ii gecelerr kızlarrr ...
bnmde oglumun emme problemı warr..doymuorr nedensee...hep meme agzında istıorr napcazz bılmemmm
günaydın kızlar..
bi güzel haberde benden :) ecrinece de dogum yapmış..
bu sabah 6 da 3280gr 50 cm boyunda birce bebegine kavuşmuş :)
cok berbattı dedi, ayrıntıları kendi gelince anlatır artık.
bu akşam cıkcakmış hastaneden..
hadi bakalım darısı digerlerine
allah muradına ermıs desenıyse temızlık yapa yapa dogurdu cocuhu sonunda bebekte ona cekmemeıstır ınsallah cıkar cıkmaz verın bezı yer sılıcemalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
allah analı babalı buyutsun tum yawrucuklarına kavusanları ben hala dogurmadım laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
selam kizlar ay acar acmaz ne güzel bir haber bu ecrin de ogu myapmis masallahhh
kizlar neuves ne yapti haber varmi daha dogum yapmadimi yav:)
günaydın kızlar..
ay ne güzel 2 haber birden aldım :))
kız ecrin ben sana demedim mi beni bekle diyeee geberticem seni :))))))))
hadi gözün aydın canımmm, tebrik ederim cok gecmis olsun..
bitter canım sende doğurdun herhalde senide tebrik ederim darısı basıma. bugun doktora gidicem bakalım ne diyecek.
kızlaaar bitter doğum yapmış herhalde?? yapmış yapmış :)
facebook'da gördüm
günaydın kızlar..
bi güzel haberde benden :) ecrinece de dogum yapmış..
bu sabah 6 da 3280gr 50 cm boyunda birce bebegine kavuşmuş :)
cok berbattı dedi, ayrıntıları kendi gelince anlatır artık.
bu akşam cıkcakmış hastaneden..
hadi bakalım darısı digerlerine
merhaba hayırlı olsun bebekleriniz. ben de kasım annesi olacağım inşallah. rezene çayı olarak humana milupa nın var onları mı içiyorsunuz yoksa normal rezene çayı da içiyor musunuz?kızlar rezene çayı bana ve bebeğe çok iyi geldi,günde 2 sefer içiyorum,gazı önlüyo,rahatlatıyo,sütü arttırıyo,tavsiye ederim..
merhaba hayırlı olsun bebekleriniz. ben de kasım annesi olacağım inşallah. rezene çayı olarak humana milupa nın var onları mı içiyorsunuz yoksa normal rezene çayı da içiyor musunuz?
bende emzirmeden önce gögüs ucunu sıcak suya batırtıdıgım pamukla siliyorum, sonrasındada zeytinyagıyla yaglıyorum.. hatta yaglı kalsın diye gögüs pedinin tam ortasınada zeytinyagı damlatıyorum kızlar.. başlarda bende cok acı cektim ama şuan daha iyiyim cok şükür, tavsiye ederim :)
merhaba hayırlı olsun bebekleriniz. ben de kasım annesi olacağım inşallah. rezene çayı olarak humana milupa nın var onları mı içiyorsunuz yoksa normal rezene çayı da içiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?