2010 Ekim Anneleri

Adam memleketten bahçelerin arasından geldi 2 meyve getirmezmi ya sallana sallana gelmiş gerçi önce görümceme gitti bilmiyorum ona bişey getirdimi ama bana kirli çamaşırlarını getirmiş

kaydirigubbakcemile3 Nevyas kopardın beni hee Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3

Benim kayınpederde 10 gündür köydeydi o yokken doğurayım diye çok istedim ama olmadı bu sabah geldi poff..

canım, kızı varken gelinin evinde kalması ilginç görünüyor dışarıdan :) bi de çamaşırlarını getiriyomuş, bari onları kızına versin anacım ya.

ikiniz için de zor olsa gerek, hele senin için. evde eşimden başka bi erkek olunca rahatsız oluyorum ben.

allah yardımcınız olsun.

ohaaaa dicem kadına şimdi :) tobe tobe, bazen hiç düşünemiyorlar.

eşin iyi demiş vala.

bugün action yok mu topikte :)) haydin kızlar doguran yok mu baska :))

hehe keşke doğursam ama nerdeeeee

nevyas onlar kasılmalar işte canım, doğuma hazırlık yapıyor rahimlerimiz :)

benim kasılmalarım da hiiiiç kesilmiyor, sürekli oluyor ama bi sıklaşıp da şiddetlenemedi namussuzlar.

johnny işin zor vallahi ne diyeyim...sen kendin gezemiyomuymuşsunda seni gezdirmeye geliyolar....?

şu hamilelik zaten zor..bide şu gelen insanları hiç anlamıyorum....

benim dün cok düzenliydi dr um bguün cagırdı,gece yattım uyandım suan bi numara yok alay ediyo heralde bu bebiş benle..yalancı sancılar mıydı ne?gitsem mi diyorum hala bu şekilde dr a?

benim kayinvalidem gelicek doğuma hafta sonu ama ben menunum kayınvalidemdende kayınpederimdende çok iyi insanlardir annem babam gibi annem kayınvalidemden yaşli annem gelse o bana degil ben ona hizzmet edebilirim içim rahat etmez birazda rahatsiz zaten kayinvalidem gelse rahat olurum dolanirken bari kalkıp yardm ediyim demem dolanir kendisi iş birakmaz bana...şimdi baklava yaptim getirecem diyor gelip burda bişeyler yapar doguma ohhh başka ne isterim ama anamd ayanımda olmasini çok isterim cnm anamda gelemiyor işler yüzündensenağlamasenağlama

canım açılma rahim ağzında
dr. vajina girişini saat 7 buçuk yönünde kesiyor
çünkü kendisinin yırtılma riski var ve kendisi yırtıldığında düzensiz yırtılıp
anüs ağzına kadar ilerleme riski vs. var
o zamanda o bölgenin tamiri zor insanların sonrasında büyük tuvaletini kaçırma durumu vs. oluyor
bu yüzden dr.lar kendisi düzgün bi kesi yapıyorki böyle komplikasyonlar olmasın

kaydirigubbakcemile3 Nevyas kopardın beni hee Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3

Ama napayım öyle kaydirigubbakcemile3

kasılma olabilir cnm ama geri düzelmiyormu mesela taş gibi olup 1 dk içinde düzeliyo gibi

Yok canım düzelmiyor ne zaman uyansam taş gibi sabaha kadar böyle..

Herkes kendini düşünüyor işte canım, kızına verirmi kirlilerini ben varken alsanaalsanasmile bende rahat olmuyorum hele son zamanlarda gece 3-5 kez duşa girip çıkıyorum o olunca ne kadar rahat olabilirimki bide odasının kapısını kapamaz sağolsun aman dert bitmiyor işte..

benim dün cok düzenliydi dr um bguün cagırdı,gece yattım uyandım suan bi numara yok alay ediyo heralde bu bebiş benle..yalancı sancılar mıydı ne?gitsem mi diyorum hala bu şekilde dr a?

yok canım suyun falan gelmiyorsa gitmene gerek yok. büyük ihtimalle hazırlık içindi onlar.

benim 3 dk'da bir baya şiddetli geldi saatlerce, o bile yalancı sancıymış. açılmam olmamıştı. canım da hiç yanmamıştı.

ben şimdi anladım ki, kasılmalarım iyice sıklaşmalı ki rahimde açılma olsun, zaten acı duymazsam gitmicem doktora :) yatırıyo sora beni boşu boşuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…