2010 Ekim Anneleri

insaallah canım ya

fatma2005, aymeh, BalSurat, BAYLEMUR, bebis, bitterrr+, dilser, duduu, e_pack, moondance, pike, witch26

bu kadarız ama kımse selam vermıyo

canım hıcbırsey yapmak ıstemıyorkı ya neden hanı bı enerjı gelırmıs ya bdguma dgru bende tık yok tersıne gıderek dahada uyzlasıyorum

fatma2005, aymeh, BalSurat, BAYLEMUR, bebis, bitterrr+, dilser, duduu, e_pack, moondance, pike, witch26

bu kadarız ama kımse selam vermıyo

ya canım ben siteye bi girebiliyorum bi giremiyorum

bazen cevap yazıyorum, gönderemiyorum

iyi geceler kıslar kaçıyom ben de

slm kızlar biraz geçmişe baktım ama tam da bakamadım çok fazla çünkü, artık eskisi gibi de giremiyorum nete bir süre idare edicez artıkkaydirigubbakcemile3

selam kızlar .06.10.2010 da saat 6 yı 10 geçe sezeryanla doğum yaptım.bebişim 2.700 gr doğdu.sağlığı iyi çok şükür ama pek emmiyor.mutluyum mesutum.darısı başınıza...

selam kızlar .06.10.2010 da saat 6 yı 10 geçe sezeryanla doğum yaptım.bebişim 2.700 gr doğdu.sağlığı iyi çok şükür ama pek emmiyor.mutluyum mesutum.darısı başınıza...

amin işallah darısıda bızım basımıza allah analı babalı buyutsun ....

ben cıkıyom kımsecıkler yok yatmaya gidiyom sabh erken kalkıcm allaha emanet olun:teytey:

ii gecelerr kızlarrr ...

bnmde oglumun emme problemı warr..doymuorr nedensee...hep meme agzında istıorr napcazz bılmemmm

kızlar benim doğumdan sonra 11. gün yeni çatlaklarım ortaya çıktı

totom çatlamıştı zaten ama şimdi iyice heryeri çatlak doldu. iç bacaklarımda bir de dizime yakın yerlerde de yenileri çıktı karnımda hiç yoktu ama bugün (15. gün) orada da hafif hafif var

tam kurtuldum diyodum yanılmışım

inşallah sizde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…