canım allah kolaylık versin .. ilgilen sen ogluşunla ilerde vaktin olmaz :)iyidir canım ne olsun ogluma yemek yedirmeye çalışıyorum ama yememek için ısrar ediyo neyapıcam şaşırdım valla:bbo: bütün gün yemek vermesem sormaz okadar
bendede dun temızlık vardı heryer mıs gıbı oldu allahıma bın sukur ya temızlık kokusu ne gzlmıs ya hhhhh bugunde kahvaltımı yapıp bebegımın odasını yerlestreyım dıyorum artık cantalarımızı hazrlayalım.bugun 1 aydanda dusmusum artık hadı hayırlısı.OZANIM gelıyo yavas yavas
zaten ritanın oğluşunun fotolarını gördükçe biranönce doğurmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkk..........
KJKJLJLlkjlkjlk
nerede bende gormek ıstıyorum
kızz bu neee :)
Günaydın kızlar..
Bu gece hiç uyumadım desem yeridir sabah 22.30 da yatağa girdim 4 de uyumuşum, 6.30 da uyandım, bidaha 8 de uyudum, 11 de annem aradı uyandım hala yatıyormusun diyor, saatten haberin varmı... ya anne bırakta yatayım sanki ne işim gücüm var..Sıraladı sorularını kapadı teli, sancın varmı, suyun geliyormu, yok anne... iyi o zaman bana gel burda kalın....ya ben evimde rahatım doğumdan sonra zaten 15-20 gün kalıcam diyorum.. olsun evde tek ne yapıyorsun diyor hiçbişey dedim gelmiycem iyi dedi kapadı..
Günaydın kızlar..
Bu gece hiç uyumadım desem yeridir sabah 22.30 da yatağa girdim 4 de uyumuşum, 6.30 da uyandım, bidaha 8 de uyudum, 11 de annem aradı uyandım hala yatıyormusun diyor, saatten haberin varmı... ya anne bırakta yatayım sanki ne işim gücüm var..Sıraladı sorularını kapadı teli, sancın varmı, suyun geliyormu, yok anne... iyi o zaman bana gel burda kalın....ya ben evimde rahatım doğumdan sonra zaten 15-20 gün kalıcam diyorum.. olsun evde tek ne yapıyorsun diyor hiçbişey dedim gelmiycem iyi dedi kapadı..
Günaydın kızlar..
keşke benim annemde yakınımda olsa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?