2010 Ekim Anneleri

puff ya bizim daha çok var bi dee normal beklicem ohoooo......
bugün ark göünce sezeryan zor ya bebeği kucağına bile alamıyorsun doğrulup da gerçi iki saat olmuştu daha ameliyattan çıkalı ama olsun ben beklicemm doğurmak değil de beklemek zor geliyor vallahii

Ya benim oğlum hiç oynamıyor bugün niye acaba ya..

Karnımı sallıyorum öyle bi kıpırdıyor o kadar tekme falan kuvvetli hareket yok..

nevyas bi iki gün önce yorulduysan olabilir belki.. darka doktoru öyle demişti.. benim de oldu geçen hafta.. iki koca çikolata yedim yattım yine oynamadı.. bi iki saat sonra kendiliğinden geldi keyfi..

ben var ya erken doğurmam hep yatıyorum ne kadar hurma yesem boş :))) çünküü bi tek akşam yürüyüsü yarım saat o kadar

ondan sora totom kocaman :mymeka:
şimdi yemek yedim ben daha bisürü iş yaptım yarın bugün yaptığımın 3katını yapıcam
camlar silinmeden bi iş yapamıyorum
yemek yedim uyudu galiba benimki acıkmış kuzum

kızım çıkıp gezsene.. izmit gibi yerde yaşıyorsun.. yer çekimin etkisi iyi gelirmiş normal doğuma..

ya ne bilim tembellik var bi de güneşş allahtan öğrencilerim var geliyorlar derse mecbur toparlanıyorum onlar da gelmese ptt modundayım pijama terlik tv:))

beklemekten sıkılıyorsan temizlik yap.. hemen etkisini gösteriyo sancılara..

nevyas bi iki gün önce yorulduysan olabilir belki.. darka doktoru öyle demişti.. benim de oldu geçen hafta.. iki koca çikolata yedim yattım yine oynamadı.. bi iki saat sonra kendiliğinden geldi keyfi..

Dün dışardaydık biraz yoruldum ama bugünde baya yattım ondandır belki..

koltuk kılıfları söktüm yıkadım sanırsam bitmiş gidip asayım
koltuklarıda yavaş yavaş silmeye başlayım

beklemekten sıkılıyorsan temizlik yap.. hemen etkisini gösteriyo sancılara..

temizlik mii şuan evim bal dök yala annemler bende kalıyorlar nöbetleşe kayınvalidemle yalnız kalmamam lazımmış oturmuyorlar vallahiii. ee bana da yapacak işi kalmayınca yat yat :) ne biliimm bi de diyorum ki zaten bebiş gelince yatamıcam keyfini çıkarayım yatmanın

ya ne bilim tembellik var bi de güneşş allahtan öğrencilerim var geliyorlar derse mecbur toparlanıyorum onlar da gelmese ptt modundayım pijama terlik tv:))

benim ki hareketle de gelmez herhalde.. çünkü hamileyim demedim gezmedir, iştir herşeyimi fazlasıyla yaptım.. artık işe gücüm yetmiyo da gezmeye yine vakit ayırabiliyorum.. yollarda doğurmazsam iyidir..

Ben size geçen haftaki acil maceramızı anlatamadım :)

Suyum gelmeden önceki günde oğlum pek oynamadı sonra yattık eşimle ne yaptıysam kıpırdamadıki yatağa yatınca fır dönerdi bekledim bekledim yok eşimi uyandırdım dedim oynamıyor o zaten panik kalk hemen acile dedi dedim sen az uyu ben bi duş alıp hazırlanayım neyse duşa girdim.Bu arkadaşını aramış hastaneye gidiyoruz diye 12 yi geçiyor saat ben duştan çıkmadan çocuk kapıya gelmiş yanındada başka bir arkadaş ikiside bekar erkek yakından tanıyorum ama kızdım eşime ne diye milleti ayaklandırdın diye neyse bindik arabaya çocuk yenge hızlanayımmı diyor bende yok diyorum ee bişeyim yokki sanki sancım gelmiş neyse gittik nsteye girdim benim oğlan başladı tepinmeye oraya gidene kadar kıpırdamayan çocuk bizi nasıl oynattı..Sonra döndük eve geldik çocuklar diyor yanlış alarmmış bebek gelmiyormuş nasıl utandım :)

Dün dışardaydık biraz yoruldum ama bugünde baya yattım ondandır belki..

iyidir annesi merak etme.. belki çıkmaya niyetlenmiştir uyuya uyuya enerji topluyordur..

jhony sen sezeryandan vaz mı geçtin

vazgeçmiş galiba baksana koltuk silcem diyo akannehir

o da bi yaklaşım açısı tabi naniknanik

koltuk kılıfları söktüm yıkadım sanırsam bitmiş gidip asayım
koltuklarıda yavaş yavaş silmeye başlayım

johnny maşallah sana.ama yine de dikkatli olmakta fayda var derim aman.teyzemin arkadaşı 8,5 aylıkken halı silmeye kalkmıştı ama sonunda çok üzüldü o hep aklımdadır.bu kadar dikkat ettik biraz daha sabredelim güzelim.içine sinmiyor olabilir ama aman dikkat edelim hep birlikte.

:roflol: ayy çok hoşsunuz yaa.. işin kötüsü gerçek sancı da da kendiniz bile inanamayacaksınız sempatiksalakcinni bende kocişimin telaşını merak ediyorum aslında.. ama ara ara giren sancılar dışında bi şi yok şimdilik..

hayırlısı olsun son zamanlar iice daralıo insan heralde

hehe yanlış alarm vere vere gerçeğini anlamıcaz ben ondan korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…