldim yürümekte zorlanıyorum vajinada kemiklerimde bir ağırlık beni yürütmüyor. sizlerde de var mı böyle birşey.
kanyat cuma günü hastanedeyken tlfnu kapattıktan sora doktor elinde telefon öle bi koşturark çıktıki aha dedim bu ameliyata iniyo şansımı .. seni geri arıcaktım gelme ameliyata giriyo nasıl bi şanssızlık tam kalkıp hemşireye sormaya gidiyodum dışardan doktorun sesi geldi tekrar fırtına gibi odaya geldi tam kalkıyodum aşağı inicem kız benim ismimi çağırdı
dedimya bişeler oluyo die sinirliydi azcık ama içeri girince allahtan yansıtmıyo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?