2010 Ekim Anneleri

maşallah Rita Rabbim hayırlısıyla büyüdüğü günleride göstersin darısı başımıza artık rabbim ben ve tüm annişleri bi avazda kurtarsın AMİNNNNNN :))

amin insallahh kizlar hepimiz yavrularimiza saglicakla kavusalim insallah.doguma gidenler hep arkada kalnlara dua etsin insallahhhhh

şu başlangıç sancıları nasıl bişiy deli olcam doğumuma yaklaşık 10 gün kaldı hala ne bi sancı ne bi ağrı var sadece karnımda kasılmalar oluyo ama geçiyo anlayamadım iyimi kötümü inşallah normal doğum yaparım (

günaydın kızlar ritanın bebegi çok tatlı ya rabbim hayırlı ömürler versin analı babaklı büyütsünler inşallah

bende de sadece kasılma oluyor zeyneptugce..normal doğumu bekliyorum bende,gelsinler artık yaaaa

içimi rahatlattın biraz pperisi yarın doktorada sorucam normal mi diye ama bakıyorum kızların daha 2 - 3 haftası varken yalancı sancıları tutuyo ay ne bilim tuhaflık bendemi acaba diyorum :))

saol esengülüm çok şükür fındık kızım iyi teyzesi arada hareketli arada durgun devam ediyoz cumaya gidicem kontrole kızımıda görücem inş iyidir .. sen gün aldınmı sezeryan için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…