ay dilek inanmazsın ben kaç gündür doğurduktan sonra nasıl bir diyet listesi uygulayacağımı ve kaç ay uygulayacağımı falan hesaplıyorum.çünkü okula başlıcaz.gerçi ben hazirana kadar gitmemeyi planlıyorum ama ya tutamazsam boğazımı.bi de tabi doğum sonrasında kaç kilo vermiş olarak döneceğimizde önemli dimi.inş 9-10 kilo gider
kızlar dogumdan sonra o kadar cok terliyosunuzki, şişlikler falan terledikce azalıyo..
saclarım hic kurumuyo benim, sürekli banyo yapmış gibi ıslak..
kiloları hiic merak etmeyin, dogumda en az 7-8 kilo gidiyo zaten hafifliyoosunuz, geriside zamanla verilir artık..
bn cıkıyom kızlaar yuruse gidiyom aksam görusuruz bebeğinize ve kndınıze ıyı bakın allaha emanet olun :teytey::teytey:
evet inşallah baya kilo doğumda giderse diyelim 15 kilo aldık doğumda 8 i gitse geriye 7 kilo falan kalıo onunda 1 2 kilosu ödem oluo doğumdan sonraki 1 2 hafta içinde ödemide atsak geriye 5 kilo kalıo. ee onuda bebekle uğraşırken koşuşutururken inşallah emzirebilirizde emzirirken verirsek al sana 0000000 kaydirigubbakcemile3 çok kolay gibi konuştum ama laelaelaelaelae
güle güle canm hadi doğurda gel inşallah :roflol:bn cıkıyom kızlaar yuruse gidiyom aksam görusuruz bebeğinize ve kndınıze ıyı bakın allaha emanet olun :teytey::teytey:
valla öyle bi anlattın ki ne varmış dedim birdenkaydirigubbakcemile3
kızlar dogumdan sonra o kadar cok terliyosunuzki, şişlikler falan terledikce azalıyo..
saclarım hic kurumuyo benim, sürekli banyo yapmış gibi ıslak..
kiloları hiic merak etmeyin, dogumda en az 7-8 kilo gidiyo zaten hafifliyoosunuz, geriside zamanla verilir artık..
bakalım bizim sonumuz ne olacak. :sinifsinif:
ay sizler ne güzel kurtuldunuz ben de bi doğursaydım hayırlısıyla.
bir arkadas söylemiştii.hamilelikte vücut kilo alıp yağ depolarmışş..doğumdan sonra süt üretimi için kıtlık olursa vs. die
çokk ilginçç yaaa normalde yediğimiz şeyleri yiyoruzz..hamile değilken kilomuz sabit kalıyordu şimdi habire kilo artışı ouyor kaydirigubbakcemile3
Dadlum sizi cok iyi anlıom ama az kaldı ha bugun ha yarın su an gecmeyen saatleriniz öle cabuk geccekki hangi gündeyiz saat kac uzak olcak sizden :)
teşekkür ederim canm cevapladığın için. zaten dün eşime kızgındım ben izmire annemlerin yanına gidip sezeryan olucam dedim öle bi bakışı vardı kilmaz:
benm dün akıntı problemim olmuştu dr.gittim dr elledi parmakladı plastik huni gibi bişe soktu. batticonla yıkayım mikrop kapmış dedi bi şeyimi keselemediği kaldı :kedi: acıdı ee bu kadar uzun süre uğraşırsa bende kastım kendimi tabi.. tahriş oldu iyice. bide fitil verdi vajinal yoldan alıcan die :S akşam koymam lazım kendimi o kadar kastım ki bi fitil bile koyamadımmm. artık eşim tamam sakin ol bak hemencik geçcek falan die die o koydu artık. çok utanç vericitabi ben salya sümük ağlıommm :S neyse diyeceğim o ki bukadarcık şeyde bile dünyanın en mutsuz insanı olabiliosam nasıl normal doğurcam bilemedim. akşam ağlayıp durdum. zaten eşimi boğasım vardı sinir etmişti beni...
neyse sadete geleyim ;epidural normal olursa doğururum yoksa doğurmam tutarım bak dedim eyvahedigeldismile
günaydın kızlar.baş ağrısı ve geniz akıntısından delirmek üzereyim ve hala doğuramadım.sadece çatım deli gb ağrıyo hareket ettikçe o da bi işe yaramıyo.
canım sne bugun yarın dogurun gibi belirtilerin Allah yardımcın olsun
okudum kuzumkaydirigubbakcemile3umarım okursun
canım yasadıkların can sıkıcı olabilir. Ama doktorda yasadıgın bir pproblemden ötürü oldugu için moral bozuklugu ile yasıosun daha zor gelio hele evde esinle yasadıgın bence en zoru. Benim içinde cok zor olurdu eminim. Ama hastanede o dediğin seyleri hemsireler cok kolay ve acısız yapıyor ve onlardanda bir müddet sonra cekinmiosun cunku onlarda cekinmio alıskın.
Hele birde dogum heyecanı bebişe kavusma heyecanı ile ne yasadıgınında önemi kalmıo karamsarlıga dusma yasadıkların üzerine yanlıs düsünürsün. Ama bunlarıda cok dert etme hayırlısı de artık sez. yada normal neyse kısmet sonuc guzel kacısı yok acı hepsinde var ama inan abartıldıgı kadar yok yaaa ben hatırlıom iki gün önce catı muayenesindne korkuoduk e 2-3 kez girdim doktorum eli cok yumusaktı bişi olmadı.
canım nasılsın bebiş nasıl. daha öncede sordum ama farkındayım bebişten geçmişe bakamıyorsun. hastane hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?