2010 Ekim Anneleri

canım sen kaç kilo verdin doğumla.şimdiki derdimiz budakaydirigubbakcemile3

canım anca yazabilyom kayınvalide kıpır kıpır hiç durmuo mutfaga gecti simdide evi temizlio ay ölyom dinlenmek istiom

ben dogumda 7 kilo verdim 5 gün gecti ter ter 2 kg daha gitti emdikce gidio cocuk ama iştahımda iyi yiyom cagırıooooooooo

bende yarın 10 da sezeryana giricem....çok heycanlıyım...duanızı esirgemeyin kızlar...bir yandan da oğluşumu düşünüyorum...1-2 gün göremiycem onu...

kardeşi olacak diye psikoloğa gittik, psikolog sizi hasthane de görmesin dedi yatarken...kardeşi annesini hasta etti bi zarar verdi diye düşünür; kardeşine düşmanlık besleyebilir dedi..bide bebek sizin odada yattığı sürece onun yatağını da sizin odaya taşıyacaksınız dedi...bebeğin odasını ayırana kadar oda bizim odada yatacakmış...eşim koğuş gibi yatacağız diyokaydirigubbakcemile3

canım stres yapmamaya calıs ıllakı ılk baslarda ufaklıkllar arasında sorunlar olacaktır.ama bence bebegın bakımı sırasında oglunla yardımlasmanı tavsıye ederım yanı ne bıleyım hadı oglum kardesının altını temzleyelım banyosunu yaptralım sen bana yardım et fılan dıyerek bence onuda ısındrabılırsın

evet psikologta öyle dedi...onu herşeye dahil edin dedi...altını birlikte açın, üstünü örtmesini isteyin...emzirirken yanınızda otursun oda size dokunsun dedi...bide sen abi oldun büyüdün demek yok dedi...küçük hediyeler alıp bunu sana kardeşin almış deyin dedi...ayy çok zor allah yardımcımız olsun...

canım gecmıs olsun ve hayırlı olsun bebısın canımbısı sorcaktım spınallle epıduralın farkı ne kı tamam ıkısıde belden ıgne olyosun ama baska farkı ne kı canım tekrar bebegın hayırlı olsun gulegule buyuta.s.

Merhaba ben 2009 ekim annesiyimm..Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi hepinizinn..Zaman su gibi akıp geçiyoo her anın değerini bilin...
Ben genel anestezi sezeryan oldum çok da memnunum ama diğerlerini şöyle açıklayabilirim.
canım epiduralda omurilik zarının etrafı uyuşturuluyor.sipinalde ise aralığa yani, beyin-omurilik sıvısınının içine anestezik madde veriliyor ama bu tanımlar tam olarak böyle değil aslında.kolay anlayabilmen için kabaca yazdım.ikisi de çok farklı değil..yani epiduralden biraz daha derin diyebiliriz.sezeryanda epidural ve spinal ikiside birlikte olabilir.

:2: :2: mafoldumben allah izin ederse sezeryana 10 gün var o zaman kadar iyileşirim inşallahh grip ..arkadaş bu şekilde anestezı alamazsın dedi yaa kafama takıldı .çarsamba dr gidince sorucam

:2: :2: mafoldumben allah izin ederse sezeryana 10 gün var o zaman kadar iyileşirim inşallahh grip ..arkadaş bu şekilde anestezı alamazsın dedi yaa kafama takıldı .çarsamba dr gidince sorucam

üzülme canm inşallah o zamana geçer :teselli:

kızlar merhaba nasılsınız
ben pazartesi hastaneye yatacağım 4-5 gün içindede bebişi alacaklar dr 4-5 gün gözlem altında tutmak istiyor vakit yaklaştı çok heyecanlıyım.

kızlar merhaba nasılsınız
ben pazartesi hastaneye yatacağım 4-5 gün içindede bebişi alacaklar dr 4-5 gün gözlem altında tutmak istiyor vakit yaklaştı çok heyecanlıyım.
allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallaahhh:Saruboceq:
üzülme canm inşallah o zamana geçer :teselli:

inşalahhhh cnm:Saruboceq:

kızlar bu facebook oyunu da nedir ya surda burda???? iletilere yazıo insanlar

Yaklaşık bir yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı.
Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan günlerce erkekler vardı. Bu yılki oyun ve el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuz.
Örneğin "Ben kanepeye koyarım", "mutfak tezgahına", "konsola" olabilir. Sadece durumuznuza çantanızı nereye koyduğunuzu yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin.
Sutyen oyunu haber olmuş, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim!
UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK ÇANTANIZI NEREYE KOYDUĞUNUZU YAZMAYIN!
PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN.
SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM.
SADECE BİZLER ARASINDA SIR :))
BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN .
böyle bişeymiş canım

eglenceliymiş :) hani ilki meme kanserini bilinçlendirmek anlamlıymısta canta cüzdan ne hayrı var pek anlam veremedim. yazam bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…