2010 Ekim Anneleri

he valla kaderdaşım.yine yok yine yok.bugün bi ağladım dark sorma.ondan sonra içim rahatladı başımın ağrısı falanda geçti.demek ki patlamışım artık

iyi olmuş rahatladıysan.. :)) bende sinir oldum bugun montum olmadı üstüme daha doğrusu göbüşten dolayı önüm kapanmadı kaydirigubbakcemile3

bende cok yorgunluk var ya hıc dgm enerjısı fılan yok bırede ellerımın parmaklarını acıp kaparkan cok agrıyo ya

iyi olmuş rahatladıysan.. :)) bende sinir oldum bugun montum olmadı üstüme daha doğrusu göbüşten dolayı önüm kapanmadı kaydirigubbakcemile3

bende kışlıkları çıkarırken aynı sebeple ağladım.hiç biri olmıcak die.şişkoyum die.

ben varım,hdilekh,bahar,dudu,baylemurplatinn,ecrinin nişanı geldi. baska da hatırlamıyorum valla.

Son düzenleme:
dilekciğim teşekkür ederim canım
bebeğim çok iyi ben orta halli memelerim cayır cayır yanıyo bitaneside kanıyo ağlıyorum resmen ama onun cuk cuk yaparak bana bakması mest ediyo hafifliyo birazdan uyanacak

bende kışlıkları çıkarırken aynı sebeple ağladım.hiç biri olmıcak die.şişkoyum die.

allahtan evden cıkmıcam cıkına kadar zayıflarız herhalde biraz da olsun :)) en azından göbüşler iner ehhe. takma canım hayırlısıyla doğsunlar da bi gider o kilolar

bebeğim çok iyi ben orta halli memelerim cayır cayır yanıyo bitaneside kanıyo ağlıyorum resmen ama onun cuk cuk yaparak bana bakması mest ediyo hafifliyo birazdan uyanacak

ay canım ne mutluuuu.. ne güzel bir duygudur dimiiiiiiiiii.. darısı basımıza ne güzel atlattınız a.s.

allahtan evden cıkmıcam cıkına kadar zayıflarız herhalde biraz da olsun :)) en azından göbüşler iner ehhe. takma canım hayırlısıyla doğsunlar da bi gider o kilolar

öyle ama gelmediği her gün kilo olarak geri dönüyo darkdelikafadulden

evetsibelcim allah bize de en kısa nasip etsin inş.seninde mutluluğun daim olsunda acılarında geçsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…