2010 Ekim Anneleri

gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuorummm

günaydın allah sag salım kucagına almayı nasıb eder işallah..allaha emanet ol
darısı bızım basımıza işallah.kaydirigubbakcemile2:teytey:a.s.

gunaydın bal surat gece yatamadınmı gecmıs olsun ısallah grıbınıde hmn atlatrsın ısallah
lara 2 gundur yok doğum mu yaptı acaba a.s.

bgnde doğuramadım bakalım bızım kız gelıcekmı:)2 gun önceye kadar hep sancım vardı ama sımdı hıc sancı yok bakalım ne olucak arkadsar bn sımdı cıkıyom daha snra gelcem kndınıze dıkkat edın:teytey:

selam kızlarr.nasılsınızz.........

kızlar ben dogurduumm ama cok acılarım varrrr epıduralı onermıyom cektıgım basagrısı tarıfı yokkk
hayırlı olsun canım cok gecmiş olsun sana.herkeste farklı etki yapıyo işte.seninle benim aramda 2 gün vardı.sen aldın kucagına bebeğini ne güzel.allah acılarınada acil şifalar versin inş.

uykusuz gecelerr nasıl dayancaz bakalım raabbim kolaylığını verir elbet bebek olunca

bünye alısıyosur ya.annelik duygusuyla uyku filan düşünmez insan heralde...

geçmiş olsun balsurat.dinlen iyice meyve ye bol bol.bide sıcak ballı limonlu su da ii geliyo.burdada hava cok sıguk bende hasta olmaktan korkuyorum...

selammmm.......
doğuma gidenlere; sağsalim kavuşun inşallah bebişinize,
hasta olanlara ; geçmiş olsun,
gece uyuyamayanlara; gerçekten çok sinir bozucu. bende dün çok ağladığım için gözlerimin yanmasından ve baş ağrısından uyuyamadım...
hala doğuramayanlara; kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlaar bızım dogum tarıhı 13ekıme cekıldı ayyyy 3 gun kaldıııı yaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlaar bızım dogum tarıhı 13ekıme cekıldı ayyyy 3 gun kaldıııı yaaaaaaaaaa
hayırlı olsun canım. sağsalim kuvuş meleğine inş.

gunaydın guzeller
dun gece 1 saat uyudum uyumadım bebek uyutmadı
yeni hayat böle bişi düşünün

günaydın cnm. gazı falan mı var neden uyutmadı??
ben bölede geceleri uyuyamıyorummm.
ama eminim bebiş doğduktan sonra uyumak isticem bu sefer pıtırcığım izin vermicek. napalım onlar iyi olsundaaa...

aperpil sana bişe sorucam.
ya ben dünden eri normal doğumdan korkmaya başladım. yumurta şeye gelincekaydirigubbakcemile3
sezeryan çok mu zor. ağrın çok oldu mu? anestezi geçince çok mu acı çekiosun???

gunaydın guzeller
dun gece 1 saat uyudum uyumadım bebek uyutmadı
yeni hayat böle bişi düşünün

canım sanada hayırlı olsun çok tatlı bebeğin.allah hayırlı uzun ömürler versin yavruna..sen uyumazken eşin napıyo.o uyuyomu.merak ediyorum eşim nasıl davranacak geceleri...

yok canım nedne oldugunu zerre anlamadım. Herseyine baktım. dunde doktordan gelmesek hasta dicem ama yok.
Gece 12 de altını pisledi sevindim degişir emzirir yatırırım diye anacım altını temizledim gözleri görsen faltası bir emişi var hoppppp diye yapısıo bir emio bir cıkarıo oynuo resmen nese 1 saat öle oyalandık sonra gazını cıkardım uyku yok nese emziriiim uyur dedim bu defa agzına almıo aglıoooo nese gezdirdim ettim tekrar altına baktım yatırdım uyuttum bir ara 2 dk kalmadı ıngaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyy tekrar kalk emzir gaz cıkar falan filan sabah ezanı okundu ben öldüm Allahtan kayınvalide aldı bir ara 1 saat uyumusum. sıpa kucakta uyumak istio yaaaaa

gunduzde simdiki gibi bi uyuyo ohhhhhhhhhhh kakada yapsa cıt yok pes yani demekki bebeginde gecesi gündüzü var ama bizimki karısmıs durumda

canım sanada hayırlı olsun çok tatlı bebeğin.allah hayırlı uzun ömürler versin yavruna..sen uyumazken eşin napıyo.o uyuyomu.merak ediyorum eşim nasıl davranacak geceleri...

