2010 Ekim Anneleri

ben varım,hdilekh,bahar,dudu,baylemurplatinn,ecrinin nişanı geldi. baska da hatırlamıyorum valla.

dilekciğim teşekkür ederim canım
bebeğim çok iyi ben orta halli memelerim cayır cayır yanıyo bitaneside kanıyo ağlıyorum resmen ama onun cuk cuk yaparak bana bakması mest ediyo hafifliyo birazdan uyanacak

ne güzel. maşallah. darısı başımıza

bebek bakmak gzlmı gercekten ben hala hcbısey hssetmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffff

ritacım ne kadar çok şey yapmışsınıııız :) ben bunları daha önce hiç duymamıştım bak :) daha önce niye yazmadın kıs, iyi ki sormuşum :) eğlenceli olmuştur baya

hayırlı evlatlar olsun hepisi inşallah ya

iyiyiz kızlar...kızım çok aç...sürekli emmek istiyor....

dikiş yerlerim çok ağrı yaptı bu sefer...2. olduğu için olabilir dedi dr....

baylemur cumaya olur beraber aynı gün dogururuz

valla bende oyle dusunuyorum sanırım cuma olur.ayrıca yıne sınırım tepemde benım dgm geldı cattı ıkı aılenınde nekadar ısı varsa bu haftayı buldu.kayınvaldem amelıyat oldu ıkı gun once anneannen drdu durdu cuma gunu goz amelıyatı olcak bır ıkı resmı ısımız var annnem belkı sehr dısına cıkabılır oha falan oldum resmen yuh yanı dıyorum ya:sm_cool:

kızlar ha gayret, azıcık daha sıkın dişiniziiii :)

baylemur, şöyle bi kaç gün geçsin, kendinize geldiğinizde öyle yoğun duygular yaşıyacaksınız ki..

önceleri anlamadım, getirdiler oyuncak bebek koydular kucağıma gibi geldi. oynayıp duruyordum, ama şimdi kendi yavrum olduğunu daha çok idrak ettim. biri bişey yapsa kızıma parçalarım vala. analık bastı yani :)

ha kıslar bir de karnınız hemen iniyo, yani bir kaç güne bacaklarınızı falan rahatça karnınıza çekerek uyuyabilirsiniz, rahatça oturup kalkabilirsiniz, süper süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…