ben varım,hdilekh,bahar,dudu,baylemurplatinn,ecrinin nişanı geldi. baska da hatırlamıyorum valla.
dilekciğim teşekkür ederim canım
bebeğim çok iyi ben orta halli memelerim cayır cayır yanıyo bitaneside kanıyo ağlıyorum resmen ama onun cuk cuk yaparak bana bakması mest ediyo hafifliyo birazdan uyanacak
DOGRU VALLA SAnki bu son zaman daha fazla kilo alınıyo
pike gitmiş sanırım ben yazayım yine de okur bir ara...
ben narı ertesi gün sürdüm ağzına...hastane de yoktu yanımızda...
pek faydası yok valla oğlum oldukça gazlı:)))
yarı 20sinde 40 tane taş topladık...bir kovanın içine biraz çiçek(alerjisi olmasın diye)bir tesbih(imanlı olsun)biraz gül suyu(güzel koksun) ve 40 taşı sayarak attık...oğlumu o suyla yıkadık...hayılı uğurlu evlat ol diye dua attik son suyu dökerken...
sonra o suyun bir kısmıyla ben de yıkanıp abdest aldım....
sonra oğlumun ve benim üstümüzden şıkardığımız kıyafetler makina da yıkandı...çok yakında kuzenimiz var oraya gittik...kuzenim bize yumurta verdi..(sağlıklı sıhhatli olsun çoluğu çocuğu olsun diyeymiş)bir de un verdi..unu eve gelirken arabadan uçurduk...
işte böyle tatlım..aslında dinimizde yok tabi kii...şamanizm den gelen adet ve gelenekler bunlar...ama zevkliydi...eksik olsun istemedim:)))
bebek bakmak gzlmı gercekten ben hala hcbısey hssetmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffff
ya gerçekten mi.ben nie erimiyom da şişiyom ya ton balığı gbyimmmben stresden eriyorum
doğsun artık kilo almak istemiyorummmmmkaydirigubbakcemile3
baylemur cumaya olur beraber aynı gün dogururuz
ecrin ne yaptı acaba bilginiz var mı kızlar ?
iyiyiz kızlar...kızım çok aç...sürekli emmek istiyor....
dikiş yerlerim çok ağrı yaptı bu sefer...2. olduğu için olabilir dedi dr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?