2010 Ekim Anneleri

iyidir canım ne olsun ogluma yemek yedirmeye çalışıyorum ama yememek için ısrar ediyo neyapıcam şaşırdım valla:bbo: bütün gün yemek vermesem sormaz okadar

bendede dun temızlık vardı heryer mıs gıbı oldu allahıma bın sukur ya temızlık kokusu ne gzlmıs ya hhhhh bugunde kahvaltımı yapıp bebegımın odasını yerlestreyım dıyorum artık cantalarımızı hazrlayalım.bugun 1 aydanda dusmusum artık hadı hayırlısı.OZANIM gelıyo yavas yavas

iyidir canım ne olsun ogluma yemek yedirmeye çalışıyorum ama yememek için ısrar ediyo neyapıcam şaşırdım valla:bbo: bütün gün yemek vermesem sormaz okadar
canım allah kolaylık versin .. ilgilen sen ogluşunla ilerde vaktin olmaz :)

canım bencede yavaş yavaş hazırl a benimde çantam ahzır deil herşey annemlerde bekliyo gidince bu hafta sonu çantaya koyucam inşş

Günaydın kızlar..

Bu gece hiç uyumadım desem yeridir sabah 22.30 da yatağa girdim 4 de uyumuşum, 6.30 da uyandım, bidaha 8 de uyudum, 11 de annem aradı uyandım hala yatıyormusun diyor, saatten haberin varmı... ya anne bırakta yatayım sanki ne işim gücüm var..Sıraladı sorularını kapadı teli, sancın varmı, suyun geliyormu, yok anne... iyi o zaman bana gel burda kalın....ya ben evimde rahatım doğumdan sonra zaten 15-20 gün kalıcam diyorum.. olsun evde tek ne yapıyorsun diyor hiçbişey dedim gelmiycem iyi dedi kapadı..

haftaya bugun benim içinde önemli bu saaatler acılmam varsa suni ile dahada acılmasını beklicez
ctı uygun degilse sezeryan olcam inş. uygundurda beklerim

kaydirigubbakcemile3

aman valla bence otur evınde benıde cagryrlar ama evden baska hcbı yerde rahatım yok ya aman vallla ınsanın kendı evı gıbısı asla yooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk.sankım oyle pıt dıye dusuvermıyokı bebek keske oyle olsa ama bence evımızde oturup rahatımıza bakalım canım

günaydın nevyas :)

Keşke benimde annemle aynı şehirde olsak anca rüyalarda ( koşa koşa giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…