2010 Ekim Anneleri

ay canım allah yardım etsin benimde rahimde perde vardı ama laparaskopi ve histereskopi yapıldı alındı çok şükür umarım saglıkla kucagına alırsın yavrunu

aperpilcim bu arada az önce ünal yarımagan osym başkanı istifa etti :) adam kaçış yolunu buldu

hadi yaaaaaaa
gec bilee kalmış salak herifff cocuklarımıza yazık etti aylardır bekle bekleee
kardeşim askerde simdi ahhh bir bilsen nasıl üzülüom yeniden gircek sınava kuzum ama calısmaya vakti bilr yok ama dısarıda kopyacılar calısıcak
lanet okuyasım gelio zor tutuom kendimi haksızlık bogazımıza tak edio

kızlar neden bilmiyorum ama ben de sezaryenin hiç bir mantıklı yanını görmüyorum inşallah mecburi sezaryen olmam. hayati tehlike yoksa tercih edilmemeli bence de.

benim doktorum da prof, burada acayip de ünlüdür, herkes tanır. ve gerçekten de iyi bi doktor, buna eminim. o da çatı muayenesinin adını bile geçirmedi. normal istiyorum dedim, uygunsun-değilsin hiç demedi, yaparsın o zaman dedi. bakalım çatına göre karar veririz falan demedi hiç.

kızlar yapılan bi araştırmada doğan bebeklerin yıllar içinde kafataslarının büyüdüğünü göstermiş :S yani kafaları artık daha büyük :ecrin_bebek: bu yüzdende yırtılma falan daha fazla. bide önceden bağda bahçede evde herşeyi onlar yapıomuş. şimdi çamaşır bulaşık hep makinede... kaslar güçsüzleşio

Hakkımızda hayrlısı olsun kızlar, normal istiyorumda bakalım olacak mı :)) ikiside doğum şekli artılarını eksilerini herkes kendine göre belirleyip ona göre tercihini yapacaktır zaten sağlıkla yavrularımıza kavuşalım en önemlisi bu..

konular hemen ilerlemiş lavinyaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin cnm bu arda gözün aydin bebeşin kucağinda artik darisi bizim başimiza doğum hikayeni bekliyoruz ona ayit bir konu var ordan yazarsan herkezin okumasi daha kolay olucaktir...

benim doktorumdan çati muanesinden hiç bahsetmedi sen bebeğin kilosu ve duruş pozisyonuna göre normal doğum yapabilirsin dedi...

benim annem cok yaslı diil genc eskilerden sayılmaz sezeryan varmıs olmus bikacında

ama kayınvalidenin titin tarlaları varmıs tek basına oca tarlyaı düşün 9. ayında tam bir ayda bitirmiş gösterir kızım der ne zaman yanından gecsek su koca tarlayı bitirdim eve gittim saat 5 gibiydi vardım oturmaya kalmadı esin geldi ne acı duydum ne sancı hemen orada dogurdum göegini kendim kestim esimde 5 kilo dogmus öle dio bir kaç gün sonra kilosu düşüo ya cocugun o zaman tarttırmıs 4700 mus
bana da dio normal yap diom anne bende cok istiom ama kısmet ya cok odaklanmasınlar normale yapamamda üzülürler diye korkuom

kendine güvenemeyen zaten sezaryen seçiyor, bunda bişey yok. çünkü bazıları doğum sancılarını kaldıramayabilir. ona bişey demiyorum.

ama ben kendim için sez tercihi yapamam, en azından ağrıları görmem lazım, acıdan ölecek değilim ya. hem karnımı kestirmek de çok korkutucu geliyor bana, kat kat. normal doğumda dikilen kısım neredeyse sadece dış deri.

kimsenin kararına bişey demeye hakkımız yok zaten canım.

ben kendim için diyorum, kesinlikle sez istemiyom rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. hepimize.

merhaba arkadaslar benım bebek bugün çok hareket etmıyo hatta sabahtan bu yana 1-2 defa anca etmıstır o da çok hareketlı degıldı çok panıkledım sızlerınde bebklerınız bu sekıldemı çok korktum saglık ocagına gıttım kalp atıslarını dınledık sorun yokmus çok sukur ama aklım hep bebegımde sımdı

kızlar benim yazdıklarıml sanırım yanlıs anladınız
ben normal ne ala olabilirsen diyorum demek istedigim doktorlar konunun uzmanı eger art niyetli degilse
doktorun sözlerine kulak vermeli normal ne guzel ama uygun degilsin deyip 20 saat sancıyı yiyip hali kalmayınca mecbur sezeryan olan cok arkadasım var diretmenin anlamı yok diyorum.
Aileme de bunu anlatmaya calısıom hayırlısı diorum normal yapmayı istiyorum en basından beri hemde ama insan herseye hazırlanmalı, ne bilim eskiden buyukler derdi bunu kucuklere simdi biz dioz tamam anne tamam normalde eger ters bişi olmazsa :)

canım sen durumuna göre davrancan o zamanlar çok sıkıntı çekmişler bizim hertürlü imkanımız var allah korusun ani bişeyde hemen sezeryan oluyo kordon felan dolansa ama o zamanlar bebek allah a emanetmiş baksana eşin 5 kilo dogmuş .. şimdi nerde o kiloda dogum yapmak :ecrin_bebek:
ayrıca kardeşinde hayırlı tezkereler alsın inş bu aralar askerlik söylentisi var belki erken gelebilir bide o haberi bekliyom bende eşimi askere göndercem aralıkta:gitme:
benim hamilelik sırasında farkedildi o yüzden önceden önlem alınamadı hayırlısı

canım sıkma canını inş rabbim saglıkla kucakalamanı nasip eder benim tüp bebek yapıcaktık önlem için önceden bakılmıştı

yok canım kardeşim 6 ay cıktı kısa dönem simdiden sonra ancak uzar
inş. hemen koymazlar yururlge yoksa bu cocugun makus talihine ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…