canım sen kaç kilo verdin doğumla.şimdiki derdimiz budakaydirigubbakcemile3
herkese selam...
slm canım nslsn son 1 gun heycan nsl
ay heyecan hat safhada vallahi...ama sezeryan heyecanından çok herşey nasıl olacak diye benim heyecan...oğluşum benden uzaklaşırmı, nasıl karşılıycak...?bir sürü şey düşünüyorum sormayın...
canım stres yapmamaya calıs ıllakı ılk baslarda ufaklıkllar arasında sorunlar olacaktır.ama bence bebegın bakımı sırasında oglunla yardımlasmanı tavsıye ederım yanı ne bıleyım hadı oglum kardesının altını temzleyelım banyosunu yaptralım sen bana yardım et fılan dıyerek bence onuda ısındrabılırsın
günaydın kızlar bende uzun suredır gıremedım
spinal sezeryan oldum tavsıye edrım bebegımı hemen emzırdım veee ılk ben gördum o mutluluk bambaska..humana stıll bende önerıyorum gaz problemı olmuo en azından..sımdılık maasallh oğlum sakın bir bebek gıbı görunuyor ınsallah öyle devam eder......
:2: :2: mafoldumben allah izin ederse sezeryana 10 gün var o zaman kadar iyileşirim inşallahh grip ..arkadaş bu şekilde anestezı alamazsın dedi yaa kafama takıldı .çarsamba dr gidince sorucam
kızlar merhaba nasılsınız
ben pazartesi hastaneye yatacağım 4-5 gün içindede bebişi alacaklar dr 4-5 gün gözlem altında tutmak istiyor vakit yaklaştı çok heyecanlıyım.
neden o kadar süre gözlem altında tutcak cnm???
allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallaahhh:Saruboceq:kızlar merhaba nasılsınız
ben pazartesi hastaneye yatacağım 4-5 gün içindede bebişi alacaklar dr 4-5 gün gözlem altında tutmak istiyor vakit yaklaştı çok heyecanlıyım.
üzülme canm inşallah o zamana geçer :teselli:
rahimde perde var bide geçen sene bi bebek kaybettim dr riske atmak istemiyor.
kızlar bu facebook oyunu da nedir ya surda burda???? iletilere yazıo insanlar
Yaklaşık bir yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı.
Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan günlerce erkekler vardı. Bu yılki oyun ve el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuz.
Örneğin "Ben kanepeye koyarım", "mutfak tezgahına", "konsola" olabilir. Sadece durumuznuza çantanızı nereye koyduğunuzu yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin.
Sutyen oyunu haber olmuş, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim!
UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK ÇANTANIZI NEREYE KOYDUĞUNUZU YAZMAYIN!
PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN.
SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM.
SADECE BİZLER ARASINDA SIR :))
BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN .
böyle bişeymiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?