2010 Ekim Anneleri

haa kötü derken zor anlamında :) yanlış anlaşılmasın

bakalım bizim sonumuz ne olacak. :sinifsinif:
ay sizler ne güzel kurtuldunuz ben de bi doğursaydım hayırlısıyla.

teşekkür ederim canm cevapladığın için. zaten dün eşime kızgındım ben izmire annemlerin yanına gidip sezeryan olucam dedim öle bi bakışı vardı ki lmaz:
benm dün akıntı problemim olmuştu dr.gittim dr elledi parmakladı plastik huni gibi bişe soktu. batticonla yıkayım mikrop kapmış dedi bi şeyimi keselemediği kaldı :kedi: acıdı ee bu kadar uzun süre uğraşırsa bende kastım kendimi tabi.. tahriş oldu iyice. bide fitil verdi vajinal yoldan alıcan die :S akşam koymam lazım kendimi o kadar kastım ki bi fitil bile koyamadımmm. artık eşim tamam sakin ol bak hemencik geçcek falan die die o koydu artık. çok utanç verici tabi ben salya sümük ağlıommm :S neyse diyeceğim o ki bukadarcık şeyde bile dünyanın en mutsuz insanı olabiliosam nasıl normal doğurcam bilemedim. akşam ağlayıp durdum. zaten eşimi boğasım vardı sinir etmişti beni...
neyse sadete geleyim ;epidural normal olursa doğururum yoksa doğurmam tutarım bak dedim eyvahedigeldismile

kafamçokkarıştı hihoyyyt gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 delikafadulden lülülülülülü gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

sonunda kafayı yedim :lepi:

bakalım bizim sonumuz ne olacak. :sinifsinif:
ay sizler ne güzel kurtuldunuz ben de bi doğursaydım hayırlısıyla.
bende deme yaaa bizde bizde deeeeee :S bak bizde buradyız daha...
aperpilcim tamam cnm bebişine bak senn :)

ecrin yok acaba doğuma mı gitti :)

hakkaten bu saate kesin bişiler yazardı....

zemuszemushihoyyytalkisalkisalkis
kafamçokkarıştı hihoyyyt gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 delikafadulden lülülülülülü gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

sonunda kafayı yedim :lepi:

ohaoldumsmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemilesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2alsanaalsanasmilehihoyyyt:içelim::mymeka:Çok üzgünüm çoookdelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

valla zorlu geceler bizi bekliyo desene...yavru naapsın o da dünyaya adapte olmaya calısıyo.1 ay filan zor gecer deniyo ya.allah yardımcımız olsun cümlemizin.annelerin kıymetini daha cok anlamamız lazım...

Banada annem tam tersi 40 tan sonra zaten netteede yazıyor 6 haftadan sonra gaz şikayetleri başlıyormuş..:)anlaşlan ilk 4 ay uyku yok bize...insann bünyesi psikojisi acayip olur .allah yardımcımız olur ne yapalım sayılı gün çabuk geçer..

KIZLAR NAR SUYUNU DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ :))NEVYAS DENİYCEKTİ DİYE HATIRLIYORUM...HURMA KOYUCAM CANTAYA BİRDE NAR TANESİMİ KOYSAM ACABA BİŞİ OLURMUKİ YAA:)) YA İŞE YARARSA SIFIR GAZ SÜPER OLURR

bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))))))))

uyuyomu acaba ? dün yürüşe cıkıyordu en son ondan sonrada görmedim hiç. ay inş doğurmuştur :))))))) bizden bişi olca yok bari o açsın onumuzu eheh

kızlar ecrının bugun kontrolu vardı dun kasılmalarıda vardı :teytey:işallah hayırlısyla doğum yapmışdır.

günaydın kızlar.baş ağrısı ve geniz akıntısından delirmek üzereyim ve hala doğuramadım.sadece çatım deli gb ağrıyo hareket ettikçe o da bi işe yaramıyo.

kızlar ecrının bugun kontrolu vardı dun kasılmalarıda vardı :teytey:işallah hayırlısyla doğum yapmışdır.
amin inşallahh :Saruboceq: sempatiksalakcinni
günaydın kızlar.baş ağrısı ve geniz akıntısından delirmek üzereyim ve hala doğuramadım.sadece çatım deli gb ağrıyo hareket ettikçe o da bi işe yaramıyo.

dudum vakti zamanı gelince doğucak hayırlısıyla gelicek inşallahh..
herkez doğurmak için sabırsızlanıyorr..

Bende keşke biraz daha karnımda dursun istiyorum :)çünkü böyle rahatız bebişlerle doğumdan sonrası asıl hamilik 9 ay hiçbirşey dicez:)

senin daha vaktin var zaten canım benim.biz son haftanın içindeyiz.artık gittikçe ağırlaşıyoruz havalar soğudu sürekli hasta oluyorum bi de ben kronik faranjit ve sinüzitim var.ee doğum streside üstüne gelince del, gb oluyorummm

ben denemeyi düşündüm bi ara sonuçta narın hepsini yedirmicen. bitanesini ağzına sıkıvercen. ama sonra hurma zemzem maşallah çocuğun yemek menüsü çıktı gibi geldi:roflol:
bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))))))))

uyuyomu acaba ? dün yürüşe cıkıyordu en son ondan sonrada görmedim hiç. ay inş doğurmuştur :))))))) bizden bişi olca yok bari o açsın onumuzu eheh
:roflol:
kaydirigubbakcemile3 a.s. az gidiyorum gelirim yine :))
güle güle :ecrin_bebek: yine bekleriz yalnız bırakma bizi :roflol:

aynen canım hele yataktan wcye kalkmak işkence çok acıyo ama hala tık yok.:çok üzgünüm::1no2:

bizde doğuramadık daha gecmiş olsun bu bas agrısı herkesde var galıba son haftalarda cok sıddetlı olabılıyor...bal suratında bası cok agrıyodu.aman dıkkat edın hasta olmayın kızlar ...bnde bgn yorulana kadar yurucem sonra gelırım iş yaparım sonra gene iş yaparım iyice otur otr doğuramıcam :)kaydirigubbakcemile2:teytey:

dilek bende sürekli wcdeyim bi de deli gb gaz oluyo.allahım sabır versin ama artık gelsin diyorum.yüzümün gözümün şişliğide cabası tabi.hemen diyete başlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…