hg cnm
Adam memleketten bahçelerin arasından geldi 2 meyve getirmezmi ya sallana sallana gelmiş gerçi önce görümceme gitti bilmiyorum ona bişey getirdimi ama bana kirli çamaşırlarını getirmiş
kızlar benim karnım 1 haftadır gece taş kesiyor her milimi resmen taş sabaha kadar böyle oluyor nedendir acaba..
Benim kayınpederde 10 gündür köydeydi o yokken doğurayım diye çok istedim ama olmadı bu sabah geldi poff..
oy dertliyiz haaa hepimiz
kayınvalidem de ne kadar kalacaksınız doğumdan sonra dedi eşime eşim de 2 gün kalır eve geçeriz dedi neeeee dedi sadece mii dedi eşim de evet dedi lovelinin annesi gelecek ablası gelecek nasıl kalalım dedi kayınvalidemden beklemediğim bir cevap 15 gün sonra gelsin annesi eşim olur mu öyle şey kzı doğum yapıyor sonra gel denir mi yaaaa dedi ne olacak dedi kayınvalide ben şaşkınlıkla dialoğa bakıyorum eşim senin kızın doğum yapsa 15 gün sonra mı gelirsin dedi sustu kayınvalide
ben annem gelecek ablam gelecek yani doğumdan önce gelecek kalacak dedim ,
canım kocam sağolsun laf etmeme gerek bırakmadı
bugün action yok mu topikte :)) haydin kızlar doguran yok mu baska :))
benim dün cok düzenliydi dr um bguün cagırdı,gece yattım uyandım suan bi numara yok alay ediyo heralde bu bebiş benle..yalancı sancılar mıydı ne?gitsem mi diyorum hala bu şekilde dr a?hehe keşke doğursam ama nerdeeeee
nevyas onlar kasılmalar işte canım, doğuma hazırlık yapıyor rahimlerimiz :)
benim kasılmalarım da hiiiiç kesilmiyor, sürekli oluyor ama bi sıklaşıp da şiddetlenemedi namussuzlar.
bugün action yok mu topikte :)) haydin kızlar doguran yok mu baska :))
ah canımmm
yarın ayline sörim gelebilir mi diye o zaman.
ya acılmayı oda da beklemeleri super. dogumhanede baskasıda dogurmuo dimi onlarla bir diil dimi?
hastaneden ememnunmusun? Hemşireler suratsız ve tecrübesiz diolardı bende biraz öle gördüm ama?
senin acılman varsa doktor neden kesio ya?
kaydirigubbakcemile3 Nevyas kopardın beni hee Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3
kasılma olabilir cnm ama geri düzelmiyormu mesela taş gibi olup 1 dk içinde düzeliyo gibi
canım, kızı varken gelinin evinde kalması ilginç görünüyor dışarıdan :) bi de çamaşırlarını getiriyomuş, bari onları kızına versin anacım ya.
ikiniz için de zor olsa gerek, hele senin için. evde eşimden başka bi erkek olunca rahatsız oluyorum ben.
allah yardımcınız olsun.
benim dün cok düzenliydi dr um bguün cagırdı,gece yattım uyandım suan bi numara yok alay ediyo heralde bu bebiş benle..yalancı sancılar mıydı ne?gitsem mi diyorum hala bu şekilde dr a?
kızlar bu karnınız kasıldıgında garip şekiller mı alıyo?
olur cnm hemen suni sancıyı verirler nolcak :))hemen aksiyon yaratalim cnm kole hastanelere gidelim biz doğurmak sitiyoz diyee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar benim karnım 1 haftadır gece taş kesiyor her milimi resmen taş sabaha kadar böyle oluyor nedendir acaba..
bu arada günaydın kızlar
ben bi geçmişe bakiim geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?