2010 Ekim Anneleri

yemegımı yapıyımda gıdıp oglusumu alacam okuldaan nasıl gectı acaba bugun okulda bensız ılk gunu o kadar urkektıkı yavrum bıraktıgımda eve geldıgımden berı aklımda hep o varr bebek oluncaa nasıl yapcaam ben yafff nasıl goturecem oglumu bılmıyom

ay bu erkeklerde pek heyecanlı olyor dogurcak gibi olunca kadın :) Seninki dogarken napacak bilmem artık :)

Benimki acayip panik ve heycanlı bende tam tersi çok rahat oluyorum bana kızıyor :)) diyorum zaten ben doğumdayken biri seni kameraya çeksin kesin çok komik olucaktır :))

kızlar selam

ya bişi sorcam hastanede refakatçi kim kalacak yanınızda? ben eşim kalsın istiyorum öyle karar vermiştik eşimle de. anneme söyledim bugün diyo ki o da bilmiyo tecrübesiz sen de bilmiyosun tecrübeli biri kalsın teyzen kalsın mesela dedi bana. teyzemin de parkinsonu var yazık elleri titriyo o zaten kendisi hasta yani tecrübeli bile olsa sizce de eşim kalsa daha iyi değil mi, bi kafam karıştı yaa

kızlar gecen yıl benim doktordan dogum yapan arkadası aradım
dedi bizede aynını dedi o tahmin edio dedi. Onada aynen demiş 38 lerde işte gel bir gün öncesi bakıcam ertesi gün alıcam nese bunlar hemen aileyi cagırmıslar garipler o hafta bakmıs yok demiş siz haftaya gelin :) haftaya gitmişler yok yok bunun gelce siz haftaya gelin öle le dogurmus kadın :)
Anlıcanız salı dogcakta hangi salı siz beni yinede böle alın listeye güzel olyor :)

Aileyi cagırmayalım madem. Birde dio bizim doktorun tahmınleri cok ii tutyormus korkuodum bu cocuk 4 olur diye ama arkadas dio son iki hafta cok farketmio dio öle 50-100 gr alır anca dio yavaslıomus sona dogruda korkacak bişi yok yani

hastanede neyin tecrubesi olcakki bişi olursa hemsire cagırcak falan dimi?

hastanede neyin tecrubesi olcakki bişi olursa hemsire cagırcak falan dimi?

ne bilim ben de anlamadım ki sonucta bebekle ben taburcu olana kadar hemsireler ilgilenecek zaten benim ağrım olursa tuvalete giderken falan yardımcı olacak falan okadarını da eşim yapabilir heralde dimi?

Canım bencede tecrübeli biri kalsın annen neden kalmıyor mesela..Biz daha konuşmadık ama benimde teyzem kalabilir, kendisi bu konularda beceriklidir ablamda da hepimizi eve yollamış o kalmıştı emzirme işini falan iyi biliyor banada dedi seni ben bakıcam diye annem bu defa ben kalırım dermi bilmiyorum ama..

ne bilim ben de anlamadım ki sonucta bebekle ben taburcu olana kadar hemsireler ilgilenecek zaten benim ağrım olursa tuvalete giderken falan yardımcı olacak falan okadarını da eşim yapabilir heralde dimi?

ay dusununce es yardım etmesi baskasındn iyidir ben annemden bile cekinirim ya
heleki dogumda cok utanıom nedense kendi annemden hamileyim bile diyemedigim tek insan

:)) bencede siz ailelere haber vermeyin şimdiden ne olur ne olmaz git haftaya gel derse beklerler boşu boşuna :))

Ya bu kilo olayına fazla takılmayın çoğu yanılıyor kızlar doğuranların, son usg kiloları ile doğum kilolarına baksanıza arada ne kadar fark var ve hepside az doğmuş eylül annelerinde bile çoğu yarım kg oynamış sempatiksalakcinni

canım sadece oğlun gelince onu yalnız bıraktığın için üzüldüğünü çok belli etme.. yüz bulmasın.. neticede alışacak bi şekilde.. okul çok mu yakın.. servise felan verirsin olmazsa.. onlarda ateş pahasıymış ama..

canım özel hastane de özel oda da kalmayacak mısın? ikisi de kalsa olmuyor mu?

benim ağirilarim yine başladi gece gairmişti sabaha kadar adet agirisi gibi şimdi yine başladi ne yapmam lazim bilemiyorum ...

Bana erkek yardımcı olamaz gibi geliyor her dakika hemşireyide çağıramazsın özellikle sezeryan olanlarda tecrübeli biri lazım, normal olduğunda kendi işinizi görürsünüz zaten..

benim annem hiç anlamaz ki kuzum bize bile o bakamamış anneannem büyüttü bizi. bi teyzem var bide teyzemi severim ama o ilk gece onla kalmak istemiyorum yaa ne bileyim çok bilmiştir dediğinde tutturur itiraz etsen bozulur falan bi de kendi de hasta tahammül edemeyebilirim gibi geliyo

ay dusununce es yardım etmesi baskasındn iyidir ben annemden bile cekinirim ya
heleki dogumda cok utanıom nedense kendi annemden hamileyim bile diyemedigim tek insan

benim annem zaten anlamaz bebek bakımından falan. bizde anlayan kimse yok işte annem teyzen kalsın diyo ama onu da ben istemiyorum

aynen yaaa
cogu ölede bizimkine cok diyen var ondan güveniom sanki gecen sene dogum yapan doki bir gün önce dedi 3570 ertesi gün dogurdum 3570 dio pesss dedim dio yaniiii

baska da duydum cevrem hep bu doktordan dogurma.
Ama geneli yanlıs bencede

aileleride daha cagırmayalım gelecekelride kesin diil kalsalar 3 gun en iyisi o 3 gunu iyi tutturayım
İş basa dustu yurucez artık :) aslında yurumucemde ama saglık için yoksa varsın ne zaman gelirse bebiş yoksa bu geldi gelcek işleri pek bi can sıkıcı yorucu ya

bilmem ki onu hiç sormadım sorayım bi aslında ama işte teyzemle olmaz gibi geliyo bana ne bileyim

Bana erkek yardımcı olamaz gibi geliyor her dakika hemşireyide çağıramazsın özellikle sezeryan olanlarda tecrübeli biri lazım, normal olduğunda kendi işinizi görürsünüz zaten..

ya nasıl bi yardım gerekir işte sezeryanda onu bilsem ona göre karar vericem

slm kzlar mirmirmirmir

selam canım

tahammul edemedigin kimseyi cagırma yanına diolar heleki lohusa iken sütüne azık diolar bilmiyorum kimse olmucak bu gidisle degil kaldıramıcam kişi bende

Teyzen hastaysa, onunla yapamam diyorsan o zaman biraz sıkıntılı olsada eşinle idare edersin artık canım ne yapıcan..Ama bebeği memeye tutturmak, sonra gazını almak,altını almak, gerekirse üzerini değiştirmek falan bu görevlerde eşini bekleyebilir ona göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…