hoşgeldin canım .. gecelerimiz artık kabul gibi oldu yaa bende dakka bi uyanıyom gece 4 te bende wc ye kalktım ..allah yardımcımız olsun inşş.annende alınganlık yapmış canım merak ediyo seni ondan galiba. benim annemde dogumdan sonra illa bende kal diyo bende kırkım evimde çıksın istiyom bakalım napcaz annelerimizle :)Günaydın kızlar..
Bu gece hiç uyumadım desem yeridir sabah 22.30 da yatağa girdim 4 de uyumuşum, 6.30 da uyandım, bidaha 8 de uyudum, 11 de annem aradı uyandım hala yatıyormusun diyor, saatten haberin varmı... ya anne bırakta yatayım sanki ne işim gücüm var..Sıraladı sorularını kapadı teli, sancın varmı, suyun geliyormu, yok anne... iyi o zaman bana gel burda kalın....ya ben evimde rahatım doğumdan sonra zaten 15-20 gün kalıcam diyorum.. olsun evde tek ne yapıyorsun diyor hiçbişey dedim gelmiycem iyi dedi kapadı..
1 2 3 renk deneme ama olmadı:kedi:
kızlar gecenlerde turkceye cevrılmıs bı bebek bakım kıtabından soz edılıyordu hatrlayanınız varmı kı kuzularrrrrrr
baylemur 29a düşmüşüz ya akannehir
inş catın uygundur canım ..of bu dogum aklıma geldikçe kasılıp kalıyorum yaaaaa sezeryan mı nromal mi die bütün gün kafam şişiyo düşünmekten .. dr a gitsem de netleşse cuma günü :1no2:haftaya bugun benim içinde önemli bu saaatler acılmam varsa suni ile dahada acılmasını beklicez
ctı uygun degilse sezeryan olcam inş. uygundurda beklerim
günaydın kıslar
aperpil hayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre bir doğumun olur.
ritanın bebiş ne tatlı ya, allah bağışlasın inşallah.
evet yaaaaaa korkuyom ama rıtayı okuyunca normal dgrasım geldı canım cektı normal dgumu hhhhhhhhh renklı nsl yazıyosun ya ben beceremedım de
bebek bakım sorunlarına mucize cözümler mi?
evet yaaaaaa korkuyom ama rıtayı okuyunca normal dgrasım geldı canım cektı normal dgumu hhhhhhhhh renklı nsl yazıyosun ya ben beceremedım de
inş catın uygundur canım ..of bu dogum aklıma geldikçe kasılıp kalıyorum yaaaaa sezeryan mı nromal mi die bütün gün kafam şişiyo düşünmekten .. dr a gitsem de netleşse cuma günü :1no2:
hoşgeldin canım sanada gyerimsenibenünaydın
rita doğum hikayesini burayamı facebookamı yazdı merak ettim bende normal doğurmadım diye pişmanım
balsurat kız burnunla oynama sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?