iyigeceler kızlar a.s.
kızlar ha gayret, azıcık daha sıkın dişiniziiii :)
baylemur, şöyle bi kaç gün geçsin, kendinize geldiğinizde öyle yoğun duygular yaşıyacaksınız ki..
önceleri anlamadım, getirdiler oyuncak bebek koydular kucağıma gibi geldi. oynayıp duruyordum, ama şimdi kendi yavrum olduğunu daha çok idrak ettim. biri bişey yapsa kızıma parçalarım vala. analık bastı yani :)
ha kıslar bir de karnınız hemen iniyo, yani bir kaç güne bacaklarınızı falan rahatça karnınıza çekerek uyuyabilirsiniz, rahatça oturup kalkabilirsiniz, süper süper :)
fatma2005, aymeh, BalSurat, BAYLEMUR, bebis, bitterrr+, dilser, duduu, e_pack, moondance, pike, witch26
bu kadarız ama kımse selam vermıyo
kıslar bende kacar herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fatma2005, aymeh, BalSurat, BAYLEMUR, bebis, bitterrr+, dilser, duduu, e_pack, moondance, pike, witch26
bu kadarız ama kımse selam vermıyo
ya canım ben siteye bi girebiliyorum bi giremiyorum
bazen cevap yazıyorum, gönderemiyorum
iyi geceler kıslar kaçıyom ben de
selam kızlar .06.10.2010 da saat 6 yı 10 geçe sezeryanla doğum yaptım.bebişim 2.700 gr doğdu.sağlığı iyi çok şükür ama pek emmiyor.mutluyum mesutum.darısı başınıza...
selam kızlar .06.10.2010 da saat 6 yı 10 geçe sezeryanla doğum yaptım.bebişim 2.700 gr doğdu.sağlığı iyi çok şükür ama pek emmiyor.mutluyum mesutum.darısı başınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?