ayy anlattıkların bana hiç kötü gelmio biliomusun??? hele bebişinin resmini gördükten sonra... çok tatlı maşallahh canımmm benimmm. kıyamam ben onaa sırnaşık şey
bende istiom biran önce kollarıma almak için ama doğumdan korkmaya başladımmmeyvahedigeldismile
dileekkkkk burdayım
yok canım ben normalden daha cok tırsıyordum sezeryan diyince sevindim bile denebilir. Bir kere dogumdan zevk alıodun :) acı yok bebegi bekliosun cıkısta uyusturuluosun agrı gecene kadar yaklasık 2-3 gun. benim hala dikiş yerim uyusuk ne yapıolarsa o kısmı dokununca hissetmiosun. Epiduralin etkisi olabilir.
Ben bas agrısı falan hiç bişi yasamadım. Kesik yerlerim sadece bir ara merdiven indim 4 kat yanık gibi agrıdı. Birde ilk günler gece yatıp kalkarken agrı yasıodum hafif bebek emzirirken karın bölgem zorlanıodu ama onlara agrı bile denemz ki benim canım tatlıdır.
Ha ilk 2 gun gaz sancısı en cok zorlandıgım kısım oda gazı atınca puffffff bişi kalmıo sezaryen kolay yaaaaaa normal zor anacım ama zor diye vazgecme normal her zaman tercihimdir.
bende deme yaaa bizde bizde deeeeee :Sbakalım bizim sonumuz ne olacak. :sinifsinif:
ay sizler ne güzel kurtuldunuz ben de bi doğursaydım hayırlısıyla.
aperpilcim tamam cnm bebişine bak senn :)
ecrin yok acaba doğuma mı gitti :)
kafamçokkarıştı hihoyyyt gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 delikafadulden lülülülülülü gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
sonunda kafayı yedim :lepi:
valla zorlu geceler bizi bekliyo desene...yavru naapsın o da dünyaya adapte olmaya calısıyo.1 ay filan zor gecer deniyo ya.allah yardımcımız olsun cümlemizin.annelerin kıymetini daha cok anlamamız lazım...
amin inşallahh :Saruboceq: sempatiksalakcinnikızlar ecrının bugun kontrolu vardı dun kasılmalarıda vardı:teytey:işallah hayırlısyla doğum yapmışdır.
günaydın kızlar.baş ağrısı ve geniz akıntısından delirmek üzereyim ve hala doğuramadım.sadece çatım deli gb ağrıyo hareket ettikçe o da bi işe yaramıyo.
amin inşallahh :Saruboceq: sempatiksalakcinni
dudum vakti zamanı gelince doğucak hayırlısıyla gelicek inşallahh..
herkez doğurmak için sabırsızlanıyorr..
Bende keşke biraz daha karnımda dursun istiyorum :)çünkü böyle rahatız bebişlerle doğumdan sonrası asıl hamilik 9 ay hiçbirşey dicez:)
ben denemeyi düşündüm bi ara sonuçta narın hepsini yedirmicen. bitanesini ağzına sıkıvercen. ama sonra hurma zemzem maşallah çocuğun yemek menüsü çıktı gibi geldi:roflol:Banada annem tam tersi 40 tan sonra zaten netteede yazıyor 6 haftadan sonra gaz şikayetleri başlıyormuş..:)anlaşlan ilk 4 ay uyku yok bize...insann bünyesi psikojisi acayip olur .allah yardımcımız olur ne yapalım sayılı gün çabuk geçer..
KIZLAR NAR SUYUNU DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ :))NEVYAS DENİYCEKTİ DİYE HATIRLIYORUM...HURMA KOYUCAM CANTAYA BİRDE NAR TANESİMİ KOYSAM ACABA BİŞİ OLURMUKİ YAA:)) YA İŞE YARARSA SIFIR GAZ SÜPER OLURR
:roflol:bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))))))))
uyuyomu acaba ? dün yürüşe cıkıyordu en son ondan sonrada görmedim hiç. ay inş doğurmuştur :))))))) bizden bişi olca yok bari o açsın onumuzu eheh
güle güle :ecrin_bebek: yine bekleriz yalnız bırakma bizi :roflol:kaydirigubbakcemile3 a.s. az gidiyorum gelirim yine :))
günaydın kızlar.baş ağrısı ve geniz akıntısından delirmek üzereyim ve hala doğuramadım.sadece çatım deli gb ağrıyo hareket ettikçe o da bi işe yaramıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?