canım esim cok merhametlidir masallah kıyamaz yardım eder ama bende kıyamam ona. Cok zorlanırsam sölerim onun dısında kalkar zaten ama kaldırmam yat derim. İşe gidio kıyamıom. İlk kez dun gece duramadı artık gitti salonda yattı. iyide etti yazık

gece bende hiç uyuyamadım her tarafım agrıyordu :sinifsinif:
bi ara 10 dk arayla sancım oldu kasılmalarım da sonra geçti simdi yine tık yok

ayy anlattıkların bana hiç kötü gelmio biliomusun??? hele bebişinin resmini gördükten sonra... çok tatlı maşallahh canımmm benimmm. kıyamam ben onaa sırnaşık şey
bende istiom biran önce kollarıma almak için ama doğumdan korkmaya başladımmmeyvahedigeldismile

ya ben dünden eri normal doğumdan korkmaya başladım. yumurta şeye gelince
sezeryan çok mu zor. ağrın çok oldu mu? anestezi geçince çok mu acı çekiosun??? diye sormuştum ama arada kaldı sanırım...

gece bende hiç uyuyamadım her tarafım agrıyordu :sinifsinif:
bi ara 10 dk arayla sancım oldu kasılmalarım da sonra geçti simdi yine tık yok

offffff yaaaa doğuramıcaz sanırımmmm :S zaten ben korkuorummmmmmm keşke dışarı ışınlansalar kafamçokkarıştı

ya ben dünden eri normal doğumdan korkmaya başladım. yumurta şeye gelincekaydirigubbakcemile3
sezeryan çok mu zor. ağrın çok oldu mu? anestezi geçince çok mu acı çekiosun???

dileekkkkk burdayım

yok canım ben normalden daha cok tırsıyordum sezeryan diyince sevindim bile denebilir. Bir kere dogumdan zevk alıodun :) acı yok bebegi bekliosun cıkısta uyusturuluosun agrı gecene kadar yaklasık 2-3 gun. benim hala dikiş yerim uyusuk ne yapıolarsa o kısmı dokununca hissetmiosun. Epiduralin etkisi olabilir.
Ben bas agrısı falan hiç bişi yasamadım. Kesik yerlerim sadece bir ara merdiven indim 4 kat yanık gibi agrıdı. Birde ilk günler gece yatıp kalkarken agrı yasıodum hafif bebek emzirirken karın bölgem zorlanıodu ama onlara agrı bile denemz ki benim canım tatlıdır.

Ha ilk 2 gun gaz sancısı en cok zorlandıgım kısım oda gazı atınca puffffff bişi kalmıo sezaryen kolay yaaaaaa normal zor anacım ama zor diye vazgecme normal her zaman tercihimdir.

gunaydın bal surat gece yatamadınmı gecmıs olsun ısallah grıbınıde hmn atlatrsın ısallah
lara 2 gundur yok doğum mu yaptı acaba a.s.

geçmiş olsun balsurat.dinlen iyice meyve ye bol bol.bide sıcak ballı limonlu su da ii geliyo.burdada hava cok sıguk bende hasta olmaktan korkuyorum...

sağolasınız kızlar :2:

valla zorlu geceler bizi bekliyo desene...yavru naapsın o da dünyaya adapte olmaya calısıyo.1 ay filan zor gecer deniyo ya.allah yardımcımız olsun cümlemizin.annelerin kıymetini daha cok anlamamız lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…