Aynı şehirde olmak muhakkak güzel kızlar, ama evin gibi olmuyor hiçbir yer, ben evimde rahatım..Zaten hastane çantama el koydu beni doğuma götürmezsiniz diye, çantayı mecbur alacaksınız deyip vermedi ben evimdeyim çantam annemde :roflol: bide üstüne hergün panik sancın varmı suyun geldimi diyorum anne öyle bişey olsa zaten haberin olacak çantam sende merak etme diyorum ama kime akannehir
hoşgeldin mervam gözün aydın canım inş tahlilde iyi çıkar minişinde doguma kadar 3 kiloyu geçer inşş
o mu kı acep ama konusu gecelı en az 1 ay olmustu sanırım mayo klınık dıye bısı htrlıyom ama offffffff bılmıyom kı kuzu ya:kedi:
canım ben kararımı verdim normal epidural mumkunse.
Ama catı uygun degilse o skıntıyı inadına cekecek degilim olurum sezeryan.
Doktorum diyor zaten ptesi konuscaz catına bakıcam pelvise yani. uygunsa normali beklicez degilse sen bilirsin ama inan uygun olmayıp normale inat edip o sıkıntıyı ceken kdınlara cok acıyorum diyor.
Günaydın kızlar..
Bu gece hiç uyumadım desem yeridir sabah 22.30 da yatağa girdim 4 de uyumuşum, 6.30 da uyandım, bidaha 8 de uyudum, 11 de annem aradı uyandım hala yatıyormusun diyor, saatten haberin varmı... ya anne bırakta yatayım sanki ne işim gücüm var..Sıraladı sorularını kapadı teli, sancın varmı, suyun geliyormu, yok anne... iyi o zaman bana gel burda kalın....ya ben evimde rahatım doğumdan sonra zaten 15-20 gün kalıcam diyorum.. olsun evde tek ne yapıyorsun diyor hiçbişey dedim gelmiycem iyi dedi kapadı..
ınsallah canımm cumlemızın hayırlısıyla dogar bebişleri
mayo klinik mi?
yok o degildir o zaman ben iki kitap aldım biri
bebek bakım sorunlarına mucize cözümler tracy hogg
biride elizabeth handick mi ne onun bebek bakımı mı ne öle bikitAP
İLKİ YEME uyuma aktivite düzenini ogretio kincisi bebek nasıl giydirilir temizlenir cidindeki hangi belirtiler hangi hastalıgı gosterir flan super kitap
aslında ben geç hamile kaldım tüp bebekti aşılamadı derken kendiliginden 2.5 sene sonra geldi kızım şimdide hem riske atmak istemiyom hem sezeryan olmak istemiyom nolcak bende bilmiyom:umursamaz: neyse hakkımızda hayırlısı bende inat etmem illa normal dogum olsun die .. inş saglıkla kucaklarız
canım konu ile ilgisi yok ama sınav iptal oldu .. bu yeni kanunla ilgili soru sorarlar mı .* bilgin varmı canım
sormaa benimde evde ilk günüm eşim tutturdu annene git evde tek başına olmaz ya bişey olursa onu zorla ikna ettim bu seferde annem aradı buraya gel tek başına olmaz yaaa ben en azından 3-5 gün şöyle evde yalnız kalmak istiyorum. işin stresinden yeni kurtuldum biraz kafamı dinlemek istiyorum. ama anlamıyorlar
kızlar bana gore catı muayenesı cok ama cok sacma bısı .sonucta kadın anatomısı normal dguma gore programlanmıs bı canlı ınsanlıgın ılk gununden berı.dktrların yaptgı catı muhabbetı sadece sezeryana bı kulp olsun dıye bence
kızlar bana gore catı muayenesı cok ama cok sacma bısı .sonucta kadın anatomısı normal dguma gore programlanmıs bı canlı ınsanlıgın ılk gununden berı.dktrların yaptgı catı muhabbetı sadece sezeryana bı kulp olsun dıye bence
canım sınavın egitim bilimleri iptal oldu orada da kanunla ilgili sorular yer almıyor bildigim kadarıyla o yuzden bu konuda kaygılanmana gerek yok canım.
gk gy yenidne YAPILMAYACAK.
aynen evde kalmak en güzeli eşimde dr rahimde perde var suyun gelince hemen hastaneye gelmelisin bebek bi anda sıkışabilir dedi ondan endişeleniyor. öyle bişey olsa bile evimin dibinde sağlıkj ocağı var 112 yi arasak ambulans gelir hemen.Aynen canım benimkide ısrar etti biraz orda kalalım diye bende rahat etmediğimi söyledim zaten gidip kalıyorum 1-2 gün ee doğuma kadar bari evimde rahat edeyim..Doğum öyle 5 dk da olmuyorki sancıydı suydu onlar gelince zaten yanımızda muhakkak olurlar :)) sende yat dinlen evinde..
ya ben önlisans mezunuyum ne güzel bu hafta sonu sınava gircektim kurtulcaktım yüksek puan zate alamam da neyse işte semek isizn gy ve gk yapılmayak hayırlısı artık bekleyip görcez tarihi ne zaman vericekler . off off
nevyascım valla normal çok güzelde ben yapamazsamda sizler yapın :) bigün sonra unutllur acısı ..oyy dertlendimmm
yok canım ben okadar karamsar düşünmüyorum doktorlar sonucta bilimsel birseyden sözediyor. Elbette kadının anatomisi uygun normale ama düşün o sancılarla günlerce bile bekleyebilirsin normal haline bıraksan ayrıca eskiler hep normal olurmus ama nerelere kadar yırtılırlarmıs kim bilio he eskiler hep normal denio gecilio
artı eskilerle kendimizi karsılastırmakta dogru degil bence. eskilerne biçim iş yaparmıs yorulmak bilmezmiş yedikleri içtikleri teiz saglıklı organik seylermiş
simdi kacımız allah askına iş tutuoz kadın cagırmıoz mu eve? yediğimizz içttigimiz bahceden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?