2010 Ekim Anneleri

oyyyyy kayınvaliden seni mi gezdirecekmiş ne gezmesi ya doğurdun doğuracan ev temizlenecek bi de kayınpeder oyyyyy ya ben de istemem don paçayız evde yayılıyoruz onlar gelince nasıl yayılacağız

eşin de arada kalmış anası sıkıştırdıysa gelcez diye
anneden başka kimseden fayda yok valla

valla kızlar doktor ekimin ilk günleri dedi yani 1-4 arası daha ne temizlik yaptım ne bişiy bu hafta cuma pimapenim değişiyo mafoldumben sonra kadın gelcek inşallah doğum gerçekleşmeden biter valla ufff sinir oldum ya bi yerden başlıyorum temizliğe ama daha ortasında yorulup kalıyorum :çok üzgünüm:

benim sol kemiğim yani sol ğöhsümün altındaki kemik sizliyor elimle dokununca bişey yok boşu boşuna sizi veriyor...

Benimde kaburgalarım göğüs altı kemikleri acıyor sızlıyor ya normalmıki.2-3 gündür bebek büyüdükce artıyorr nefes alamıyom sankı

Adam memleketten bahçelerin arasından geldi 2 meyve getirmezmi ya sallana sallana gelmiş gerçi önce görümceme gitti bilmiyorum ona bişey getirdimi ama bana kirli çamaşırlarını getirmiş

:roflol::roflol:
ay mezimeeeeeee ilahiiiii
acmı yatıon nedir
hadi doktoru anladım senin elindeki tost ne :roflol:

şekerım ben hep açım sabah kızı okula gönderdim biraz aç yattım evet uykum kaçmasın dıye rüyamda kahvaltı ettim kaydirigubbakcemile3
kalkınca tost yaptım hemen oğlum istedi belkide tostuda cok bılırya sıpa

neeeeeeeeeeeee

benim gibisin sende galiba :) yarında bana gelcek bakalım..
nasıl iyi temizliyomu?

rüyamda falan görmüorum, ama sürekli kontrol ediyorum bende..
böyle böyle 40ı bulcaz..

walla ufak tefek nasıl yapçek bu kadın dedim ama taş çıkarıo ben yoruldum o hala enerjik dahada hiçbişi yiyip içmedi zorla bi çay içirdim o kdr. yemek yer dime öğlen yemek hazırladım

oy dertliyiz haaa hepimiz
kayınvalidem de ne kadar kalacaksınız doğumdan sonra dedi eşime eşim de 2 gün kalır eve geçeriz dedi neeeee dedi sadece mii dedi eşim de evet dedi lovelinin annesi gelecek ablası gelecek nasıl kalalım dedi kayınvalidemden beklemediğim bir cevap 15 gün sonra gelsin annesi eşim olur mu öyle şey kzı doğum yapıyor sonra gel denir mi yaaaa dedi ne olacak dedi kayınvalide ben şaşkınlıkla dialoğa bakıyorum eşim senin kızın doğum yapsa 15 gün sonra mı gelirsin dedi sustu kayınvalide
ben annem gelecek ablam gelecek yani doğumdan önce gelecek kalacak dedim ,
canım kocam sağolsun laf etmeme gerek bırakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…