2010 Ekim Anneleri

ev temizliğinizi yaptınızmı doğum için bende yavaştan yapiyorum haftaya belki kızım kollarimdadir düşüncesi çok heyecanlandiriyor..

yapmadım haftaya yapayım diyorum hemen kirlenmesin diye görünen yerleri temizliyorum da dip bucak duruyor aslında iş çok da yapacak enerji yok yaaa

ben 1-2 haftaya kadar temizliğe başlamayı düşünüyorum inş.
erken mi bilmiyorum ama zaten pek gelen gidenim yok kirlenmez yani:)
kızım erken doğarsa öyle pis pis kalmasın ortalık:)) millete malzeme olmayalım:) gerçi laf edeceklerine bi ihtiyacın var mı diye sormaları lazım ama nerdeeeeee

günaydın kızlar
rita da doğum yapmış maşallah Allah analı babalı büyütsün.
doğum yapanları duydukça beni de bir heyecan basıyor. bugün işyerimde son günüm yarın evde izinli olacağım. bugün işe çok zor geldim yürümekte zorlanıyorum vajinada kemiklerimde bir ağırlık beni yürütmüyor. sizlerde de var mı böyle birşey.

yeni gelen arkadaşlar hoşbulmuşlar:))

kanyat kız 10.30 daki randevumu 19 aldılar...erkan beyin sezeryanları varmış...kanımca kocaelide bir nüfus patlaması yaşanacak...onu geçtim bu adam ne zaman uyuyo onu merak etmeye başladım...bu yoğunluk beni korkutuyo vallahi....bilmiyorumkismile

yapmadım haftaya yapayım diyorum hemen kirlenmesin diye görünen yerleri temizliyorum da dip bucak duruyor aslında iş çok da yapacak enerji yok yaaa

bende enerji yoktu cnm halim yoktu ama akşam bir ağirim tutunca sabah kendimi temizlik yaparken buldum benim zamanimda yaklaşti heran gelebilir kızım ben daha öncedende temzilemiştim ama kirleniyor ..

ayy kızlar bu halde temizlik yapıyorsanız helal olsun bende totoyu kaldıramamak eğil de bi miskinlik var sormayın ya da annemlerin yanımda olmasına mı güveniyorum acepp

ev temizliğinizi yaptınızmı doğum için bende yavaştan yapiyorum haftaya belki kızım kollarimdadir düşüncesi çok heyecanlandiriyor..

ben uzun zamandır ara ara elimin yettiği yerleri yaptım aslında, öyle çok derin bir temzliğe girmeme yerek yok diye düşünüyorum zaten artıkın yapamam sanırım istesemde, (hafta sonları yapılan rutin temizlik yeterli)
ama tüllerimi yıkamam lazım haftaya artık izne çıkınca yıkar, akşama da eşime astırırım,

kız crazy geçen gün kocm doktora dediki
sezeryan tarihi 10.10.10 olsun bende ogüne kadar bekleyemem hem zaten ogün çok kalabalık olacak dedim
doktorda ogün pazar bee dedi
sora bende ee benim arkadaşa gün vermişiniz dedim hee dedi =))
karısı çok dertliymiş haklı dedim bende

Benim dün bitti şükürler olsun.tüller.camlar halılar dip köşe ne varsa yıkandı silindi...kuzenim görümcem sagolsun yaptılar ben elimi sürmedim bişeye ama oturmaktan işleri göstermekten yoruldum iyice tembelim yoruluyorum dayanamıyorum .. doguma 10 gün kalada kuzen yine cam.dip köşe heryerini yapıcak allah izin ederse ..içim rahatladı 8 aydır tiksinmiştim evden Allaha şükürler olsun rabbim yardım etti gurbette :)

ayy kızlar bu halde temizlik yapıyorsanız helal olsun bende totoyu kaldıramamak eğil de bi miskinlik var sormayın ya da annemlerin yanımda olmasına mı güveniyorum acepp

sendeki toto bende ols bende kaldıramam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

kanyat cuma günü hastanedeyken tlfnu kapattıktan sora doktor elinde telefon öle bi koşturark çıktıki aha dedim bu ameliyata iniyo şansımı .. seni geri arıcaktım gelme ameliyata giriyo nasıl bi şanssızlık tam kalkıp hemşireye sormaya gidiyodum dışardan doktorun sesi geldi tekrar fırtına gibi odaya geldi tam kalkıyodum aşağı inicem kız benim ismimi çağırdı
dedimya bişeler oluyo die sinirliydi azcık ama içeri girince allahtan yansıtmıyo bize

bana 15 te bir kadın geliyo vallahi evlendiğimden beri...temizlik konularında hiç yetenekli değilimdir...geçen hafta bütün tülleri yıkayıp kocişe astırdım...ben arada bir süpürürüm o kadar...

nasılda yapıyosunuz karnınız burnunuzda temizlik anlamıyorum...ben şurda ufaklığın iki oyuncağını topladım nefes nefese kaldım ayol...

evet ya bu heyecan çok güzel :lepi:

bende de o ağrı yaklaşık 1 haftadır var canım
özellikle geceleri,sabah yataktan ilk kalkınca ve bazende yürürken. sanırım çatımız vucudumız yavaş yavaş gevşeyip hazırlık yapıyor

kız karısı zaten çok çok haklı...hadi onu geçtim bu adam ne zaman uyuyo...bu kadar yoğunluk beni korkutuyo vallahi...yanlış bir yerlerimizi kesmesinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…