bana 15 te bir kadın geliyo vallahi evlendiğimden beri...temizlik konularında hiç yetenekli değilimdir...geçen hafta bütün tülleri yıkayıp kocişe astırdım...ben arada bir süpürürüm o kadar...
nasılda yapıyosunuz karnınız burnunuzda temizlik anlamıyorum...ben şurda ufaklığın iki oyuncağını topladım nefes nefese kaldım ayol...
yemek odamdan başlıcam vitrini falan boşaltıp içindeki yıkayıp tozlarını alıp tekrar yerleştircem
camı silcem bütün tülleri sökücem ama yıkamıcam kocam gelene kadar kırışır dimi
Günaydın kızlar..
Oku oku zor bitirdim geçmişi :)) bu gece rüyamda nişanım gelmişti doğurucam diye nasıl seviniyordum ya aklinialirimsmile
Günaydın kızlar..
Oku oku zor bitirdim geçmişi :)) bu gece rüyamda nişanım gelmişti doğurucam diye nasıl seviniyordum ya aklinialirimsmile
bana 15 te bir kadın geliyo vallahi evlendiğimden beri...temizlik konularında hiç yetenekli değilimdir...geçen hafta bütün tülleri yıkayıp kocişe astırdım...ben arada bir süpürürüm o kadar...
nasılda yapıyosunuz karnınız burnunuzda temizlik anlamıyorum...ben şurda ufaklığın iki oyuncağını topladım nefes nefese kaldım ayol...
Günaydın kızlar..
Selam hoş geldin, hayırlısı olsun :) kafada sürekli bu var bugünlerde rüyalara girmesi normal sanırım
(gerçi ben hiç öyle rüyalar görmedim ya, bebek falan da görmüyorum rüyamda)
ama çok heveslenme istatistiklere göre temzilik aşkın gelmediyse doğurman çok uzak gibi sanki , sanırım önce evi bir kırklaman gerekiyo doğum öncesi :))))
yafs ctesi kavga ettik benim dingil kocamla bu hafta annem gelicekti temizlik için
annemle beni izmitten alıp gölcüğe bırakırken annen gelicekmi dedi bende yok halam geldi haftaya gelicek zaten 1 hafta kalıcak gene pislenmesin kapatıp çıkarız dedi
demezmi hee iyi annemle babam gelicek akannehirakannehir
ne için gelecekler
beni gezdirmeyeeakannehirakannehir
canlarım canlarım ne kadar düşünceliler görüyomusunuz beni gezdirmeye geliceklermiş 1hafta boyunca
ee tabi sinirim zıpladı ben totomu koycak yer bulamıyorum bi o yana bi bu yana yatıyorum rahatlamak için sürekli duş alıyorum kremlenip açık masaj yaparak geziyorum akşamları yerde döne döne yatıyorum yayıla yayıla uzanıyorum sen görmüyomusun halimi babanla nasıl rahat edicem ben dedim
sen zaten onların gelmesini istemiyosun dedi evet istemiyorum dedim yardıma geliyolarmış gölge etmesinler başka ihsan istemem dedim
iyi tamam o zaman dahada kimse gelmicek dedi annemin yanında
ben daha çok çıldırdım benim annemi kastediyosan gezmeye değil temizlik için yardıma geliyo dedim yok annemi kastetmemiş
ben temizlik yapıcam bişe olursa daha sora yapacaklarımdan ben mesul değilim
bende uzun süre oturduktan sonra kalkınca baya bir ağrıyla karışık acı gibi bir durum oluyo (pek tarif edebildiğim bir ağrı değil)
sağ tarafımdaki kemik sızlıyo sanki elle yokladığımda belirgin bir ağrı acı yok ama sanırım kemikler hazırlıyo kendini. Özellikle bu ağrı yatakta sırt üstü yattığımda da ortaya çıkıyo
yaricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
bendede temizlikçi var ama ben oturamıom walla
Günaydın kızlar..
yafs ctesi kavga ettik benim dingil kocamla bu hafta annem gelicekti temizlik için
annemle beni izmitten alıp gölcüğe bırakırken annen gelicekmi dedi bende yok halam geldi haftaya gelicek zaten 1 hafta kalıcak gene pislenmesin kapatıp çıkarız dedi
demezmi hee iyi annemle babam gelicek akannehirakannehir
ne için gelecekler
beni gezdirmeyeeakannehirakannehir
canlarım canlarım ne kadar düşünceliler görüyomusunuz beni gezdirmeye geliceklermiş 1hafta boyunca
ee tabi sinirim zıpladı ben totomu koycak yer bulamıyorum bi o yana bi bu yana yatıyorum rahatlamak için sürekli duş alıyorum kremlenip açık masaj yaparak geziyorum akşamları yerde döne döne yatıyorum yayıla yayıla uzanıyorum sen görmüyomusun halimi babanla nasıl rahat edicem ben dedim
sen zaten onların gelmesini istemiyosun dedi evet istemiyorum dedim yardıma geliyolarmış gölge etmesinler başka ihsan istemem dedim
iyi tamam o zaman dahada kimse gelmicek dedi annemin yanında
ben daha çok çıldırdım benim annemi kastediyosan gezmeye değil temizlik için yardıma geliyo dedim yok annemi kastetmemiş
ben temizlik yapıcam bişe olursa daha sora yapacaklarımdan ben mesul değilim
ah kıyamam. sıkıldın dime artık.
gunaydın canım bende ruyamda doktorumu gordum bana dıyorkı senı artık doğurtalım dıyor ve bende elımde kasarlı tost yıyorum
Selam hoş geldin, hayırlısı olsun :) kafada sürekli bu var bugünlerde rüyalara girmesi normal sanırım
(gerçi ben hiç öyle rüyalar görmedim ya, bebek falan da görmüyorum rüyamda)
ama çok heveslenme istatistiklere göre temzilik aşkın gelmediyse doğurman çok uzak gibi sanki , sanırım önce evi bir kırklaman gerekiyo doğum öncesi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?