aynen evde kalmak en güzeli eşimde dr rahimde perde var suyun gelince hemen hastaneye gelmelisin bebek bi anda sıkışabilir dedi ondan endişeleniyor. öyle bişey olsa bile evimin dibinde sağlıkj ocağı var 112 yi arasak ambulans gelir hemen.
aperpilcim bu arada az önce ünal yarımagan osym başkanı istifa etti :) adam kaçış yolunu buldu
kızlar neden bilmiyorum ama ben de sezaryenin hiç bir mantıklı yanını görmüyoruminşallah mecburi sezaryen olmam. hayati tehlike yoksa tercih edilmemeli bence de.
benim doktorum da prof, burada acayip de ünlüdür, herkes tanır. ve gerçekten de iyi bi doktor, buna eminim. o da çatı muayenesinin adını bile geçirmedi. normal istiyorum dedim, uygunsun-değilsin hiç demedi, yaparsın o zaman dedi. bakalım çatına göre karar veririz falan demedi hiç.
ya benim annem yazın köyde iş yaparlarken diyo 9 aylıktım akşam ekinden geldikdedem katı biriymiş :mymeka: rahmetli.. evde bırakmamış ekine gitmişler akşma gelmiş sancısı tutmuş dogumunu yapmış .. diger hamileligindede köydeymiş gene ekine gidiyolarmış onuda götürmüşler ..şimdi ise dr um 5 kilodan fazla kaldırma fazla yürüme ilişki yasak bilmem neeee diyolar eskiyle biz asla bir olamayız ki zaten dogru diyon olumunekankayizsmile
ay canım allah yardım etsin benimde rahimde perde vardı ama laparaskopi ve histereskopi yapıldı alındı çok şükür umarım saglıkla kucagına alırsın yavrunu
Bu sanatçılardan mankenlerden neyimiz eksik yav çatır çatır normal yapıyorlar :))
canım sen durumuna göre davrancan o zamanlar çok sıkıntı çekmişler bizim hertürlü imkanımız var allah korusun ani bişeyde hemen sezeryan oluyo kordon felan dolansa ama o zamanlar bebek allah a emanetmiş baksana eşin 5 kilo dogmuş .. şimdi nerde o kiloda dogum yapmak :ecrin_bebek:benim annem cok yaslı diil genc eskilerden sayılmaz sezeryan varmıs olmus bikacında
ama kayınvalidenin titin tarlaları varmıs tek basına oca tarlyaı düşün 9. ayında tam bir ayda bitirmiş gösterir kızım der ne zaman yanından gecsek su koca tarlayı bitirdim eve gittim saat 5 gibiydi vardım oturmaya kalmadı esin geldi ne acı duydum ne sancı hemen orada dogurdum göegini kendim kestim esimde 5 kilo dogmus öle dio bir kaç gün sonra kilosu düşüo ya cocugun o zaman tarttırmıs 4700 mus
bana da dio normal yap diom anne bende cok istiom ama kısmet ya cok odaklanmasınlar normale yapamamda üzülürler diye korkuom
benim hamilelik sırasında farkedildi o yüzden önceden önlem alınamadı hayırlısı
canım sen durumuna göre davrancan o zamanlar çok sıkıntı çekmişler bizim hertürlü imkanımız var allah korusun ani bişeyde hemen sezeryan oluyo kordon felan dolansa ama o zamanlar bebek allah a emanetmiş baksana eşin 5 kilo dogmuş .. şimdi nerde o kiloda dogum yapmak :ecrin_bebek:
ayrıca kardeşinde hayırlı tezkereler alsın inş bu aralar askerlik söylentisi var belki erken gelebilir bide o haberi bekliyom bende eşimi askere göndercem aralıkta:gitme:
canım sıkma canını inş rabbim saglıkla kucakalamanı nasip eder benim tüp bebek yapıcaktık önlem için önceden bakılmıştı
yok canım kardeşim 6 ay cıktı kısa dönem simdiden sonra ancak uzar
inş. hemen koymazlar yururlge yoksa bu cocugun makus talihine ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?