2010 Ekim Anneleri

hehehe tepene bindim resmen kusura bakma :)

tamam canım, inşallah hayırlısıyla doğurursun bebişi :)

sen bakma bana, bazı doktorlara hiç güven olmuyor da, ondan dedim :)

sağol canım terazi erkegi tanıonmu nasıllar ya basagı tutturamadım ona üzülyom

bi dk ya s3wnin ekim olamaz ki eylül ooo di miii ben mi yanlış okudum acepp ama ekim olursaa akrep olurr
neyyse benim iş yerimde terazi erkeklerinin hepsi durgun duygusal vee uslu tiplerdi yani uyumluu

hehehe tepene bindim resmen kusura bakma :)

tamam canım, inşallah hayırlısıyla doğurursun bebişi :)

sen bakma bana, bazı doktorlara hiç güven olmuyor da, ondan dedim :)

yok canım doktorlar tarihi karıstırıyor baze ondna bende önemsedim yani hani dogum ben istemedikce yapmaz o sorun degilde anne babamızı cagırcaz erkenden gelmesinler ondan önemli yani.
Birde haftaya nst ye sokmucam cocun kilosuna bakcam dedi e neye göre karar verilcek anlamadım :)
siz öle diyince geldi aklıma arıcamda suan mola vermiş sekreteri öle dio 5 e kadar bişiler ögreniriz. Ama yanılmamıstır bu ya ama aklından gecen ne onuda anlamadım.

bi dk ya s3wnin ekim olamaz ki eylül ooo di miii ben mi yanlış okudum acepp ama ekim olursaa akrep olurr
neyyse benim iş yerimde terazi erkeklerinin hepsi durgun duygusal vee uslu tiplerdi yani uyumluu

ay uslu iide duygusal erkekten hiç haz etmem :) ufff
en bariz özellikleri kararsız olmalarıymıs ölürüm kararsız tiplere cıldırırırm

oooooooooo neden bu kadar hareketliki bu şimdi resmen çıldırdı
bu hafta daha da hareketli ya benim ki de resmen canım acıyor bir belirti mi acaba
şimdi hastaneden geldim ark doğum yaptı erkanda ziyarete gittim

ay uslu iide duygusal erkekten hiç haz etmem :) ufff
en bariz özellikleri kararsız olmalarıymıs ölürüm kararsız tiplere cıldırırırm

aa kız erkeğin duygusalı iidir uslu olmasın asıll

bu hafta daha da hareketli ya benim ki de resmen canım acıyor bir belirti mi acaba
şimdi hastaneden geldim ark doğum yaptı erkanda ziyarete gittim

aa kız erkeğin duygusalı iidir uslu olmasın asıll

yok canım duygusal erkekler beni bayıyor heleki cocugumsa mumkunse kazma olsun :) inanın dugusal kardeslerim var ölüom yaniii

banada bakamadi ama ben sormadim bile yapiyomu diye ama normal doğum yapabilirsin dedi nerden anladiysa bir bende anliyabilsem ...
ne dio doktorun bişi demiomu canım?

benim kafam zaten karişik cnm doktor bir ekim gidersin diyor birde bu ayin sonu gibi doğurursun diyor anlamdim ne zaman doğuracağimi çevremdekilerde sen ayin 20sinden sonra doğururusun diyolar bugünde ayin 20si bekliyom işte azcikta adet agirisi gibi ağirim var bakalim ne zaman gelicek...

ben var ya erken doğurmam hep yatıyorum ne kadar hurma yesem boş :))) çünküü bi tek akşam yürüyüsü yarım saat o kadar

yok canım duygusal erkekler beni bayıyor heleki cocugumsa mumkunse kazma olsun :) inanın dugusal kardeslerim var ölüom yaniii

duygusal olan kardeşin olduğu için bayıyordur ama eş duygusal olunca 10 numaraaa :)mesela benim eşim çok düşünceli ince duygusaldır her konuda memnunumm

Terazi Burcu (23 Temmuz-23 Ağustos)

Yönetici Gezegeni: Güneş
Türü: Erkek, pozitif
Grubu: Ateş, sabit

Çok güzel, sevimli, gamzeli bir bebektir Terazi bebeği. Kusuru kararsızlığı olabilir ancak. Aynı anda iki oyuncağı birden ister, hangi renk şekeri istediğine bir türlü karar veremez, bocalar da bocalar. Ama tabii bunlar bocalamanın eğlenceli biçimleri. Acele etmesi için onu zorlamazsanız, sezgilerinin yardımıyla sonunda nasıl olsa doğru yolu bulacaktır. Terazi çocukları iyi kalpli olurlar. Bile bile birini incitmezler. Yaramaz da sayılmazlar pek. Mavinin tonları ve pastel renkler onları sakinleştirir, parlak, canlı renklerse kararsızlıklarını artırır. Çok sevimli ve güzel oldukları için de aslında herkes onları çok sever.

Arkadaşları,öğretmenleri, arkadaşlarının anneleri babaları... Tabii gururlu oldukları için onlar zekâları ve yetenekleriyle sevilmeyi isteyeceklerdir. Bir konuda fikir öne sürüyorlarsa, onu tüm yönleriyle tartışmaya hazır olduklarını da ekleyelim. Bir de... Bu çocuğun yeteneklerini destekleyin, ileride o, kesinlikle önemli bir sanatçı olacak çünkü.

temmuz ağustos diyo terazi olmucaklarmıydı bizimkiler kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…