2010 Ekim Anneleri

Kızlar benim karnım 1 haftadır gece taş kesiyor her milimi resmen taş sabaha kadar böyle oluyor nedendir acaba..
doğuma hazırlık oluyor ya onlar dr bana öyle dedi
ohaaaa dicem kadına şimdi :) tobe tobe, bazen hiç düşünemiyorlar.

eşin iyi demiş vala.

ilk torunları çok heyecanlı ya ondan yoksa normalde böyle düşünmez düşünceli kadındır kayınvalidem de işte öyle çıkıverdi
hatasını anladı ikiletmedi yani sonrasında suratta yapmadı sağolsun sorunu çözdük ama ilk defa böyle deyince şok olduk eşimle kadıncağız hayal kurmuş bişey demedim ben de

aman hastanede kalmayı hiç sevmiyorum zaten gitmicem o zaman,öyle agrım sancım da yok,su yok,nişan yok..boşa panik olmiyalım o zaman

ben de benimkileri severim vala iyilerdir.

demek ki kadının boş anına denk geldi düşünemedi.

ama bazıları da hakkaten tam kayınvalide oluyolar, johnny'nin öleydi sanki :) bak yine gelceklermiş kızın başına.

hehe neyse büyüklerimiz yine de onlar. allah sabır versin bize.

kızlar slm nasılsınız
pike sen doğum yapmadınmı hala en son hastaneye gitmiştin doğum yapan varmı peki 1 haftadır yokum çatladım meraktan

rita doğum yapmış maşallah yaa. kızlar bende izine çıktım evde temizlik var giremiyorum hepiniz kendinize iyi bakın :)

merhaba kızlar.. naberler bakalım.. lavinya ve rita da doğum yapmışlar.. hadi hayırlı olsun.. bende artık doğurmak istiyorum yaa.. aslında kızım madem ekim bebeği ekimde gelsin diyorum ama kayınvalidem gelmeden de doğurmak istiyorum.. bu nasıl bi çelişkidir Allahım..

lavinya ve ritaya hayırlı olsun diyim ozaman Allah analı babalı büyütsün maşallah normal doğummu yaptılar sezeryanmı ki

sanırım rita ilk normal doğum annemiz.. diğerleri hep sezercik.. emine de de normal doğum yazılmış ama onu tam bilmiyorum ben..

evet canım bende doktordan geliom aynen ölemiş
Her normal dogumda keseriz dedi :)

selam selcan..

aperpil canım sana da selam.. hoşgeldin bakalım.. nasılmış paşa.. gelmeye niyeti var mı?

bu arada bende sıkıldım nedense.. bazen bi anda herşey olup bitse bea diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…