benim 15 eylülden beri sancım var canım :)
ama bunlar hep hazırlık sancısı zaten ki :)
ne olur sen bi daha araştır, doktoruna bir daha sor ayrıntısıyla.
benimkide başak tatlım.. dün de temizlik yaptığımızı düşünürsen bugün hala stresindeyim.. yoksa takılıyom sana.. onun titizliği sayesinde bende bayağı dağıtma fırsatı buluyom bakma.. kaydirigubbakcemile3
suni sancıyı kendi telefuz etmedi canım ben öyle tahmin ediyorum
sezeryan düşünmemede kızıo düşünmüom o hoşta ihtimal vermio
bilmiom vardır bir bildigi herseyi ayrıntısı ile ptesi konnuscaz dedi
sağol canım terazi erkegi tanıonmu nasıllar ya basagı tutturamadım ona üzülyom
hehehe tepene bindim resmen kusura bakma :)
tamam canım, inşallah hayırlısıyla doğurursun bebişi :)
sen bakma bana, bazı doktorlara hiç güven olmuyor da, ondan dedim :)
bi dk ya s3wnin ekim olamaz ki eylül ooo di miii ben mi yanlış okudum acepp ama ekim olursaa akrep olurr
neyyse benim iş yerimde terazi erkeklerinin hepsi durgun duygusal vee uslu tiplerdi yani uyumluu
bu hafta daha da hareketli ya benim ki de resmen canım acıyor bir belirti mi acabaoooooooooo neden bu kadar hareketliki bu şimdi resmen çıldırdı
ay uslu iide duygusal erkekten hiç haz etmem :) ufff
en bariz özellikleri kararsız olmalarıymıs ölürüm kararsız tiplere cıldırırırm
bu hafta daha da hareketli ya benim ki de resmen canım acıyor bir belirti mi acaba
şimdi hastaneden geldim ark doğum yaptı erkanda ziyarete gittim
aa kız erkeğin duygusalı iidir uslu olmasın asıll
banada bakamadi ama ben sormadim bile yapiyomu diye ama normal doğum yapabilirsin dedi nerden anladiysa bir bende anliyabilsem ...Bana hala yapılmadı çatı muaynesi doktorun yapmaya niyetide pek yok gibi ben sormuştum ne zaman yapacaksınız diye son hafta yaparım demişti ama haftaya geldiğinde bakıcam falan demedi benimki normal olsun diye çok ısrarlı..
ne dio doktorun bişi demiomu canım?
yok canım duygusal erkekler beni bayıyor heleki cocugumsa mumkunse kazma olsun :) inanın dugusal kardeslerim var ölüom yaniii
ben var ya erken doğurmam hep yatıyorum ne kadar hurma yesem boş :))) çünküü bi tek akşam yürüyüsü yarım saat o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?