2010 Ekim Anneleri

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

o mu kı acep ama konusu gecelı en az 1 ay olmustu sanırım mayo klınık dıye bısı htrlıyom ama offffffff bılmıyom kı kuzu ya:kedi:

mayo klinik mi?
yok o degildir o zaman ben iki kitap aldım biri
bebek bakım sorunlarına mucize cözümler tracy hogg
biride elizabeth handick mi ne onun bebek bakımı mı ne öle bikitAP
İLKİ YEME uyuma aktivite düzenini ogretio kincisi bebek nasıl giydirilir temizlenir cidindeki hangi belirtiler hangi hastalıgı gosterir flan super kitap

aslında ben geç hamile kaldım tüp bebekti aşılamadı derken kendiliginden 2.5 sene sonra geldi kızım şimdide hem riske atmak istemiyom hem sezeryan olmak istemiyom nolcak bende bilmiyom:umursamaz: neyse hakkımızda hayırlısı bende inat etmem illa normal dogum olsun die .. inş saglıkla kucaklarız

sormaa benimde evde ilk günüm eşim tutturdu annene git evde tek başına olmaz ya bişey olursa onu zorla ikna ettim bu seferde annem aradı buraya gel tek başına olmaz yaaa ben en azından 3-5 gün şöyle evde yalnız kalmak istiyorum. işin stresinden yeni kurtuldum biraz kafamı dinlemek istiyorum. ama anlamıyorlar

kızlar bana gore catı muayenesı cok ama cok sacma bısı .sonucta kadın anatomısı normal dguma gore programlanmıs bı canlı ınsanlıgın ılk gununden berı.dktrların yaptgı catı muhabbetı sadece sezeryana bı kulp olsun dıye bence

canım konu ile ilgisi yok ama sınav iptal oldu .. bu yeni kanunla ilgili soru sorarlar mı .* bilgin varmı canım

doktor ne dio canım sanki seninki sezeryan daha guvenli gibi neden korkuosun valla normalde cabuk toparlıolar diolar ama kimi kadın cok zorlanıo 1 ayda kalkamıo duydum kimide sezeryand haftaya kalmıo masallahlık işlere koyuluo bence durumunu en iyi doktor karar verir iyi ise sayet hani normal doguum yanlısı doktorlar zaten sezeryan diosa kesin olmak lazım

Çevremde bir çok arkadaşım normal yaptı hemde epidural falan kullanmadan şimdi diyorlar 10 tanede yapsam normal yaparım sancıyı çekiyorsun ama doğunca o saniye herşey biitiyor diyorlar..Millet eskiden 5 kg çocuğu normal doğuruyormuş biz 3 kg çocuk doğuramıycazmı :roflol: bi risk varsa tabiki normal diye diretmenin anlamı yok ama herşey yolundaysa normal en doğru seçim..

canım konu ile ilgisi yok ama sınav iptal oldu .. bu yeni kanunla ilgili soru sorarlar mı .* bilgin varmı canım

canım sınavın egitim bilimleri iptal oldu orada da kanunla ilgili sorular yer almıyor bildigim kadarıyla o yuzden bu konuda kaygılanmana gerek yok canım.
gk gy yenidne YAPILMAYACAK.

Aynen canım benimkide ısrar etti biraz orda kalalım diye bende rahat etmediğimi söyledim zaten gidip kalıyorum 1-2 gün ee doğuma kadar bari evimde rahat edeyim..Doğum öyle 5 dk da olmuyorki sancıydı suydu onlar gelince zaten yanımızda muhakkak olurlar :)) sende yat dinlen evinde..

yok canım ben okadar karamsar düşünmüyorum doktorlar sonucta bilimsel birseyden sözediyor. Elbette kadının anatomisi uygun normale ama düşün o sancılarla günlerce bile bekleyebilirsin normal haline bıraksan ayrıca eskiler hep normal olurmus ama nerelere kadar yırtılırlarmıs kim bilio he eskiler hep normal denio gecilio
artı eskilerle kendimizi karsılastırmakta dogru degil bence. eskilerne biçim iş yaparmıs yorulmak bilmezmiş yedikleri içtikleri teiz saglıklı organik seylermiş
simdi kacımız allah askına iş tutuoz kadın cagırmıoz mu eve? yediğimizz içttigimiz bahceden mi?

Açıkçası banada saçma geliyor o çatılar zaten bebek yola girince açılmaya başlıyor ama bazı doktorlarda tam tersini söylüyor..Benim doktor daha yapmadı yapmayıda düşünmüyor gibi inşallah normal olacak diyor bekliycez diyor, oraya gidince bakıyorum hep günü geçmiş hastalar 40+ lardalar ama dr normal olsun diye bekletiyor..

canım sınavın egitim bilimleri iptal oldu orada da kanunla ilgili sorular yer almıyor bildigim kadarıyla o yuzden bu konuda kaygılanmana gerek yok canım.
gk gy yenidne YAPILMAYACAK.

ya ben önlisans mezunuyum ne güzel bu hafta sonu sınava gircektim kurtulcaktım yüksek puan zate alamam da neyse işte semek isizn gy ve gk yapılmayak hayırlısı artık bekleyip görcez tarihi ne zaman vericekler . off off
nevyascım valla normal çok güzelde ben yapamazsamda sizler yapın :) bigün sonra unutllur acısı .. oyy dertlendimmm

aynen evde kalmak en güzeli eşimde dr rahimde perde var suyun gelince hemen hastaneye gelmelisin bebek bi anda sıkışabilir dedi ondan endişeleniyor. öyle bişey olsa bile evimin dibinde sağlıkj ocağı var 112 yi arasak ambulans gelir hemen.

ahh canım sen önlisanstan hazırlanıodun unutmusum sen herseyi bekle bence guncel sorulardan gelebilir ama zor olmaz kanımca
hayırlısı olsun napalım

ya benim annem yazın köyde iş yaparlarken diyo 9 aylıktım akşam ekinden geldik dedem katı biriymiş :mymeka: rahmetli.. evde bırakmamış ekine gitmişler akşma gelmiş sancısı tutmuş dogumunu yapmış .. diger hamileligindede köydeymiş gene ekine gidiyolarmış onuda götürmüşler ..şimdi ise dr um 5 kilodan fazla kaldırma fazla yürüme ilişki yasak bilmem neeee diyolar eskiyle biz asla bir olamayız ki zaten dogru diyon olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…