2010 Ekim Anneleri

bn cıkıyom kızlaar yuruse gidiyom aksam görusuruz bebeğinize ve kndınıze ıyı bakın allaha emanet olun :teytey::teytey:

evet inşallah baya kilo doğumda giderse diyelim 15 kilo aldık doğumda 8 i gitse geriye 7 kilo falan kalıo onunda 1 2 kilosu ödem oluo doğumdan sonraki 1 2 hafta içinde ödemide atsak geriye 5 kilo kalıo. ee onuda bebekle uğraşırken koşuşutururken inşallah emzirebilirizde emzirirken verirsek al sana 0000000 kaydirigubbakcemile3 çok kolay gibi konuştum ama laelaelaelaelae

valla öyle bi anlattın ki ne varmış dedim birdenkaydirigubbakcemile3

canım nasılsın bebiş nasıl. daha öncede sordum ama farkındayım bebişten geçmişe bakamıyorsun. hastane hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim canım .

of ben bide bu hasta halimle birazdan kayınvalideme gitcem.annem burda die kadıncağız davet etti gelemem diyemedim.ama hiç de halim yok.

bir arkadas söylemiştii.hamilelikte vücut kilo alıp yağ depolarmışş..doğumdan sonra süt üretimi için kıtlık olursa vs. die

çokk ilginçç yaaa normalde yediğimiz şeyleri yiyoruzz..hamile değilken kilomuz sabit kalıyordu şimdi habire kilo artışı ouyor kaydirigubbakcemile3

bakalım bizim sonumuz ne olacak. :sinifsinif:
ay sizler ne güzel kurtuldunuz ben de bi doğursaydım hayırlısıyla.

Dadlum sizi cok iyi anlıom ama az kaldı ha bugun ha yarın su an gecmeyen saatleriniz öle cabuk geccekki hangi gündeyiz saat kac uzak olcak sizden :)

ay evet ya allahın işi işte.yeter bana bu kadarı diyorum ama ibre hep yukarı gidiyoooo

umarım okursun
canım yasadıkların can sıkıcı olabilir. Ama doktorda yasadıgın bir pproblemden ötürü oldugu için moral bozuklugu ile yasıosun daha zor gelio hele evde esinle yasadıgın bence en zoru. Benim içinde cok zor olurdu eminim. Ama hastanede o dediğin seyleri hemsireler cok kolay ve acısız yapıyor ve onlardanda bir müddet sonra cekinmiosun cunku onlarda cekinmio alıskın.
Hele birde dogum heyecanı bebişe kavusma heyecanı ile ne yasadıgınında önemi kalmıo karamsarlıga dusma yasadıkların üzerine yanlıs düsünürsün. Ama bunlarıda cok dert etme hayırlısı de artık sez. yada normal neyse kısmet sonuc guzel kacısı yok acı hepsinde var ama inan abartıldıgı kadar yok yaaa ben hatırlıom iki gün önce catı muayenesindne korkuoduk e 2-3 kez girdim doktorum eli cok yumusaktı bişi olmadı.

okudum kuzumkaydirigubbakcemile3
allah razı olsun canım senden içimi rahatlattın. allahım bebişini korusun hiç ayırmasın senden. allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat olsun inşallah
bebeğimde benim strese girdiğimi anladı bana küstü sanırım çok az hareket edio. normalde karnımı yırtcak gibi oluodu :S ama yazdıklarını okuduktan sonra bebişime dedimki sana sağsalim kavuşabilmek için her acıya katlanırım yeter ki sen iyi ol dedim. kollarımda olduğu anı hayal edince kalbime bi sıcaklık gelio yaaaa:CüvCüv::asigim:

ben biraz bebişimi seviyim. onunla konuşayım. annesine küsmesin
sonra yine gelirim kızlar. hepiniz allaha emanet olun a.s.

herkese slmmmmmmmmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız gorusmeyelı dogum yaptm derrrrrrrrrrrrrrrrmısımmmmmm hhhhhhhhhhh

canım nasılsın bebiş nasıl. daha öncede sordum ama farkındayım bebişten geçmişe bakamıyorsun. hastane hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim canım .

saol canım kusura bakma görmedim, hiic gecmişe bakamadım..
kızımda bende iyiyiz cok sükür.. hastanede personalide cok iyi, hic endisen olmasın..
ben kontrole gitmiştim arzu hanım acıklık var geri dönme dedi, ertesi sabah 6 da yattım hastaneye, kücük bi odaydı, wc ortak kullanılıyodu, degişsin istedim doluymuş boşalınca degiştirelim dediler.. sancılarımı o odada cektim, anestezi uzmanı ebeler dr'lar cok ilgilendiler.. yatakta suyum geldi, midem bulandı 2 kere cıkardım falan cok igrencti, hic yasamadıgın seyleri yasıyosun, insan utanıyo tabi, ama onlar cok alısmıslar, hemen rahatlatıyolar seni.. ebeler hemşireler temizlikciler herkes cok iyi, dogumdan sonra suit odaya gecirdiler, wc-banyo icinde, eşimde yanımda kaldı..
arzu hanım sezeryandayken benim dogum başladı, esin hanım girdi önce sasırdım ama o an ona takılmadım, kim olursa olsun bi an önce dogurtsun istedim :))
sonradan arzu hanım odama gelip ameliyatta oldugunu falan acıkladı, durumumu falan sordu..
benim biraz zor oldu dogum, önce epidural istemedim, sonra olsun dedigimdede kan degerlerime tekrar bakıldı, önceden burun ameliyatı olmustum ve kanamam durmamıstı onu söylemiştim, o yüzden anestezi uzmanı epidurale karar vermek icin 1,5 saatte cıkan bi tahlil daha istedi, o zamana kadarda 8cm acılmıstı zaten.. sancım varken epidural oldum ve bana pek etki etmedi, 2 kere dozunu artırdılar falan filan derken dogurdum :))
bence gayet iyiydi hastane hic endişen olmasın..
sende saglıkla bebegini kucagına alırsın inş canım..
kolayca dogurursun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…