doğuma hazırlık oluyor ya onlar dr bana öyle dediKızlar benim karnım 1 haftadır gece taş kesiyor her milimi resmen taş sabaha kadar böyle oluyor nedendir acaba..
ohaaaa dicem kadına şimdi :) tobe tobe, bazen hiç düşünemiyorlar.
eşin iyi demiş vala.
ece ben ve diloks bilgilerimizi yazdık listeye yazar mısın bizii
aman hastanede kalmayı hiç sevmiyorum zaten gitmicem o zaman,öyle agrım sancım da yok,su yok,nişan yok..boşa panik olmiyalım o zamanyok canım suyun falan gelmiyorsa gitmene gerek yok. büyük ihtimalle hazırlık içindi onlar.
benim 3 dk'da bir baya şiddetli geldi saatlerce, o bile yalancı sancıymış. açılmam olmamıştı. canım da hiç yanmamıştı.
ben şimdi anladım ki, kasılmalarım iyice sıklaşmalı ki rahimde açılma olsun, zaten acı duymazsam gitmicem doktora :) yatırıyo sora beni boşu boşuna :)
kızlar bu karnınız kasıldıgında garip şekiller mı alıyo?
ooohh keyfe bak bacımda :))bizim evin kakılmışı benim kız :))[
gördüm cnm şimdi temizlikçi var akşam yazcam sizide listeye. öpüldünüz
son 10 güneyim Nevyas benimde iki gündür aynı şekilde bende anlamıyorum ama yarın doktoruma sorucam gidince resmen kasılma gibide değil taş yani
doğuma hazırlık oluyor ya onlar dr bana öyle dedi
ilk torunları çok heyecanlı ya ondan yoksa normalde böyle düşünmez düşünceli kadındır kayınvalidem de işte öyle çıkıverdi
hatasını anladı ikiletmedi yani sonrasında suratta yapmadı sağolsun sorunu çözdük ama ilk defa böyle deyince şok olduk eşimle kadıncağız hayal kurmuş bişey demedim ben de
canım açılma rahim ağzında
dr. vajina girişini saat 7 buçuk yönünde kesiyor
çünkü kendisinin yırtılma riski var ve kendisi yırtıldığında düzensiz yırtılıp
anüs ağzına kadar ilerleme riski vs. var
o zamanda o bölgenin tamiri zor insanların sonrasında büyük tuvaletini kaçırma durumu vs. oluyor
bu yüzden dr.lar kendisi düzgün bi kesi yapıyorki böyle komplikasyonlar olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?