herkese selam
nst ye girdik yine kontrolümüz vardı bu defa 70 i buldu sancımız ama hissetmiozsempatiksalakcinni
nese doktor dedi bunlar dogum sancısı diil sizi haftaya ptesi yine bekliyorum ona göre salı dogurtcam inş. dedi
Tarih belli anlıcanız kızlar listeye atabilirsiniz. Suni sancı vercek sancım olmazsa acılma beklicez normal olcak dedi. Tabi ptesi son catıya bakıcak hiç uygun değilse mecbur sezeryan.
dedim kilosuna bakalım bebegin napcaksın kilolu olunca normal yapmıcan mı dedi bende 4 ü gecerse tehlikeli dimi sezeryan olmuomu dedim yok dedi benim 5 doguran hastalarım var öncelikle pelvise bakacam dedi oda ptesi
benide listeye alabilirsiniz 28 ekim 2010 inş.
aynen portakall yafss sankı zaman gecmıo ama bı okadar da cabukk geldıı gıbıı
benim doktorumda 4 kilodan fazla bile olsa normal doğurttuğu oluyormuş.. çatı müsaitse çıkıyomuş yavrucuklar.. ama benim de belli değil daha.. çatı muayenesi yapmadı.. yarın kontrol var bakalım.. ne dicekk..
canım yaa öyle yorgun ve bitkin hissediyorum ki kendimi.. canım da hiç bi şi yapmak istemiyo.. nolcek böyle bilmiyorum.. akşamları uykudan gözümü açamaz oldum.. yani sancım gelse şimdi hiç gidesim yok diye dönüp totoyu yatacam gibi geliyo.. laelaelaelaelae bi yandan da nolcek bitcek diye meraktayım.. hamile kalmayı isterken doğum yapmayı hiç düşünmemiştim.. aklinialirimsmile
ay duseltilmioda millet simdi onu sancak :)
Aperpil tarih hayrlı olsun ama ben bişeyi anlamadım canım sata göre 40 haftan dolmadan mı suni verip doğurtmaya çalışacak öyleyse sebebi ne?
bir ben doğuramicam galmafoldumbenmafoldumbeniba...
evet haftaya yarın işte
e önce gelirse dedim gelmez dedi
KAdın kendinden emin anacım bişi diyemedim CADIARZU
catı için senin erkenmiş canım sancı olmadıgı surece o kadar erken bakmıolar 37 falan bakılolar
Aperpil tarih hayrlı olsun ama ben bişeyi anlamadım canım sata göre 40 haftan dolmadan mı suni verip doğurtmaya çalışacak öyleyse sebebi ne?
bir ben doğuramicam galmafoldumbenmafoldumbeniba...
:):):):) sonunu dusunenn kahraman olmaz dıee bı soz wardır yaa canım aynen olee bende dusunmemısstımm :):): dogumu nasıl olcak dıee ama yumurta dayandıı kapıyaa
herkese selam
nst ye girdik yine kontrolümüz vardı bu defa 70 i buldu sancımız ama hissetmiozsempatiksalakcinni
nese doktor dedi bunlar dogum sancısı diil sizi haftaya ptesi yine bekliyorum ona göre salı dogurtcam inş. dedi
Tarih belli anlıcanız kızlar listeye atabilirsiniz. Suni sancı vercek sancım olmazsa acılma beklicez normal olcak dedi. Tabi ptesi son catıya bakıcak hiç uygun değilse mecbur sezeryan.
dedim kilosuna bakalım bebegin napcaksın kilolu olunca normal yapmıcan mı dedi bende 4 ü gecerse tehlikeli dimi sezeryan olmuomu dedim yok dedi benim 5 doguran hastalarım var öncelikle pelvise bakacam dedi oda ptesi
benide listeye alabilirsiniz 28 ekim 2010 inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?