evet canım sancım var zati de hissetmiom bu sancılar devam eder artar dedi satıma falan baktı bişiler hesapladı haftaya ptesi gel salı dogurtcam inş. seni dedi. Dedim önce gelirse Gelmeeeezzz dedi :) ii dedim ne diim bol bol yürü dedi
kız senle biz balataları yakmışız.. sen ekim ekim diyon bakmıyon ben de ekim ekim okuyom ama fark etmiyom kaydirigubbakcemile3
tatlım benim doktor bana 1 hafta önden gidiyorum diye hep ona göre muamele yapıyo.. bak bu hafta sonu 36+0 da 37+0 diye izne çıkacam..
di mi ama :sm_confused:
esra sen bizden daha yakınsın kız doğurmaya.. bak ritaya.. valla imrendim.. öle çebucak bitse bizim ki de.. bilmiyorumkismile
:roflol:
hayırlı olsu canım benim doğum günüm 28 ekim :))))
nevyas kadın yanlıs hesaplamıs olmasın kızzzzzz bak aklıma ne düşürdün :)
Ya yanlış anlama ama bu iş bana pek mantıklı gelmedi açılman olmadıktan sonra o sancılar 100 bulsa bile suni sancı bi işe yaramıyorki, önemli olan açılman olması ve o suniyi verdikten sonra 3-4 saatte açılma olmadımı direk sezeryana alıyorlar, çok gördüm böylesini ama bence doğru yapmıyorlar..Sonuçta 40+6 ya kadar normal olsun diye bekletmeleri gerekiyor..
sağol canım terazi erkegi tanıonmu nasıllar ya basagı tutturamadım ona üzülyom
Ya canım bilmiyorum ama bu hesaba göre 38+4 de suni sancıyla doğurtmaya çalışacak yani daha 2 hafta erken ben anlam veremedim hani bi sıkıntı olsa bebekle ilgili anlarımda belki çocuk 39+ lı haftalarda kendi sancınla gelecek.Suni ne kadar işe yararki açılma yoksa sen iyi bi düşün canım bu işi..
kız napcan başak erkeğiniii naniknanik bi tane var bende dövesim geliyo bazennn...klava:
yok canım benimki normal diye zorluo zati kilosuna bile baktırmıo kiloluda vazgecerim diye
o ptesi bu sancılar böle devam ederse catıma bakcak ona göre salı dogurtcak yada vaz gecicek ama böle giderse dogurtcam dio bol gezin dio e kadın önce de gelmez dio yani iice ustalasmıs heralde
yoksa bende kabul etmem beklerim ben derim öle gönülsüz iş yapmaz ii biri
aperpil canım bence de hiç birşey yokken ortada durduk yere sancı vermemesi lazım? ne alaka yani saçmalığa bak. ne düşündü acaba doktor, vardır bi bildiği belki ama benim de kafama hiç yatmadı bu.
yani az sancısı olana verilir, yardımcı olur belki ama ortada sancın vs yoksa suni vercek, açılma olmayacak, hoop sezaryene alacak. o zaman direk sezaryene gir daha iyi, ne diye suninin acısını çekesin ki.
canım iyice bi sor bakalım, gereklilik yoksa bekleyin. hehe normal doğuma tarih veren doktor da ilk defa duydum, 28'inde gel sancılandıracam seni, doğurtcam. keşke o kadar kolay olsa?
ben bu doktoru arim sorim haftayı 39 sanmasın bu :)
esim basak gııı hastayım titizline ondan :)
canım yine de bi iş var bunda.
neden suni sancı gerekiyor ki? madem bu sancılarla açılman olacağını düşünüyor, beklesin tam açılmayı? sana boşuna ek acı vermesine gerek var mı?
ne biliiim kız sancım var bayramdan beri sancım var artacgını düşünyor yine de arıcam bakalım belki ptesi duruma göre dedi ya degiştirir bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?