bizde doğuramadık daha gecmiş olsun bu bas agrısı herkesde var galıba son haftalarda cok sıddetlı olabılıyor...bal suratında bası cok agrıyodu.aman dıkkat edın hasta olmayın kızlar ...bnde bgn yorulana kadar yurucem sonra gelırım iş yaparım sonra gene iş yaparım iyice otur otr doğuramıcam :)kaydirigubbakcemile2:teytey:
senin daha vaktin var zaten canım benim.biz son haftanın içindeyiz.artık gittikçe ağırlaşıyoruz havalar soğudu sürekli hasta oluyorum bi de ben kronik faranjit ve sinüzitim var.ee doğum streside üstüne gelince del, gb oluyorummm
Bendede faranjit var canım4 kez tekrarlıyor 10 gün sürüyor geçmek bilmiyor..allah yardımcımız olsun az daha dayan son haftadasın inşallah bir an önce gelir bebegınde kuş gibi hafiflersin ..annem öyle söylüyor doğurunca hafiflicksin
ben denemeyi düşündüm bi ara sonuçta narın hepsini yedirmicen. bitanesini ağzına sıkıvercen. ama sonra hurma zemzem maşallah çocuğun yemek menüsü çıktı gibi geldi:roflol:
:roflol:
QUOTE]
drlar duysa gülerler valla :) doktoruma sorucaktım unuttum yaaa :) haftaya aklıma gelirse sorucam ne diyor bu kadın derkaydirigubbakcemile3 benim dr anne karnında anladıııo gazlı olcagını yavrumun içerleri baloncuk baloncuk usg görünüyor kaç aydır :sinifsinif:
ben denemeyi düşündüm bi ara sonuçta narın hepsini yedirmicen. bitanesini ağzına sıkıvercen. ama sonra hurma zemzem maşallah çocuğun yemek menüsü çıktı gibi geldi:roflol:
:roflol:
QUOTE]
drlar duysa gülerler valla :) doktoruma sorucaktım unuttum yaaa :) haftaya aklıma gelirse sorucam ne diyor bu kadın derkaydirigubbakcemile3 benim dr anne karnında anlıyo gazlı olcagını yavrumun içerleri baloncuk baloncuk usg görünüyor kaç aydır :sinifsinif:
ayyy zor olur be gaz sancısı bebeğe.allah yardım etsin
yüzün gözün şişmiii??? tansiyonunu ölçüomusun??? umarım yüzün gözün şişcek kadar kilo almamışsındır :S ben 12yle tamamlarım diodum ama 15i bulcak sanırım bu çocuğun doğmaya niyeti yok çünkü :Sdilek bende sürekli wcdeyim bi de deli gb gaz oluyo.allahım sabır versin ama artık gelsin diyorum.yüzümün gözümün şişliğide cabası tabi.hemen diyete başlamak istiyorum.
ben çok uzun zamandır çekiyorum.çok şiddetlenmemişti ama bugün hatrı sayılır bi ağrı var.geniz akıntısı tabi mide yanması.kendimi ii hissetmiyorum hiç
selam kızlar benim dogum günü degişti 21 ekimden 14 ekime çekti drum o tarihe çok geç kalırız diyo ara ara sancım geliyo çünkü bikaç gündür giremiyodum pc bozuldu çünkü arkadaşın pcden girdim şimdide haber vereyim dedim görüşmek üzre çok öptüm iyi geceler
slm kızlar
nasılsınız
biizm sarılığıımız bugün gittiğimizde düşmüştü birazcık çok mutluyum inş böyle düşer salı gene gitcez bakalım
selam kızlar gırmeye çok vaktım olmuyo nete...kızımı 3o.09.2010 da kucagıma aldım şükürler olsun..bugun de göbegi düştü ikimide gayet iyiyiz artk ama sezeryan çok zormuş bunu anlamış oldum..bu arada kızım 3.900 56 santım dogdu..
Emmesinde hiç problem yaşamadım şükür dogumdan önce humana stıll kullandım çok faydalı tavsıye ederım gerçekten şimdi kaçıyorum kızım aglıyor çünkü.....
gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuorummm
günaydın kızlar bende uzun suredır gıremedım
spinal sezeryan oldum tavsıye edrım bebegımı hemen emzırdım veee ılk ben gördum o mutluluk bambaska..humana stıll bende önerıyorum gaz problemı olmuo en azından..sımdılık maasallh oğlum sakın bir bebek gıbı görunuyor ınsallah öyle devam eder......
kızlar ben dogurduumm ama cok acılarım varrrr epıduralı onermıyom cektıgım basagrısı tarıfı yokkk
gece bende hiç uyuyamadım her tarafım agrıyordu :sinifsinif:
bi ara 10 dk arayla sancım oldu kasılmalarım da sonra geçti simdi yine tık yok
kafamçokkarıştı hihoyyyt gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 delikafadulden lülülülülülü gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
sonunda kafayı yedim :lepi:
zemuszemushihoyyytalkisalkisalkis
ohaoldumsmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemilesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2alsanaalsanasmilehihoyyyt:içelim::mymeka:Çok üzgünüm çoook delikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Banada annem tam tersi 40 tan sonra zaten netteede yazıyor 6 haftadan sonra gaz şikayetleri başlıyormuş..:)anlaşlan ilk 4 ay uyku yok bize...insann bünyesi psikojisi acayip olur .allah yardımcımız olur ne yapalım sayılı gün çabuk geçer..
