gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuorummm
hayırlı olsun canım cok gecmiş olsun sana.herkeste farklı etki yapıyo işte.seninle benim aramda 2 gün vardı.sen aldın kucagına bebeğini ne güzel.allah acılarınada acil şifalar versin inş.kızlar ben dogurduumm ama cok acılarım varrrr epıduralı onermıyom cektıgım basagrısı tarıfı yokkk
uykusuz gecelerr nasıl dayancaz bakalım raabbim kolaylığını verir elbet bebek olunca
Dün gece uykusuzluk nedir ilk defa yaşadım:gitme: kendi kendime nazar değdirdim sanırım birönceki akşam çok uyumuştum.Ama dün aksam 5 sat sabaha kadar yatakta döndüm grip oldumhçbrşeyi yoktu akşam hapşırıkla başladı..Allahımmm bu hamilelilğimde 4 .grip oluşummm.antibiyotik içtim sabah 1 tane daha önceden vermişti dr ne yapım ilerlemesin diye içim dedim bal,limon,meyve ile inşallah geçirebilirimm :'( doğumada az kaldı sezeryana böyle hastamı gircem benmafoldumben mafoldumben başımda ağrıyorrr ((( eşime dr aratırım belkiii...son aylaer insallahh bebegımı etkılemez
hayırlı olsun canım. sağsalim kuvuş meleğine inş.kızlaar bızım dogum tarıhı 13ekıme cekıldı ayyyy 3 gun kaldıııı yaaaaaaaaaa
gunaydın guzeller
dun gece 1 saat uyudum uyumadım bebek uyutmadı
yeni hayat böle bişi düşünün
gunaydın guzeller
dun gece 1 saat uyudum uyumadım bebek uyutmadı
yeni hayat böle bişi düşünün
hayırlı olsun canım. sağsalim kuvuş meleğine inş.
günaydın cnm. gazı falan mı var neden uyutmadı??
ben bölede geceleri uyuyamıyorummm.
ama eminim bebiş doğduktan sonra uyumak isticem bu sefer pıtırcığım izin vermicek. napalım onlar iyi olsundaaa...
canım sanada hayırlı olsun çok tatlı bebeğin.allah hayırlı uzun ömürler versin yavruna..sen uyumazken eşin napıyo.o uyuyomu.merak ediyorum eşim nasıl davranacak geceleri...
yok canım nedne oldugunu zerre anlamadım. Herseyine baktım. dunde doktordan gelmesek hasta dicem ama yok.
Gece 12 de altını pisledi sevindim degişir emzirir yatırırım diye anacım altını temizledim gözleri görsen faltası bir emişi var hoppppp diye yapısıo bir emio bir cıkarıo oynuo resmen nese 1 saat öle oyalandık sonra gazını cıkardım uyku yok nese emziriiim uyur dedim bu defa agzına almıo aglıoooo nese gezdirdim ettim tekrar altına baktım yatırdım uyuttum bir ara 2 dk kalmadı ıngaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyy tekrar kalk emzir gaz cıkar falan filan sabah ezanı okundu ben öldüm Allahtan kayınvalide aldı bir ara 1 saat uyumusum. sıpa kucakta uyumak istio yaaaaa
gunduzde simdiki gibi bi uyuyo ohhhhhhhhhhh kakada yapsa cıt yok pes yani demekki bebeginde gecesi gündüzü var ama bizimki karısmıs durumda
gece bende hiç uyuyamadım her tarafım agrıyordu :sinifsinif:
bi ara 10 dk arayla sancım oldu kasılmalarım da sonra geçti simdi yine tık yok
aperpil sana bişe sorucam.
ya ben dünden eri normal doğumdan korkmaya başladım. yumurta şeye gelincekaydirigubbakcemile3
sezeryan çok mu zor. ağrın çok oldu mu? anestezi geçince çok mu acı çekiosun???
gunaydın bal surat gece yatamadınmı gecmıs olsun ısallah grıbınıde hmn atlatrsın ısallah
lara 2 gundur yok doğum mu yaptı acabaa.s.
geçmiş olsun balsurat.dinlen iyice meyve ye bol bol.bide sıcak ballı limonlu su da ii geliyo.burdada hava cok sıguk bende hasta olmaktan korkuyorum...
selammmm.......
doğuma gidenlere; sağsalim kavuşun inşallah bebişinize,
hasta olanlara ; geçmiş olsun,
gece uyuyamayanlara; gerçekten çok sinir bozucu. bende dün çok ağladığım için gözlerimin yanmasından ve baş ağrısından uyuyamadım...
hala doğuramayanlara; kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım esim cok merhametlidir masallah kıyamaz yardım eder ama bende kıyamam ona. Cok zorlanırsam sölerim onun dısında kalkar zaten ama kaldırmam yat derim. İşe gidio kıyamıom. İlk kez dun gece duramadı artık gitti salonda yattı. iyide etti yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?