2010 Ekim Anneleri

yemek odamdan başlıcam vitrini falan boşaltıp içindeki yıkayıp tozlarını alıp tekrar yerleştircem
camı silcem bütün tülleri sökücem ama yıkamıcam kocam gelene kadar kırışır dimi

temizlik olsa keşke görünürler temiz gibi koltuk arkasına arkadaşın oğlu geçtü bi çıktı ayaklar simsiyahhh
şimdi de her yer dağınık

bende uzun süre oturduktan sonra kalkınca baya bir ağrıyla karışık acı gibi bir durum oluyo (pek tarif edebildiğim bir ağrı değil)
sağ tarafımdaki kemik sızlıyo sanki elle yokladığımda belirgin bir ağrı acı yok ama sanırım kemikler hazırlıyo kendini. Özellikle bu ağrı yatakta sırt üstü yattığımda da ortaya çıkıyo

vallahı bende elımı surmedım zaten erken doğum korkusundan...
banada geldı temızlıkcı sımdı rahat rahat oturuyorum dah ahalıları bıle sermedım tozlanmasın dıe doğumdan 1 gun önce serecegım

yemek odamdan başlıcam vitrini falan boşaltıp içindeki yıkayıp tozlarını alıp tekrar yerleştircem
camı silcem bütün tülleri sökücem ama yıkamıcam kocam gelene kadar kırışır dimi

sen mi yapacan bunları boşver ya bir sil süpür oldu bitti ben sadece bu kadarını yapıyorum valla hele perdeye dokunma bileeeeeeeee eşin gelince o çıkarsın makineya atarsın eşin asar yapma

evet işte aynen tarif ettiğiniz gibi bir ağrı özellikle uzun süre oruduktan sonra vey a yatktan kalkınca oluyor. eee işyerinde sürekli ayakta olunca çok zorlanıyorum bugün de dişimi sıkayım yarından itibaren izinliyim.

Günaydın kızlar..

Oku oku zor bitirdim geçmişi :)) bu gece rüyamda nişanım gelmişti doğurucam diye nasıl seviniyordum ya aklinialirimsmile

Günaydın kızlar..

Oku oku zor bitirdim geçmişi :)) bu gece rüyamda nişanım gelmişti doğurucam diye nasıl seviniyordum ya aklinialirimsmile

gunaydın canım bende ruyamda doktorumu gordum bana dıyorkı senı artık doğurtalım dıyor ve bende elımde kasarlı tost yıyorum

yafs ctesi kavga ettik benim dingil kocamla bu hafta annem gelicekti temizlik için
annemle beni izmitten alıp gölcüğe bırakırken annen gelicekmi dedi bende yok halam geldi haftaya gelicek zaten 1 hafta kalıcak gene pislenmesin kapatıp çıkarız dedi

demezmi hee iyi annemle babam gelicek akannehirakannehir
ne için gelecekler
beni gezdirmeyeeakannehirakannehir
canlarım canlarım ne kadar düşünceliler görüyomusunuz beni gezdirmeye geliceklermiş 1hafta boyunca
ee tabi sinirim zıpladı ben totomu koycak yer bulamıyorum bi o yana bi bu yana yatıyorum rahatlamak için sürekli duş alıyorum kremlenip açık masaj yaparak geziyorum akşamları yerde döne döne yatıyorum yayıla yayıla uzanıyorum sen görmüyomusun halimi babanla nasıl rahat edicem ben dedim
sen zaten onların gelmesini istemiyosun dedi evet istemiyorum dedim yardıma geliyolarmış gölge etmesinler başka ihsan istemem dedim
iyi tamam o zaman dahada kimse gelmicek dedi annemin yanında
ben daha çok çıldırdım benim annemi kastediyosan gezmeye değil temizlik için yardıma geliyo dedim yok annemi kastetmemiş
ben temizlik yapıcam bişe olursa daha sora yapacaklarımdan ben mesul değilim

Günaydın kızlar..

Selam hoş geldin, hayırlısı olsun :) kafada sürekli bu var bugünlerde rüyalara girmesi normal sanırım
(gerçi ben hiç öyle rüyalar görmedim ya, bebek falan da görmüyorum rüyamda)

ama çok heveslenme istatistiklere göre temzilik aşkın gelmediyse doğurman çok uzak gibi sanki , sanırım önce evi bir kırklaman gerekiyo doğum öncesi :))))

nasıl yani :1shok::1shok:
ben şimdi temizliğe girişcem
ama benimki inat allahın izniylede bişe olmaz

ay bu erkek milleti bazen ne kadar anlayışsız oluyo yaaa off offf, neyse sen doğru bildiğinden şaşma progrmaını, planını kendi kafana mantığına göre yap, onlar bizim gibi detay düşünemiyolar sonuçta. Sıkma canını üzülme sakın

benim sol kemiğim yani sol ğöhsümün altındaki kemik sizliyor elimle dokununca bişey yok boşu boşuna sizi veriyor...

yaricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

neeeeeeeeeeeee

bendede temizlikçi var ama ben oturamıom walla

benim gibisin sende galiba :) yarında bana gelcek bakalım..
nasıl iyi temizliyomu?

Günaydın kızlar..

rüyamda falan görmüorum, ama sürekli kontrol ediyorum bende..
böyle böyle 40ı bulcaz..

Allah yardımcın olsun valla insanların biraz anlayışlı olması lazım .benim kayınvalidemler bakacaklar bebeğe ama şu an izmirde yazlıktalar hadi gelin artık vakit az kaldı diyorum ama sırf ben rahat rahat evde durayım diye gelmiyorlar. geçen sene doğumdan sonrada beni annemlere götürüp bıraktılar kendileri bizim evdeydi kızın rahat etmesi lazım diyorlar çok anlayışlılar Allah razı olsun . ama bende kızıma kayınvalidemin ismini vermek istiyorum. huyu falan ona çeksin.

ah kıyamam . sıkıldın dime artık.

Hemde nasıl sıkıldım gün geçmiyor artık doğurmak istiyorummmm :roflol:

gunaydın canım bende ruyamda doktorumu gordum bana dıyorkı senı artık doğurtalım dıyor ve bende elımde kasarlı tost yıyorum

:)) günümüz yaklaştıkça bilinçaltı doğuma hazırlıyor galiba sempatiksalakcinni

Doğum rüyası görmüyorumda nişana takmış vaziyette olduğumdan o girdi rüyama sempatiksalakcinni evet benim doğurmam istatistiklere göre zor :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…