KIZLAR NAR SUYUNU DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ :))NEVYAS DENİYCEKTİ DİYE HATIRLIYORUM...HURMA KOYUCAM CANTAYA BİRDE NAR TANESİMİ KOYSAM ACABA BİŞİ OLURMUKİ YAA:)) YA İŞE YARARSA SIFIR GAZ SÜPER OLURR
yüzün gözün şişmiii??? tansiyonunu ölçüomusun??? umarım yüzün gözün şişcek kadar kilo almamışsındır :S ben 12yle tamamlarım diodum ama 15i bulcak sanırım bu çocuğun doğmaya niyeti yok çünkü :S
bendede gaz sancısı oluodu ama şükür iyiyim bu aralar. bu demir hapı beni ishal gibi yapıo yani hergün mutlaka sulu yapıyorum:kedi: çok mide bulandırıcı konuştum ama :S
allaha şükür ilk aylardaki mide bulantım dışınnda mideyle ilgili bi problemim olmadı ki aslında bende gastrit vardı hamilelikten önce hiç bişi yiyemiodum. hamilelik yaradı sanırım kolada içiyorum baharatta yiyorum mandalina limon ohhhhtabi abartmamak şartıyla :içelim:
slm kızlar..
kolayca dogururda saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inş..
ama dogumdan sonra hemen diyet falan düsünmeyin, insan sütüm olsun diye yedikce yiyoo :))
ah ah amin canım inş.yoruluyorum artık.bide kış geldi resmen benim hiç kışlık hamileliğim yok.başlarda noral kıyafetler oluyo die almamıştım.şimdi eşimin kazaklarını giyiyorum yaaa
Bende eşimin eşofmanını giyiyorum hiçbirşeyim olmadıgı için insan sinir oluyor çok iyi anlıyorum senii..kışlıklarımı çıkardım bakıyorum dogumdan sonra insallhh kazak .badiler insllhh olur..altlıklar olması imkansızda 28 beden kota aylar sonra girebilirim anca oda inşallahh...
kaç kilo aldın sen canım ? ben 17 kilo aldımm.. dr tarttıktan sonra kaç kilo dedi toplamda söyledimm hadi yaa diyo adam inananamdı ..çünkü aldııgım kilo öyle abartıda görünmüyor ..dr boyun uzun zayıftın o yüzden deformasyon olmadı diyor :) ama sonuçta aldım o kilolarıı. ömrümde ilk defa bu kadr kilom oldu :)) göbegim içe göçük tahta gibiydim yediğim yemek nereye gidiyor derlerdi:=) ama veririm kiloları dogumdan sonra duruşluk olmuycak anamız ağlıcak valla :))))
kkdan arkadaşım 25 kilo almıştıı şimdi iskelet gibi zayıf haline döndü
allahtan ayak numaram büyümedi :)) büyüseydi yanmıştım zaten 40 no giyiyordum.41-42 nerden bulurdum
aman tansiyonun olmasında napalım doğumdan sonra veririz inşallah. demekki vücudun suyu çok tutuyo sempatiksalakcinniyani 14-15 kilo arası aldım.az değil ama tansiyonum yok.hergün ölçüyorum.ayaklarım bile 36 numaradan 39 a çıktı(bazen o bile sıkıyo)
amannn yok istemem ben bu kiloyla bunalıma giriyorummmmm
slm kızlar..
kolayca dogururda saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inş..
ama dogumdan sonra hemen diyet falan düsünmeyin, insan sütüm olsun diye yedikce yiyoo :))
aman tansiyonun olmasında napalım doğumdan sonra veririz inşallah. demekki vücudun suyu çok tutuyo sempatiksalakcinni
hiçö sorma perşembe akşamı kınaya gittim ordaki kızları görrüünce sandelyede büzüştüm kaldım :S hergören hamilelik yakışmış dio ama ne dicekler başka yakışmamış mı dicekler :S yok yok zaten ocakta geri işe başlıcam eski kıyaetlerime girmem lazım yoksa o kadar şeyi yeniden alamammm :S :S şöyle giyinip süslenip salınmak istiorumm . kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediom iyi mi??? ama pıtırcığım için herşeye değer. daha doğmadan koklamadan sarılmadan bu kadar seviosak doğunca nolacak bilemiyorum...
ALLAHIM SAĞSALİM ALALIM YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA İNŞALLAH :Saruboceq:
ya yedikce yesende uykusuz kalıyosun uykusuz kalınca kilo veriliyo zaten emzirirkinde veriririz kaydirigubbakcemile3 kendimizi böyle teselli edelimkaydirigubbakcemile3
kızlar dogumdan sonra o kadar cok terliyosunuzki, şişlikler falan terledikce azalıyo..
saclarım hic kurumuyo benim, sürekli banyo yapmış gibi ıslak..
kiloları hiic merak etmeyin, dogumda en az 7-8 kilo gidiyo zaten hafifliyoosunuz, geriside zamanla verilir artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?