2010 Ekim Anneleri

herkese selam
nst ye girdik yine kontrolümüz vardı bu defa 70 i buldu sancımız ama hissetmiozsempatiksalakcinni
nese doktor dedi bunlar dogum sancısı diil sizi haftaya ptesi yine bekliyorum ona göre salı dogurtcam inş. dedi
Tarih belli anlıcanız kızlar listeye atabilirsiniz. Suni sancı vercek sancım olmazsa acılma beklicez normal olcak dedi. Tabi ptesi son catıya bakıcak hiç uygun değilse mecbur sezeryan.

dedim kilosuna bakalım bebegin napcaksın kilolu olunca normal yapmıcan mı dedi bende 4 ü gecerse tehlikeli dimi sezeryan olmuomu dedim yok dedi benim 5 doguran hastalarım var öncelikle pelvise bakacam dedi oda ptesi

benide listeye alabilirsiniz 28 ekim 2010 inş.

benim doktorumda 4 kilodan fazla bile olsa normal doğurttuğu oluyormuş.. çatı müsaitse çıkıyomuş yavrucuklar.. ama benim de belli değil daha.. çatı muayenesi yapmadı.. yarın kontrol var bakalım.. ne dicekk..

aynen portakall yafss sankı zaman gecmıo ama bı okadar da cabukk geldıı gıbıı

canım yaa öyle yorgun ve bitkin hissediyorum ki kendimi.. canım da hiç bi şi yapmak istemiyo.. nolcek böyle bilmiyorum.. akşamları uykudan gözümü açamaz oldum.. yani sancım gelse şimdi hiç gidesim yok diye dönüp totoyu yatacam gibi geliyo.. laelaelaelaelae bi yandan da nolcek bitcek diye meraktayım.. hamile kalmayı isterken doğum yapmayı hiç düşünmemiştim.. aklinialirimsmile

catı için senin erkenmiş canım sancı olmadıgı surece o kadar erken bakmıolar 37 falan bakılolar

Aperpil tarih hayrlı olsun ama ben bişeyi anlamadım canım sata göre 40 haftan dolmadan mı suni verip doğurtmaya çalışacak öyleyse sebebi ne?

:):):):) sonunu dusunenn kahraman olmaz dıee bı soz wardır yaa canım aynen olee bende dusunmemısstımm :):): dogumu nasıl olcak dıee ama yumurta dayandıı kapıyaa

Bana hala yapılmadı çatı muaynesi doktorun yapmaya niyetide pek yok gibi ben sormuştum ne zaman yapacaksınız diye son hafta yaparım demişti ama haftaya geldiğinde bakıcam falan demedi benimki normal olsun diye çok ısrarlı..

Aperpil tarih hayrlı olsun ama ben bişeyi anlamadım canım sata göre 40 haftan dolmadan mı suni verip doğurtmaya çalışacak öyleyse sebebi ne?

evet canım sancım var zati de hissetmiom bu sancılar devam eder artar dedi satıma falan baktı bişiler hesapladı haftaya ptesi gel salı dogurtcam inş. seni dedi. Dedim önce gelirse Gelmeeeezzz dedi :) ii dedim ne diim bol bol yürü dedi

evet haftaya yarın işte

e önce gelirse dedim gelmez dedi
KAdın kendinden emin anacım bişi diyemedim CADIARZU

kız senle biz balataları yakmışız.. sen ekim ekim diyon bakmıyon ben de ekim ekim okuyom ama fark etmiyom kaydirigubbakcemile3

catı için senin erkenmiş canım sancı olmadıgı surece o kadar erken bakmıolar 37 falan bakılolar

tatlım benim doktor bana 1 hafta önden gidiyorum diye hep ona göre muamele yapıyo.. bak bu hafta sonu 36+0 da 37+0 diye izne çıkacam..

di mi ama :sm_confused:

bir ben doğuramicam galmafoldumbenmafoldumbeniba...

esra sen bizden daha yakınsın kız doğurmaya.. bak ritaya.. valla imrendim.. öle çebucak bitse bizim ki de.. bilmiyorumkismile

:):):):) sonunu dusunenn kahraman olmaz dıee bı soz wardır yaa canım aynen olee bende dusunmemısstımm :):): dogumu nasıl olcak dıee ama yumurta dayandıı kapıyaa

:roflol:

hayırlı olsu canım benim doğum günüm 28 ekim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…