2010 Ekim Anneleri

ben çok uzun zamandır çekiyorum.çok şiddetlenmemişti ama bugün hatrı sayılır bi ağrı var.geniz akıntısı tabi mide yanması.kendimi ii hissetmiyorum hiç

Bendede faranjit var canım 4 kez tekrarlıyor 10 gün sürüyor geçmek bilmiyor..allah yardımcımız olsun az daha dayan son haftadasın inşallah bir an önce gelir bebegınde kuş gibi hafiflersin ..annem öyle söylüyor doğurunca hafiflicksin

ah ah amin canım inş.yoruluyorum artık.bide kış geldi resmen benim hiç kışlık hamileliğim yok.başlarda noral kıyafetler oluyo die almamıştım.şimdi eşimin kazaklarını giyiyorum yaaa

Son düzenleme:

dilek bende sürekli wcdeyim bi de deli gb gaz oluyo.allahım sabır versin ama artık gelsin diyorum.yüzümün gözümün şişliğide cabası tabi.hemen diyete başlamak istiyorum.
yüzün gözün şişmiii??? tansiyonunu ölçüomusun??? umarım yüzün gözün şişcek kadar kilo almamışsındır :S ben 12yle tamamlarım diodum ama 15i bulcak sanırım bu çocuğun doğmaya niyeti yok çünkü :S
ben çok uzun zamandır çekiyorum.çok şiddetlenmemişti ama bugün hatrı sayılır bi ağrı var.geniz akıntısı tabi mide yanması.kendimi ii hissetmiyorum hiç

bendede gaz sancısı oluodu ama şükür iyiyim bu aralar. bu demir hapı beni ishal gibi yapıo yani hergün mutlaka sulu yapıyorum:kedi: çok mide bulandırıcı konuştum ama :S
allaha şükür ilk aylardaki mide bulantım dışınnda mideyle ilgili bi problemim olmadı ki aslında bende gastrit vardı hamilelikten önce hiç bişi yiyemiodum. hamilelik yaradı sanırım kolada içiyorum baharatta yiyorum mandalina limon ohhhh tabi abartmamak şartıyla :içelim:

hadi gözün aydın az kaldı kuzuna kavuşmana

slm kızlar
nasılsınız
biizm sarılığıımız bugün gittiğimizde düşmüştü birazcık çok mutluyum inş böyle düşer salı gene gitcez bakalım

çok şükür canım inşallah dahada düşer

maşallah kuzuya 41 kere boyuda uzun benim oğluşta 15 gün önce 52 cm di bakalım nasıl bişi çıkcak.

gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuorummm

dualarımız seninle canım.

gözün aydın canım maşallah ege beye

kızlar ben dogurduumm ama cok acılarım varrrr epıduralı onermıyom cektıgım basagrısı tarıfı yokkk

hay allah herkeste farklı etki ediyor demekki canım.

gece bende hiç uyuyamadım her tarafım agrıyordu :sinifsinif:
bi ara 10 dk arayla sancım oldu kasılmalarım da sonra geçti simdi yine tık yok

benimde oldu ama şimdi tık yok. zaten herkes benden ümidi kesti annemler bodruma düğüne gidiyo. kocişte arklarıyla çıktı. dedim doğurursam kimse yok doğurmassın sen diyolar. dedim oğlum gelde hepsi yarı yoldan apar topar dönsünler. allahtan dayım gelip alcak birazdan yengeme gitçem.

kafamçokkarıştı hihoyyyt gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 delikafadulden lülülülülülü gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

sonunda kafayı yedim :lepi:

puhahaha sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnilülülülülülülülülülülülülülülülülülü

aha buda yemiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben nar alcam yanıma vermeyi düşünüyorum canım.

slm kızlar..

kolayca dogururda saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inş..
ama dogumdan sonra hemen diyet falan düsünmeyin, insan sütüm olsun diye yedikce yiyoo :))

yani 14-15 kilo arası aldım.az değil ama tansiyonum yok.hergün ölçüyorum.ayaklarım bile 36 numaradan 39 a çıktı(bazen o bile sıkıyo)

ah ah amin canım inş.yoruluyorum artık.bide kış geldi resmen benim hiç kışlık hamileliğim yok.başlarda noral kıyafetler oluyo die almamıştım.şimdi eşimin kazaklarını giyiyorum yaaa

