2010 Ekim Anneleri

günaydın kıslar

aperpil hayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre bir doğumun olur.

ritanın bebiş ne tatlı ya, allah bağışlasın inşallah.

hoşgeldin canım .. gecelerimiz artık kabul gibi oldu yaa bende dakka bi uyanıyom gece 4 te bende wc ye kalktım ..allah yardımcımız olsun inşş.annende alınganlık yapmış canım merak ediyo seni ondan galiba. benim annemde dogumdan sonra illa bende kal diyo bende kırkım evimde çıksın istiyom bakalım napcaz annelerimizle :)
1 2 3 renk deneme ama olmadı:kedi:

hımmm annadimmkaydirigubbakcemile5

kızlar gecenlerde turkceye cevrılmıs bı bebek bakım kıtabından soz edılıyordu hatrlayanınız varmı kı kuzularrrrrrr

Aynı şehirde olmak muhakkak güzel kızlar, ama evin gibi olmuyor hiçbir yer, ben evimde rahatım..Zaten hastane çantama el koydu beni doğuma götürmezsiniz diye, çantayı mecbur alacaksınız deyip vermedi ben evimdeyim çantam annemde :roflol: bide üstüne hergün panik sancın varmı suyun geldimi diyorum anne öyle bişey olsa zaten haberin olacak çantam sende merak etme diyorum ama kime akannehir

doktordan geldım kzıalr seaaryan oncesı bazı tahlıller yapılıyomus onları yaptıım bıde kontrol oldum kızım 2700 olmus dogana kadar 3 bıraz gecer dedı doktor sukur herseyımız iii

haftaya bugun benim içinde önemli bu saaatler acılmam varsa suni ile dahada acılmasını beklicez
ctı uygun degilse sezeryan olcam inş. uygundurda beklerim
inş catın uygundur canım ..of bu dogum aklıma geldikçe kasılıp kalıyorum yaaaaa sezeryan mı nromal mi die bütün gün kafam şişiyo düşünmekten .. dr a gitsem de netleşse cuma günü :1no2:
günaydın kıslar

aperpil hayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre bir doğumun olur.

ritanın bebiş ne tatlı ya, allah bağışlasın inşallah.

hoşgeldin canım sanada gyerimsenibenünaydın

ben gece 5 6 kez wcye kalkıom. gözlerim kapalı gidiom. bigün wc die başka odalara yaparsameyvahedigeldismile

evet yaaaaaa korkuyom ama rıtayı okuyunca normal dgrasım geldı canım cektı normal dgumu hhhhhhhhh renklı nsl yazıyosun ya ben beceremedım de

canım yazacağını yaz sonra renkli olmasını istediğin yeri seç ve üstte altı çizili A var onunla renk seç :ecrin_bebek:

canım ben kararımı verdim normal epidural mumkunse.
Ama catı uygun degilse o skıntıyı inadına cekecek degilim olurum sezeryan.
Doktorum diyor zaten ptesi konuscaz catına bakıcam pelvise yani. uygunsa normali beklicez degilse sen bilirsin ama inan uygun olmayıp normale inat edip o sıkıntıyı ceken kdınlara cok acıyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…