2010 Ekim Anneleri

ii gecelerr kızlarrr ...

bnmde oglumun emme problemı warr..doymuorr nedensee...hep meme agzında istıorr napcazz bılmemmm

canım gün geçtikçe düzene giriyorlar merak etme. bir kaç gün sonra emmeyi daha iyi öğreniyor. sonra çeneler iyice güçleniyor, çekişi kuvvetleniyor. 10 günden sonra da düzenli emmeye başlar.

bende öyle oldu yani, herhalde sizde de öyle olur. gün geçtikçe düzene girer inşallah.

kızlaaar bitter doğum yapmış herhalde?? yapmış yapmış :)

facebook'da gördüm

günaydın kızlar..

bi güzel haberde benden :) ecrinece de dogum yapmış..
bu sabah 6 da 3280gr 50 cm boyunda birce bebegine kavuşmuş :)
cok berbattı dedi, ayrıntıları kendi gelince anlatır artık.
bu akşam cıkcakmış hastaneden..
hadi bakalım darısı digerlerine

allah muradına ermıs desenıyse temızlık yapa yapa dogurdu cocuhu sonunda bebekte ona cekmemeıstır ınsallah cıkar cıkmaz verın bezı yer sılıcemalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

allah analı babalı buyutsun tum yawrucuklarına kavusanları ben hala dogurmadım laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

selam kizlar ay acar acmaz ne güzel bir haber bu ecrin de ogu myapmis masallahhh
kizlar neuves ne yapti haber varmi daha dogum yapmadimi yav:)

günaydın kızlar..

ay ne güzel 2 haber birden aldım :))

kız ecrin ben sana demedim mi beni bekle diyeee geberticem seni :))))))))

hadi gözün aydın canımmm, tebrik ederim cok gecmis olsun..

bitter canım sende doğurdun herhalde senide tebrik ederim darısı basıma. bugun doktora gidicem bakalım ne diyecek.

aa ben seni dogurdun sanıyodum canım, hadi hayırlısı olsun..
sende saglıkla bebişini kucagına alırsın inş.. :)

selam kizlar ay acar acmaz ne güzel bir haber bu ecrin de ogu myapmis masallahhh
kizlar neuves ne yapti haber varmi daha dogum yapmadimi yav:)

nevyasta bi kac gün önce dogurdu canım, face'e yazmıstı
seninde gözünaydın :)

sende hayırlı haberlerle dön inş canım, az daha sabret ogluna kavuşmana az kaldı :))

aman ya sinir oldum vallahi doktoru aradım çarşambaya kadar yokmuş.
eşimde başka doktora baktırırız dedi.

gunaydın arkadşlar....ooo çogu arkadaşlar dogurmuş meleklerıne kavuşmuş darısı gun sayan arkadaşlarımıza ınşallah....
kızlar size bi tavsiyede bulunayım..eger emzırırken gögsunuzun çatlamasını ıstemıyorsanız emzırmeden önce gögsünüzü sıkıp ilk çıkan sütle gögüsün ucunu ve kahverengı bölgesını silin bu kuru olmasını önluyo ve ççatlak olmuyo benım ılk ıkı gun çatlak oldu kanadı hatta ama sonra annem bu yöntemı söyeldi şimdi şükür problem yok..bırde sezeryan olacaklara tavsıyem mutlaka evde kayısı haşlayıp blendırdan geçirin ve kola şişesine soldurup hastaneye götürün hastanede verdıklerı hoşaf berbat bişey oluyo ve evde yapılan dogal kayısı kadar faydalı olmuyor

sağol nohutlu yaa..bende wardı o problem,parmaklarımı ısıra ısıra emziriyorum walla,kanadı,yara oldu hep,lansinoh krem aldım ama yinede oluyo,senin yöntemi deniyim ben..

kızlar rezene çayı bana ve bebeğe çok iyi geldi,günde 2 sefer içiyorum,gazı önlüyo,rahatlatıyo,sütü arttırıyo,tavsiye ederim..

canset bencede bu yöntemı dene...lansınoh bende kullandım ama yok bu kadar etkısı olmadı..ilk gün yara olunca bende aglayarak emzırmıştım..bıde gögüs pedini sık degıştırmek gerek oda kurutuyo ve çatlamasına sebeb oluyo

kızlaaar bitter doğum yapmış herhalde?? yapmış yapmış :)

facebook'da gördüm

süper haberler, yeni anneleri tebrik ediyorum opuyorumnanaktan bebişleri ile sağlıklı mutlu yıllara....

kızlar rezene çayı bana ve bebeğe çok iyi geldi,günde 2 sefer içiyorum,gazı önlüyo,rahatlatıyo,sütü arttırıyo,tavsiye ederim..
merhaba hayırlı olsun bebekleriniz. ben de kasım annesi olacağım inşallah. rezene çayı olarak humana milupa nın var onları mı içiyorsunuz yoksa normal rezene çayı da içiyor musunuz?

bende emzirmeden önce gögüs ucunu sıcak suya batırtıdıgım pamukla siliyorum, sonrasındada zeytinyagıyla yaglıyorum.. hatta yaglı kalsın diye gögüs pedinin tam ortasınada zeytinyagı damlatıyorum kızlar.. başlarda bende cok acı cektim ama şuan daha iyiyim cok şükür, tavsiye ederim :)

merhaba hayırlı olsun bebekleriniz. ben de kasım annesi olacağım inşallah. rezene çayı olarak humana milupa nın var onları mı içiyorsunuz yoksa normal rezene çayı da içiyor musunuz?

saol canım, darısı sana..
ben humana still tee ile dogadan'ın mini karışık cayı var onu iciyorum.. hastaneden hediye vermişlerdi :)

yarincan sen normal mi doğurdun? sezeryan mı? sütün hemen geldi mi? ben de 14 ünde doğum yapacağım, sütüm gelir mi diye meraktayım :) humana içmeye başladım dün

gunaydın kızlar
Maşallah gece kusumuz dogum yapmıs artık iice gece kusu olcaaakkkkkkk
kız ecrin okursun bunu inş. ama ne zaman

dogum yapan diger arkadaslarada hayırlı olsun

yarican görüşemedik ne zamandır nasıl gidiyor alıstın mı kızına...
Normal yaptın ya cok kıskandım anacım seni :) benimki iri olunca izin vermediler normale cıkıs dar dediler cocukta omuz cıkıgı olur riske girme dediler içimde ukte kaldı valla ikinciyi normal dogurma sansım var mı bilmiom?

sağol deniz,darısı başına olsun inş,ben doğadanın rezenesini almıştım,onu kullanıyorm şuan,bende işe yaradı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…