Bende eşimin eşofmanını giyiyorum hiçbirşeyim olmadıgı için insan sinir oluyor çok iyi anlıyorum senii..kışlıklarımı çıkardım bakıyorum dogumdan sonra insallhh kazak .badiler insllhh olur..altlıklar olması imkansızda 28 beden kota aylar sonra girebilirim anca oda inşallahh...

kaç kilo aldın sen canım ? ben 17 kilo aldımm.. dr tarttıktan sonra kaç kilo dedi toplamda söyledimm hadi yaa diyo adam inananamdı ..çünkü aldııgım kilo öyle abartıda görünmüyor ..dr boyun uzun zayıftın o yüzden deformasyon olmadı diyor :) ama sonuçta aldım o kilolarıı. ömrümde ilk defa bu kadr kilom oldu :)) göbegim içe göçük tahta gibiydim yediğim yemek nereye gidiyor derlerdi:=) ama veririm kiloları dogumdan sonra duruşluk olmuycak anamız ağlıcak valla :))))
kkdan arkadaşım 25 kilo almıştıı şimdi iskelet gibi zayıf haline döndü

allahtan ayak numaram büyümedi :)) büyüseydi yanmıştım zaten 40 no giyiyordum.41-42 nerden bulurdum

Son düzenleme:

14-15 arası kilo aldım ama ben zayıfdeğildim ki.gerçi görenler güzel oldu diyo da yemem ben şiştim yaaaa

yani 14-15 kilo arası aldım.az değil ama tansiyonum yok.hergün ölçüyorum.ayaklarım bile 36 numaradan 39 a çıktı(bazen o bile sıkıyo)
aman tansiyonun olmasında napalım doğumdan sonra veririz inşallah. demekki vücudun suyu çok tutuyo sempatiksalakcinni

amannn yok istemem ben bu kiloyla bunalıma giriyorummmmm

hiçö sorma perşembe akşamı kınaya gittim ordaki kızları görrüünce sandelyede büzüştüm kaldım :S hergören hamilelik yakışmış dio ama ne dicekler başka yakışmamış mı dicekler :S yok yok zaten ocakta geri işe başlıcam eski kıyaetlerime girmem lazım yoksa o kadar şeyi yeniden alamammm :S :S şöyle giyinip süslenip salınmak istiorumm . kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediom iyi mi??? ama pıtırcığım için herşeye değer. daha doğmadan koklamadan sarılmadan bu kadar seviosak doğunca nolacak bilemiyorum...
ALLAHIM SAĞSALİM ALALIM YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA İNŞALLAH :Saruboceq:

slm kızlar..

kolayca dogururda saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inş..
ama dogumdan sonra hemen diyet falan düsünmeyin, insan sütüm olsun diye yedikce yiyoo :))

ya yedikce yesende uykusuz kalıyosun uykusuz kalınca kilo veriliyo zaten emzirirkinde veriririz kaydirigubbakcemile3 kendimizi böyle teselli edelimkaydirigubbakcemile3

ay dilek inanmazsın ben kaç gündür doğurduktan sonra nasıl bir diyet listesi uygulayacağımı ve kaç ay uygulayacağımı falan hesaplıyorum.çünkü okula başlıcaz.gerçi ben hazirana kadar gitmemeyi planlıyorum ama ya tutamazsam boğazımı.bi de tabi doğum sonrasında kaç kilo vermiş olarak döneceğimizde önemli dimi.inş 9-10 kilo gider

kızlar dogumdan sonra o kadar cok terliyosunuzki, şişlikler falan terledikce azalıyo..
saclarım hic kurumuyo benim, sürekli banyo yapmış gibi ıslak..
kiloları hiic merak etmeyin, dogumda en az 7-8 kilo gidiyo zaten hafifliyoosunuz, geriside zamanla verilir artık..

ya yedikce yesende uykusuz kalıyosun uykusuz kalınca kilo veriliyo zaten emzirirkinde veriririz kaydirigubbakcemile3 kendimizi böyle teselli edelimkaydirigubbakcemile3

inş canım.ya eşimin yanında tombalak gb gezmek istemiyorum doğrusu.en az 2 ay sonra çoğu gitmiş olmalı die düşünüyorummm

ama 7-8 kilo az benim için.biraz daha fazlası gitseydi keşke.amannn doğurdumda kilosunu düşünmek kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…